solarsoul Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Χαιρετώ και καλημερίζω την παρέα. Μόλις έστησα ένα blog για στοίχημα και οι γνώμες σας θα με ενδιέφεραν για το στήσιμό του.Δεν είμαι ο ιδιοκτήτης του, αλλά αυτός που το πονάει πραγματικά μιας και μου πήρε κάμποσο χρόνο. Link
auron12 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Χαιρετώ και καλημερίζω την παρέα. Μόλις έστησα ένα blog για στοίχημα και οι γνώμες σας θα με ενδιέφεραν για το στήσιμό του.Δεν είμαι ο ιδιοκτήτης του, αλλά αυτός που το πονάει πραγματικά μιας και μου πήρε κάμποσο χρόνο. Link Καλημερα και μπραβο για το μπλοκ.Η ιδεα ομως να γινεις συνδρομητης με μηνιαια χρεωση για προγνωστικα εστω και "ψαγμενα" δεν ειναι και οτι καλυτερο ειδικα σε αυτην την δυσκολη περιοδο για τις τσεπες μας.Να σου κανω και την απλη ερωτηση που θα την σκεφτουν πολλοι αλλοι.Γιατι να πληρωσω για κατι που μπορω να το βρω αλλου τσαμπα και μαλιστα χωρις να ξερω καν "αν αξιζει τα λεφτα του;" Και στο λεω καλοπροαιρετα, μπορει οντως η υπηρεσια που προσφερει το blog οντως να αξιζει.
solarsoul Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Καλημέρα φίλε auron. Εγώ το blog έστησα, δεν είμαι κανένας από τα παιδιά που κρατάνε το site.Απλά ήθελα την γνώμη για την στυλιστική και την λειτουργική άποψη.Να δω τι δουλειά έκανα ρε παιδί μου, μιας και είναι η τρίτη μου ολοκληρωμένη δουλειά.Πρωτάρης . Όσο για το συνδρομητικό, απλά ξέρω ότι τα παιδιά ασχολούνται πραγματικά όλη μέρα με το site και πραγματικά κάνουν σοβαρή δουλειά μέσα και δε θέλαν μπανερακια και τέτοια.Έχουν πίνακες, radio και διάφορα άλλα και απ'ότι κατάλαβα από τη συνομιλία δεν είναι πιτσιρικάδες, δούλευαν και αλλού. Πάντως σου άρεσε ε;
andreasl Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Χαιρετώ και καλημερίζω την παρέα. Μόλις έστησα ένα blog για στοίχημα και οι γνώμες σας θα με ενδιέφεραν για το στήσιμό του.Δεν είμαι ο ιδιοκτήτης του, αλλά αυτός που το πονάει πραγματικά μιας και μου πήρε κάμποσο χρόνο. Ωραίο είναι, αλλά blog δεν το λες σε καμία περίπτωση. Το μενού με τα κόκκινα γράμματα θα μπορούσε να είναι κάτι καλύτερο. Αυτό που μου φαίνεται εντελώς άκυρο είναι από τη μια να έχεις τις γροθιές, σκληράδα κλπ και από την άλλη να έχεις το φλώρο με το κουστουμάκι και τη χωρίστρα!
solarsoul Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Ωραίο είναι, αλλά blog δεν το λες σε καμία περίπτωση. Το μενού με τα κόκκινα γράμματα θα μπορούσε να είναι κάτι καλύτερο. Αυτό που μου φαίνεται εντελώς άκυρο είναι από τη μια να έχεις τις γροθιές, σκληράδα κλπ και από την άλλη να έχεις το φλώρο με το κουστουμάκι και τη χωρίστρα! Να'σαι καλά φίλε μου που μπήκες στον κόπο να απαντήσεις.Ναι ο φλώρος μπορεί να βγει. Στο μενού είχα σκεφτεί να μπουν εικόνες, αλλά είπα να το κρατήσω minimal.
Yasu Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) Η Μαγική Φωνή magikifoni.wordpress.com Η κοπελιά εκεί γράφει πολύ ωραία δικά της διηγήματα! Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2012 από Yasu
andreasl Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Να'σαι καλά φίλε μου που μπήκες στον κόπο να απαντήσεις.Ναι ο φλώρος μπορεί να βγει. Στο μενού είχα σκεφτεί να μπουν εικόνες, αλλά είπα να το κρατήσω minimal. Βλέπω σοβαρό πρόβλημα. Αυτό δεν το λες καθόλου minimal. Το πάνω μέρος του site είναι σαν ένα μεγάλο tag cloud, και μάλιστα με ίδιου μεγέθους λέξεις δηλαδή χειρότερο κι από tag cloud. Πρέπει να επανεξετάσετε λίγο τη δομή και να μειωθούν τα μενού. Ίσως πρέπει να φορτώσετε παραπάνω τα drop-down μενού. Ίσως πρέπει να σκορπίσετε τις διάφορες επιλογές σε μεγαλύτερη έκταση μέσα στη σελίδα, σίγουρα υπάρχουν πολλές λύσεις. Εμένα πάντως μου είναι αδύνατο να βρω κάτι μέσα από όλες αυτές τις επιλογές. Το αισθάνομαι χαοτικό. Εν τω μεταξύ μόλις βάλεις τα γυαλιά σου, κάνεις 2 λεπτά γιόγκα για συγκέντρωση και ξεκινήσεις να διαβάζεις τα μενού, περνάει το κυλιόμενο κείμενο από πάνω (που είναι τεράστιο) και πάει η συγκέντρωση σου. Πάλι από την αρχή...
stefanos_andrul Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Γεια σας ειμαι μπλογκερ εχω 2 μπλογκ στο ενα γραφω για ελληνικα περιοδικα : http://mag-gr.blogspot.com και στο αλλο γραφω για ελληνικα μπλογκ : http://blogo-gr.blogspot.com
Xvipes Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Για όποιον βαριέται κυρίως μενς ονλυ Karioles tou facebook
taratata13 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 To blog μου.... http://okalosomylos.blogspot.com/ Σχόλια και παρατηρήσεις δεκτές.
Gr_Soul Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Και το δικό μου blog: Dr. Android Ασχολούμαι κυρίως με οδηγούς για χακεριές αλλά και εφαρμογές παιχνίδια κλπ.
Xvipes Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) ok ok you got me Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2012 από Xvipes
Moderators Gi0 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Θα με κανω quote, μερικα posts νωριτερα Μονο που το συγκεκριμενο thread δεν αφορα το update των posts ενος blog. Νο offence, αλλα αν αρχισουμε ολοι να ποσταρουμε εδω σε καθε update του εκαστοτε blog, ο σκοπος του thread παει περιπατο
condiom Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Αυτή είναι η ιστοσελίδα μου και έχει ωραία ανέκδοτα http://trellapedia.blogspot.com/
TechStarters Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Χαιρετώ την κοινότητα του Insomnia! To blog μου ονομάζεται TechStarters. Προσπαθούμε να ενημερώσουμε το ελληνικό κοινό πάνω σε θέματα social media, νέων τεχνολογιών αλλά και παρουσίασης ελληνικών startups. Μιας και ο κόσμος του insomnia είναι ιδιαίτερα ενημερωμένος πάνω σε τέτοια θέματα, πιστεύουμε ότι θα υπάρξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον από εσάς. Γι'αυτό θα χαρούμε πολύ να σας δούμε, να συζητήσουμε μαζί σας και μακάρι να παρουσιάσουμε και κάποια δουλειά σας. Επίσης οποιοδήποτε feedback θα ήταν ευπρόσδεκτο είτε με PM είτε με mail στο info[at]techstarters.gr Για να μας επισκεφθείτε πατήστε εδώ: TechStarters.gr Με εκτίμηση, TechStarters.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα