NOMIKOS Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Καλώς σας βρήκα παιδία!! Ρίξτε μια ματιά στο νέο μου εγχείρημα και πείτε μου την γνώμη σας χρειάζομαι feedback!! http://toptenlistgreece.blogspot.gr/ Καλή προσπάθεια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skoulamedo Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 To blog μας διαμορφώθηκε πλήρως και συνεχίζουμε !! Θέλω να ακούσω γνώμες!! Site: toptenlistgreece.blogspot.gr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crystalia Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Καλησπέρα σε όλους πριν λίγο καιρό ξεκίνησα ενα blog σχετικό με gadgets reviews αλλά γενικότερα tech newsΑυτό είναι το link---> Vivartio Δεκτή κάθε γνώμη για βελτίωση και οχι μόνο Επείσεις ψάχνω editors και γενικά staff για να με βοηθήσει διότι ένα μόνο άτομο θα είναι δύσκολο να το συντηρήσει αργότερα οταν μαζέψει traffic. Όσοι ενδιαφέρονται να γίνουν moderators,editors ή γενικότερα staff members ας επικοινωνήσουν μαζί μου στέλνοντας ένα μήνυμα στο παρακάτω link Contact Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Johny Q Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 προσωπικα δεν μ αρεσει που υποχρεωνεις τον αλλο να κανει λογαριασμο. καλη αρχη παντως, ευχομαι τα καλυτερα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 προσωπικα δεν μ αρεσει που υποχρεωνεις τον αλλο να κανει λογαριασμο. καλη αρχη παντως, ευχομαι τα καλυτερα! Τα ίδια θα έλεγα και εγώ. Είμαι γραμμένος σε πολλές σελίδες και πλέον δεν κάνω εγγραφή κατ΄ εξαίρεση αν πρόκειται για κάποια πολύ σημαντική πληροφορία που θα με βοηθήσει σε κάτι, έτσι όπως το έχεις δεν αφήνεις τον άλλον να δεί τίποτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Moderators Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 +1 απο μενα! οταν θελω να διβασω ειδησεις και πεφτω σε σελιδες που ζητανε λογαριασμο τρωνε ακυρο αμεσως 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Ναι σιγουρα , θα κανουμε εγγραφη για να ριξουμε απλως μια ματια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Johny Q Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Αλήθεια, το staff που ψάχνεις θα ναι εθελοντές προφανώς έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosgeo4 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Μην περιμένεις επισκεψιμότητα όταν το πρώτο που ζητάς απο τον επισκέπτη/ενδιαφερόμενο, είναι να δημιουργήσει λογαριασμό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kraken Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Καλημέρα παιδιά, εδώ και λίγο καιρό έχω φτιάξει (ή καλύτερα έχω ξανά ενεργοποιήσει ένα παλιό) blog με οδηγούς DIY, CFW σε κονσόλες κλπ. http://homebrewgr.info/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Ο λογαριασμός θα πρέπει να είναι για extra features (πχ forum) και όχι υποχρεωτικός για όλο το site. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Rofl, εκτός απ το ότι θέλει λογαριασμό, θέλει και verification από το staff. Άπατο θα πάει, κλείσ το απο τώρα. Επίσης όλα τα άρθρα είναι copy/paste από αλλού, κυρίως απ το mashable. Ούτε μετάφραση, ούτε πηγή. Move along, nothing to see here. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crystalia Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) προσωπικα δεν μ αρεσει που υποχρεωνεις τον αλλο να κανει λογαριασμο. καλη αρχη παντως, ευχομαι τα καλυτερα! Τα ίδια θα έλεγα και εγώ. Είμαι γραμμένος σε πολλές σελίδες και πλέον δεν κάνω εγγραφή κατ΄ εξαίρεση αν πρόκειται για κάποια πολύ σημαντική πληροφορία που θα με βοηθήσει σε κάτι, έτσι όπως το έχεις δεν αφήνεις τον άλλον να δεί τίποτα... +1 απο μενα! οταν θελω να διβασω ειδησεις και πεφτω σε σελιδες που ζητανε λογαριασμο τρωνε ακυρο αμεσως Ναι σιγουρα , θα κανουμε εγγραφη για να ριξουμε απλως μια ματια Μην περιμένεις επισκεψιμότητα όταν το πρώτο που ζητάς απο τον επισκέπτη/ενδιαφερόμενο, είναι να δημιουργήσει λογαριασμό! Χίλια συγγνώμη παιδία απο λάθος δικό μου έγινε user restricted to site γι'αυτο είχατε πρόβλημα ηταν μια αυτοματη κινηση ενος plugin και δεν το ειχα παρατηρησει και όσο για το mashable ναι ειναι γιαυτο και αλλωστε ζητάω βοηθεια διοτι δεν εχω πολυ χρονο να γραφω δικα μου αρθρα. Rofl, εκτός απ το ότι θέλει λογαριασμό, θέλει και verification από το staff. Άπατο θα πάει, κλείσ το απο τώρα. Επίσης όλα τα άρθρα είναι copy/paste από αλλού, κυρίως απ το mashable. Ούτε μετάφραση, ούτε πηγή. Move along, nothing to see here. Ευχαριστω για το feedback και ας ειναι και negative αλλωστε αυτο θελω κυριως negative feedback για να βελτιωθω αλλα φιλαρακο εισαι αγενεστατος και εχεις τον χειροτερο τροπο να εκφραζεις την γνωμη σου.. Πως εισαι σιγουρος οτι "θα παει απατο"? Και γιατι να το κλεισω απο τωρα επειδη δεν ειναι αυτο που ψαχνεις? Εχω σπαταλησει αρκετες ωρες δουλειας πανω στο site δειξε μας και εσυ μια δουλεια σου που να ειναι καλυτερη και αν οντως ειναι τοτε το κλεινω το μαγαζι... Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2014 από Crystalia 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreasl Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Φυσικά δεν θα σου πει κάποιος άλλος αν θα κλείσεις το site, θα το αποφασίσεις από μόνη σου επειδή έχει μηδενικό τράφικ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crystalia Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Φυσικά δεν θα σου πει κάποιος άλλος αν θα κλείσεις το site, θα το αποφασίσεις από μόνη σου επειδή έχει μηδενικό τράφικ. Καθε αρχη και δυσκολη, δεν γινεται με το που στειθει το project να εχει πχ 10k unique visitors... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα