Προς το περιεχόμενο

Όποιος έχει site, μπορεί...

dioptra999

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπέρα και πάλι παιδιά, θέλω να σας συστήσω το νέο μου site

Είναι ένα social network που έχει στόχο την ανάδειξη της επαγγελματικής ταυτότητας του κάθε χρήστη.

http://www.rovespier.com/login.php

Θέλω γνώμες !!

post-320559-0-78155700-1417112049_thumb.jpg

post-320559-0-58599200-1417112052_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ελατε ρε φιλαρακια καινουργιος εδω!! 

Θελω να πω οτι εχετε στησει ενα ωραιο site και ενα ακομα ωραιοτερο φορουμ!!

Εχω καναλι στο Youtube αν ενδιαφερεστε κοιταξτε!

www.youtube.com/user/CreaperLost

• 1 μήνα μετά...

εχω 2 αποριες για το blog μου
1ον)εχω ενεργοποιησει το adsense αλλα που λεει ποσα χρηματα κερδιζω μεχρι στιγμης?
2ον)το adfly το βαζουμε μονο σε δικα μας λινκ?π.χ  εγω θελω να βαζω σε καθε ποδοσφαιριστη(ναι με παικτες ειναι το blog μου) ενα λινκ με το προφιλ του,του wikipedia ή του transfermarkt αλλα πρωτα να πηγαινει στο adfly για να κερδιζω χρηματα.Γινεται αυτο?

Παιδιά αυτό είναι μια προσωπική προσπάθεια, τα τελευταία 3 χρόνια, προσπαθώ να χτίσω κάτι ξεχωριστό με μεταφρασμένα διαχρονικά άρθρα από όλο τον κόσμο αλλά και συλλογή από ποιοτικά Ελληνικά άρθρα  Link.png Site: Μοναδικά άρθρα και νέα από όλο τον κόσμο

• Like 2

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Είπα να βγάλω από την απραξία το blog Μου και να αρχίσω να το ενημερώνω πάλι

Το Moto Μου είναι ...ότι αξίζει, το γράφουμε

Παρουσιάζω αξιόλογες ελληνικές ιστοσελίδες οι οποίες κάνουν κάτι διαφορετικό .

http://netgrblog.blogspot.gr

:-)  :-)  :-) Καλησπέρα...και καλώς σας βρήκα! Επειδή δεν βρήκα αντίστοιχο θέμα...θέλω να σας το παραθέσω εδώ μιας και είναι ότι κοντινότερο βρήκα. Ενα e shop που έχει πέσει στην αντίληψή μου και θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας, κυρίως με τις γυναίκες αυτού του φόρουμ.Link.png Site: www.elkosto.gr λέγεται και αξίζει να του ρίξετε μιαLink.png Site: ματιά.

http://www.elkosto.gr/index.php

Παιδιά αυτό είναι μια προσωπική προσπάθεια, τα τελευταία 3 χρόνια, προσπαθώ να χτίσω κάτι ξεχωριστό με μεταφρασμένα διαχρονικά άρθρα από όλο τον κόσμο αλλά και συλλογή από ποιοτικά Ελληνικά άρθρα  Link.png Site: Μοναδικά άρθρα και νέα από όλο τον κόσμο

Τα συγχαρητήρια μου για το ότι προσπαθείς να χτίσεις κάτι διαφορετικό , μακριά από την σαβούρα που μας πλασάρουν καθημερινά

Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι αν μπορείτε σχετικά με το blog μου...Μπορώ να κάνω κάτι για να αποκρύψω το link του blog(το url)???.Δηλ. να το δίνω εγώ σε κάποιον αλλά εκείνος να μην μπορεί να το αντογράψει και να το δώσει σε κάποιον άλλον για να το δει....

• Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπέρα σε όλους!Σήμερα δημιούργησα το πρώτο μου blog, με τίτλο "Music Stories and Thoughts". Σε αυτό κάθε εβδομάδα περίπου θα αναλύω από ένα θέμα που μου κάνει εντύπωση. Ξέρω ότι πάρα πολλοί στις μέρες μας έχουν blog, αλλά θα το εκτιμούσα αν ρίχνατε μια ματιά. Φυσικά κάθε σχόλιο (θετικό, αρνητικό) είναι ευπρόσδεκτο!!!Το πρώτο μου κείμενο αφορά ότι που και που οφείλουμε να βάζουμε καινούριους στόχους στη ζωή μας και να κάνουμε μια καινούρια αρχή. Enjoy, like, comment it and share it if you like!

Thanks!

https://storiesmusicandthoughts.wordpress.com/2015/03/14/%CE%B1%CF%82-%CE%B2%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%87%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B6%CF%89/

Το blog μου περιέχει άρθρα σχετικά με τον προγραμματισμό και χρησιμοποιώ Wordpress και Wow Themes (canvas theme).

Έφτιαξα και την υπογραφή μου με το δωρεάν πρόγραμμα Gimp οπότε μπορείτε απλά να κλικάρετε εκεί.

Ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...