Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
  Στις 11/2/2017 στις 10:00 ΠΜ, GioTech είπε

Καταρχην δεν ειναι 200 φορες, ξεπερασες κατα πολυ τον αριθμο γιατι θες να δωσεις εμφαση στην υπερβολη. 

OK, είναι 73, εκ των οποίων οι 3 μέσα σε inline script, οπότε μας μένουν 70. Δεν θέλω να κριτικάρω την «επιστήμη» του SEO, απλά μου φαίνεται άσχημη η υπερβολική χρήση της συγκεκριμένης λέξης, νομίζω ότι κάνει τη σελίδα σου κουραστική.

• Like 2
  • Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
  Στις 20/2/2017 στις 3:11 ΜΜ, shreder είπε

Κάποια γνώμη?

εντελώς φιλικά είναι όχι από μένα και θα σου εξηγήσω γιατί..

Αναδημοσιεύεις ειδήσεις τεχνολογιάς (συγκεκριμένα από το ινσομνια πρόσεξα)

εκτός του ότι υπάρχει τρομερός ανταγωνισμός σε αυτό τον τομέα, δεν προσφέρεις τίποτα καινούριο, γιατί να μπεί κάποιος στο δικό σου και να μην μπεί εδώ;

Αν τα έγραφες με δικά σου λόγια, αν είσαι γνώστης του αντικειμένου, ή έχεις αμφιλεγόμενη άποψη ίσως κάτι να γινόταν, αλλά όπως έχει τώρα, δεν βλέπω το νόημα.

Για το φόρουμ τώρα, αν και δεν έκανες το λάθος να βάλεις 40 κατηγορίες όπως κάνουν αρκετοί, εξακολουθούν να είναι πολλές.. αθλητισμός; Τι σχέση έχει με τεχνολογία; Κράτα 1-2 κατηγορίες αρχικά και σιγά σιγά βάζεις περισσότερες. Το τι καταφέρνεις έτσι, είναι να φαίνεται το φόρουμ σου εντελώς άδειο.

Δημοσ.
  Στις 20/2/2017 στις 9:52 ΜΜ, Cabir είπε

εντελώς φιλικά είναι όχι από μένα και θα σου εξηγήσω γιατί..

Αναδημοσιεύεις ειδήσεις τεχνολογιάς (συγκεκριμένα από το ινσομνια πρόσεξα)

εκτός του ότι υπάρχει τρομερός ανταγωνισμός σε αυτό τον τομέα, δεν προσφέρεις τίποτα καινούριο, γιατί να μπεί κάποιος στο δικό σου και να μην μπεί εδώ;

Αν τα έγραφες με δικά σου λόγια, αν είσαι γνώστης του αντικειμένου, ή έχεις αμφιλεγόμενη άποψη ίσως κάτι να γινόταν, αλλά όπως έχει τώρα, δεν βλέπω το νόημα.

Για το φόρουμ τώρα, αν και δεν έκανες το λάθος να βάλεις 40 κατηγορίες όπως κάνουν αρκετοί, εξακολουθούν να είναι πολλές.. αθλητισμός; Τι σχέση έχει με τεχνολογία; Κράτα 1-2 κατηγορίες αρχικά και σιγά σιγά βάζεις περισσότερες. Το τι καταφέρνεις έτσι, είναι να φαίνεται το φόρουμ σου εντελώς άδειο.

Είναι άδειο γιατί ακόμα δεν έχει πολλά μέλη.

Δημοσ.
  Στις 20/2/2017 στις 3:11 ΜΜ, shreder είπε

Κάποια γνώμη?

Αν και ο τομέας του Tech εχει αρκετά site/forum/youtubers ποτε δεν αποκλείει οτι κάποιος μπορει να κάνει επιτυχία. Το ζήτημα εδώ είναι τι σε κάνει να ξεχωρίζεις. Ο Cabir  το έθεσε σωστά. Είναι πολύ δύσκολο να κάνεις άτομα να έρθουν στην σελίδα και ακόμα πιο δύσκολο να τους πείσεις να ξανα έρθουν. Βρες κάτι που σου αρέσει να κάνεις και εστίασε σ'αυτο. Αν εχεις την δυνατότητα να πας προς Youtube ακομα καλύτερα. 

Δημοσ.

Η δημιουργια ποιοτικου περιεχουμενου ειναι αυτο που θα τραβηξει τον κοσμο. Μεσω youtube εχεις πιθανοτητες αλλα θα πρεπει να σπαταλησεις αρκετες ωρες απο την ιδεα μεχρι την υλοποιηση του καθε βιντεο. Αν καταφερεις μεσω του youtube να ωθησεις τα βιντεο σου να επιλεγουν ως προτεινομενα εχεις κανει μια καλη αρχη.

Δημοσ.
  Στις 21/2/2017 στις 10:58 ΜΜ, GioTech είπε

Η δημιουργια ποιοτικου περιεχουμενου ειναι αυτο που θα τραβηξει τον κοσμο. Μεσω youtube εχεις πιθανοτητες αλλα θα πρεπει να σπαταλησεις αρκετες ωρες απο την ιδεα μεχρι την υλοποιηση του καθε βιντεο. Αν καταφερεις μεσω του youtube να ωθησεις τα βιντεο σου να επιλεγουν ως προτεινομενα εχεις κανει μια καλη αρχη.

Τι μου προτείνεις δηλαδή;

Δημοσ.
  Στις 22/2/2017 στις 10:26 ΜΜ, shreder είπε

Εσυ θα πρεπει να το βρεις, γιατι ειναι κατι που εσυ θα το "τρέχεις".

Δημοσ.
  Στις 22/2/2017 στις 10:26 ΜΜ, shreder είπε

Πρέπει να είναι δικές σου ιδέες. Όσον αφορά το φόρουμ συμφωνώ με τον tzizzz, ίσως πρέπει να κοιτάξεις τον σχεδιασμό λίγο καλύτερα.

Δημοσ.

Ο σχεδιασμός του φορουμ βελτιωθηκε πολυ νομιζω μετα απο καποιες τροποιησεις που εγιναν. μπορειτε να μπειτε να το δειτε.

Περιμενω σχολια.

Δημοσ.

Καλησπέρα στο παρελθόν έχω αναφέρει το blog μου εδώ, τώρα θα ήθελα να ρωτήσω τους bloggers, ποιον browser ή άλλο app χρησιμοποιείτε στο android κινητό σας για να γράφετε άρθρα στο blog σας; Εγώ κανονικά έχω ένα windows phone  και δουλεύω κανονικά, αλλά αυτές τις μέρες έχει πρόβλημα, το έχω στα Public για service και χρησιμοποιώ το παλιό μου android και ομολογώ ότι δυσκολεύομαι πολύ εως και δεν μπορώ καν να ανρτήσω, έχω δοκιμάσει πολλούς browsers και apps αλλά τίποτα.

Είμαι πολλές ώρες στο μαγαζί μου, που δεν έχω Η/Υ και δημοσιεύω από το κινητό άρθρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...