Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους,χτες εφτιαξα ενα μπλοκ σχετικα με την πολιτικη αεροπορια εκει μεσα θα μπορειτε να ενημερωνεστε,να παρακολουθειται βιντεο εικονες αλλα και να ανακαλυψετε τον μαγικο κοσμο της αεροποριας.Φυσικα αν καποιος θελει να ασχοληθει με το αντκειμενο θα ενημερωθει απο το μπλοκ σχετικα με το κοστος τις αερολεσχες ή σχολες.Τ link ειναι αυτο εδω 

ειναι μεσω add fly πατατε skip ad και σας το βγαζει δεν υπαρχει ιος σε καμοια περιπτωση.Θα χαρω αρκετα αν φερω ατομα σχετικα κοντα στην αεροπορια.
Ευχαριστω πολυ!

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Είναι ένα καινούργιο Blog που έκανα και περιέχει αναρτήσεις με διάφορα Online Browser Games αλλά και καθημερινή ενημέρωση
με όλα τα καυτά νέα στον κόσμο των Games ...

Ιστότοπος : http://freepaixnidia...ne.blogspot.gr/
Facebook : https://www.facebook...iaOnline?ref=hl

Ρίξτε μια ματιά , αξίζει !
Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους,χτες εφτιαξα ενα μπλοκ σχετικα με την πολιτικη αεροπορια εκει μεσα θα μπορειτε να ενημερωνεστε,να παρακολουθειται βιντεο εικονες αλλα και να ανακαλυψετε τον μαγικο κοσμο της αεροποριας.Φυσικα αν καποιος θελει να ασχοληθει με το αντκειμενο θα ενημερωθει απο το μπλοκ σχετικα με το κοστος τις αερολεσχες ή σχολες.Τ link ειναι αυτο εδω 

ειναι μεσω add fly πατατε skip ad και σας το βγαζει δεν υπαρχει ιος σε καμοια περιπτωση.Θα χαρω αρκετα αν φερω ατομα σχετικα κοντα στην αεροπορια.

Ευχαριστω πολυ

!

Εγώ θα ειμαι τακτικος επισκεπτης σου πάντως!!!!!!!!!

Δημοσ.

Ξεκίνησα ένα blog με tutorials στα ελληνικά για την Construct 2, την καλύτερη μηχανή δημιουργίας 2D παιχνιδιών κατά τη γνώμη μου.

Θα το βρείτε στο http://construct2tutorials.blogspot.gr/

Όσοι ασχολούνται με indie developing αλλά και όσοι θέλουν ν'ασχοληθούν, ας περάσουν καμιά βόλτα :-)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πολυ ωραιο και minimalistic το blog σου. Εχω καποιες ενστασεις για το αρθρο σου με το DMZ (αυτο διαβασα :) ) αλλα αυτες δεν ανηκουν στο παρον θεμα.

Καλη συνεχεια :)

Δημοσ.

Πολυ ωραιο και minimalistic το blog σου. Εχω καποιες ενστασεις για το αρθρο σου με το DMZ (αυτο διαβασα :) ) αλλα αυτες δεν ανηκουν στο παρον θεμα.

Καλη συνεχεια :)

Ευχαριστώ για τα σχόλια!

Η αλήθεια είναι οτι στην προσπάθεια μου να το κάνω κατανοητό σε όλους τους επισκέπτες, δεν αναφέρω τα "βαριά πράματα" απλά δίνω μια ιδέα για το τι είναι το καθένα, ωστε όταν κάποιος κάποτε ακούσει DMZ,DHCP κτλ να καταλάβει τουλάχιστον περι τίνος πρόκειται!

Δημοσ.

Οχι μην με παρεξηγησεις, ειναι πολυ καλο αυτο που κανεις. Μεταφερεις εννοιες αγνωστες στον απλο χρηστη και του μαθαινεις τι ειναι το καθετι :) 

Απλα εγω θα τελειωνα με ενα... "warning" οτι το DMZ (για παραδειγμα) στα home routers δεν ειναι πραγματικο DMZ, οποτε προσοχη. :)

Δημοσ.

Οχι μην με παρεξηγησεις, ειναι πολυ καλο αυτο που κανεις. Μεταφερεις εννοιες αγνωστες στον απλο χρηστη και του μαθαινεις τι ειναι το καθετι :)

Απλα εγω θα τελειωνα με ενα... "warning" οτι το DMZ (για παραδειγμα) στα home routers δεν ειναι πραγματικο DMZ, οποτε προσοχη. :)

Σωστός! :)

Ευχαριστώ για την διόρθωση! Αν θέλεις κάνε ενα subscribe ώστε να μου στέλνεις σχόλια/προτάσεις!

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Σωστός! :)

Ευχαριστώ για την διόρθωση! Αν θέλεις κάνε ενα subscribe ώστε να μου στέλνεις σχόλια/προτάσεις!

Ευχαριστώ!

Σωστη  :mad:

Και... σωστος εσυ. Αυτο δεν το σκεφτηκα :) 

Εκανα subscribe τωρα :) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...