andreasl Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Είναι δωρεάν πρόγραμμα που μπορείς να φτιάξεις σελίδα όπου θέλεις σε δικό σου server (wordpress.org) ή ιστοσελίδα που σου επιτρέπει να φτιάξεις blog δωρεάν με κατάληξη .wordpress.com ή επί πληρωμή με δικό σου domain. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wbgclient Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Γεια σας, ένα ενδιαφέρον μπλογκ που ανακάλυψα με συμβουλές και επεξηγήσεις για το διαδικτυακό μαρκετινγκ είναι το Web Marketing Greece Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brisa Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Είναι δωρεάν πρόγραμμα που μπορείς να φτιάξεις σελίδα όπου θέλεις σε δικό σου server (wordpress.org) ή ιστοσελίδα που σου επιτρέπει να φτιάξεις blog δωρεάν με κατάληξη .wordpress.com ή επί πληρωμή με δικό σου domain. σ'ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreasl Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 σ'ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Αν χρειάζεσαι περαιτέρω διευκρινήσεις στη διάθεση σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 To blog μου που ειπα να ξανααρχισω να ασχολουμε http://dreamcarsnet.wordpress.com/ Θεματολογια εχει τα ακριβα αυτοκινητα. Φυσικα περιμενω προτασεις για βελτιωση μιας και ειναι στο αρχικο του σταδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sledgedrumer Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Ξεκίνησα μια προσπάθεια να ετοιμάσω βιντεομαθήματα εκμάθησης του Photoshop στα ελληνικά. Τα βίντεο είναι στο αντίστοιχο κανάλι: http://www.youtube.com/user/Photoshopingreek ενώ παράλληλα δημοσιεύω το μάθημα σε γραπτή μορφή με συνοδεία εικόνων για όποιον προτιμά αυτό τον τρόπο στο blog: photoshopingreek.blogspot.com Ευχαριστώ! ωραιος ο παιχτης!! :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brisa Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Αν χρειάζεσαι περαιτέρω διευκρινήσεις στη διάθεση σου. Α, σ'ευχαριστω τοτε...να ρωτησω... στο wordpress, μπορει στην αρχη καποιος να κανει μια ιστοσελιδα σε wordpress.com που να περιεχει και blog και στη συνεχεια να κανει τη σελιδα του με δικο του domain σε ".com" ή θα πρεπει να ξανακανει νεα σελιδα και η δωρεαν μπαει περιπατο? επισης οσον αφορα το κοστος για το domain, θα μπορουσε να μου πει καποιος ποσο του κοστιζει καθε μηνα να εχει domain σε .com στην wordpress?γιατι ολοι λενε για καποιο κοστος, αλλα ποτε δε λενε ποσο..και δεν εχω στομυαλο μου ουτε κατι τυπικο... και επισης οσον αφορα τα pop-up και το ποσο γρηγορα κατεβαζει, τι παιζει στην wordpress? ειναι καλη ή υπαρχουν προβληματα? θελω να πω ποση χωρητικοτητα παρεχει στα δωρεαν? και ποση στην πληρωμη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreasl Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Α, σ'ευχαριστω τοτε...να ρωτησω... στο wordpress, μπορει στην αρχη καποιος να κανει μια ιστοσελιδα σε wordpress.com που να περιεχει και blog και στη συνεχεια να κανει τη σελιδα του με δικο του domain σε ".com" ή θα πρεπει να ξανακανει νεα σελιδα και η δωρεαν μπαει περιπατο? επισης οσον αφορα το κοστος για το domain, θα μπορουσε να μου πει καποιος ποσο του κοστιζει καθε μηνα να εχει domain σε .com στην wordpress?γιατι ολοι λενε για καποιο κοστος, αλλα ποτε δε λενε ποσο..και δεν εχω στομυαλο μου ουτε κατι τυπικο... και επισης οσον αφορα τα pop-up και το ποσο γρηγορα κατεβαζει, τι παιζει στην wordpress? ειναι καλη ή υπαρχουν προβληματα? θελω να πω ποση χωρητικοτητα παρεχει στα δωρεαν? και ποση στην πληρωμη? Καταρχήν πρέπει να ξεκινήσουμε από το τι θέλεις να κάνεις. Δεν κατάλαβα καθόλου. Έπειτα, έχω απορία, αν έχεις δικό σου domain σε δικό σου server τι στο καλό το χρειάζεσαι το wordpress.com? Αν ρωτάς αν γίνεται να μεταφέρεις τα άρθρα σου, πρέπει να γίνεται σχετικά εύκολα. Αν ρωτάς αν μπορείς να βάλεις κάποιο redirect που να σε στέλνει από την παλιά διεύθυνση στη νέα, πρέπει να στο βάζουν επί πληρωμή περίπου 30$ για ένα χρόνο. Σε περίπτωση που σκέφτεσαι να έχεις το δωρεάν blog πληρώνοντας δικό σου domain (πχ onoma.com) στο wordpress.com είναι αυτοκτονία γιατί για λίγα ευρώ χάνεις όλα τα πλεονεκτήματα του να έχεις δικό σου server και δικό σου ανεξάρτητο wordpress που να το φτιάξεις ακριβώς όπως γουστάρεις με τα άπειρα plugins και θέματα υπάρχουν ελεύθερα. Αν το θέμα είναι καθαρά οικονομικό υπάρχει και μια φθηνή λύση -που δεν την προτείνω όμως αν υπάρχουν φράγκα- να φτιάξεις λογαριασμό σε έναν δωρεάν server πχ 000webhost.com και να ανεβάσεις εκεί ένα wordpress που θα κατεβάσεις από το wordpress.org. Πάλι θα το κάνεις όπως γουστάρεις αλλά θα σέρνεται λίγο παραπάνω και θα είναι down για λίγο περισσότερο. Έχεις επιλογή να διαλέξεις ένα από τα πανάθλια ονόματα που έχουν και να τη βγάλεις 100% δωρεάν ή να αγοράσεις ένα όνομα com 12 ευρώ/χρόνο ή gr 24 ευρώ/2 χρόνια από τον επίσημο καταχωρητή της γειτονιάς σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brisa Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) Καταρχήν πρέπει να ξεκινήσουμε από το τι θέλεις να κάνεις. Δεν κατάλαβα καθόλου. Έπειτα, έχω απορία, αν έχεις δικό σου domain σε δικό σου server τι στο καλό το χρειάζεσαι το wordpress.com? Αν ρωτάς αν γίνεται να μεταφέρεις τα άρθρα σου, πρέπει να γίνεται σχετικά εύκολα. Αν ρωτάς αν μπορείς να βάλεις κάποιο redirect που να σε στέλνει από την παλιά διεύθυνση στη νέα, πρέπει να στο βάζουν επί πληρωμή περίπου 30$ για ένα χρόνο. Σε περίπτωση που σκέφτεσαι να έχεις το δωρεάν blog πληρώνοντας δικό σου domain (πχ onoma.com) στο wordpress.com είναι αυτοκτονία γιατί για λίγα ευρώ χάνεις όλα τα πλεονεκτήματα του να έχεις δικό σου server και δικό σου ανεξάρτητο wordpress που να το φτιάξεις ακριβώς όπως γουστάρεις με τα άπειρα plugins και θέματα υπάρχουν ελεύθερα. Αν το θέμα είναι καθαρά οικονομικό υπάρχει και μια φθηνή λύση -που δεν την προτείνω όμως αν υπάρχουν φράγκα- να φτιάξεις λογαριασμό σε έναν δωρεάν server πχ 000webhost.com και να ανεβάσεις εκεί ένα wordpress που θα κατεβάσεις από το wordpress.org. Πάλι θα το κάνεις όπως γουστάρεις αλλά θα σέρνεται λίγο παραπάνω και θα είναι down για λίγο περισσότερο. Έχεις επιλογή να διαλέξεις ένα από τα πανάθλια ονόματα που έχουν και να τη βγάλεις 100% δωρεάν ή να αγοράσεις ένα όνομα com 12 ευρώ/χρόνο ή gr 24 ευρώ/2 χρόνια από τον επίσημο καταχωρητή της γειτονιάς σου. θελω να κανω βασικα ενα site, αλλα να εχει πανω στο μενου και υπερσυνδεση για blog, δηλαδη το blog να ειναι κατι συμπληρωματικο, οχι το βασικο. μπορει και να μη βαλω καθολου blog. επισης, θελω να εχει και τη δυνατοτητα να μου γραφει καποιος αποριες και να απαντω, το κλασσικο που υπαρχει στα sites, στο κατω μερος της σελιδας, που αφηνεις φανερα μηνυμα με email και ονομα. τωρα ξερω, ετσι οπως στο γραφω, θα σκεφτεσαι οτι ειμαι καμια χωριατογκλιτς, αλλα ετσι κι αλλιως σ'ευχαριστω που ασχολεισαι μαζι μου. επισης, να πω οτι αυτη τη στιγμη δεν εχω τιποτα και γι'αυτο ψαχνομαι, γιατι προσπαθω να το κανω και εχω μπερδευτει με διαφορα πραγματα που προτεινουνε. οποτε δεν εχω δικο μου domain σε δικο μου server. με λιγα λογια ψαχνομαι για ολα! για το που θα κανω το web hosting με δικο μου domain name, ποιο προγραμμα ειναι καλυτερο για σχεδιασμο website.ολα! να πληρωσω κιολας ενα λογικο ποσο, αλλα να πιασει τοπο, γιατι αμα εισαι και ασχετος οπως εγω, μπορει να πληρωσω κατι που δεν αξιζει! ρωτουσα για το wordpress.com, γιατι δεν εχω καταλαβρι ακριβως...ασχολειται αποκλειστικα με τη δημιουργια blog? αρα μηπως δε με αφορα? επισης, οπου και να εχω κοιταξει, ολοι προτεινουν κατι, αλλα χωρις να λενε το κοστος ακριβως. πχ. εχω δει για την 1&1, για την hostgator και αλλες, που δεν ξερω αν ειναι και καλες στην τελικη. οποτε αρχισα να σκεφτομαι τα χειροτερα! πχ. 100/μηνα ελεγα...γιατι δε λενε?γιατι δε γραφουν ακριβως?γι'αυτο κοιταζα κατι δωρεαν. οποτε ελεγα, να ξεκινουσα με κατι δωρεαν και στη συνεχεια να μαζευα καποια χρηματα και να εκανα το redirect που μου γραφεις. απ'ο,τι βεβαια μου λες, καταλαβαινω οτι ειναι βλακεια να εχω δικο μου domain name και να μη διαθεσω κατι παραπανω για να εχω και δικο μου server. αν το κανω λοιπον αυτο στην wordpress, ποσο θα μου κοστισει? επισης δεν καταλαβαινω και κατι αλλο, γιατι ας πουμε σε καποια sites βλεπεις ενα τελειο σχεδιασμο και σε αλλα κατι πιο μετριο?εχει να κανει με τα διαφορετικα προγραμματα σχεδιασμου ιστοσελιδων και τα γραφικα που διαθετουν?συγγνωμη που σε πρηζω, αλλα μου τα εξηγεις ωραια και τα καταλαβαινω.. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2012 από brisa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreasl Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Επειδή η συζήτηση ξέφυγε από το θέμα του νήματος θα έλεγα να ανοίξεις ένα νέο νήμα στο κατάλληλο σημείο του forum και να αντιγράψεις αυτά που μου λες. Δεν φαντάζεσαι πόσο γρήγορα θα έρθουν διάφοροι "καλοθελητές" να σου δώσουν προσφορές για hosting και ότι άλλο χρειάζεσαι. Μιλάμε θα μαζέψεις 5-10 προσφορές για πλάκα. Εγώ πάντως είχα ψωνίσει από έναν από αυτούς επειδή μου είχε δώσει κάτι φοβερές συμβουλές στο forum που με γλύτωσαν από βδομάδες ή μήνες δουλειάς περισσότερο σαν ανταπόδοση. Τελικά μου βγήκε πολύ καλή η υπηρεσία και δεν την έχω αλλάξει. Μόλις φτιάξεις το νήμα στείλε μου κι ένα πμ να το δω κι εγώ. Επίσης θέλω να πω ότι αυτό που ψάχνεις είναι σχετικά εύκολο. Αν γνωρίζεις 5 βασικά πράγματα για html,css είναι αστείο, αν δεν γνωρίζεις και δεν έχεις διάθεση και να τα μάθεις, υπάρχει ένας βαθμός δυσκολίας. Αν γνωρίζεις την αγγλική και έχεις χρόνο και όρεξη για διάβασμα και πειραματισμούς υπάρχει ολόκληρο σχολείο στη διάθεση σου. Με το wordpress μπορείς να κάνεις τα πάντα, αυτό που αλλάζει είναι ο βαθμός στον οποίο θα εμπλακείς με κώδικα. Μην ξεχάσεις ότι το να φτιάξεις το site και να το γεμίσεις με υλικό είναι μόνο το 1/3 της δουλειάς, τα υπόλοιπα 2/3 είναι να φέρεις κόσμο στο site το οποίο είναι δύσκολο ή/και ακριβό (αυτό το πρόβλημα δεν το έχω λύσει ακόμη). Τα sites που έχουν φοβερό design πιθανώς να έχουν δώσει ένα κάρο λεφτά για web developer + web designer/γραφίστα. Ή ο τύπος που τα έφτιαξε ήταν πολυτάλαντος. Ή έχουν χρησιμοποιήσει ένα έτοιμο θέμα του wordpress/joomla/whatever και έχουν προσαρμόσει την ύλη της σελίδας τους στους περιορισμούς του θέματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brisa Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Επειδή η συζήτηση ξέφυγε από το θέμα του νήματος θα έλεγα να ανοίξεις ένα νέο νήμα στο κατάλληλο σημείο του forum και να αντιγράψεις αυτά που μου λες. Δεν φαντάζεσαι πόσο γρήγορα θα έρθουν διάφοροι "καλοθελητές" να σου δώσουν προσφορές για hosting και ότι άλλο χρειάζεσαι. Μιλάμε θα μαζέψεις 5-10 προσφορές για πλάκα. Εγώ πάντως είχα ψωνίσει από έναν από αυτούς επειδή μου είχε δώσει κάτι φοβερές συμβουλές στο forum που με γλύτωσαν από βδομάδες ή μήνες δουλειάς περισσότερο σαν ανταπόδοση. Τελικά μου βγήκε πολύ καλή η υπηρεσία και δεν την έχω αλλάξει. Μόλις φτιάξεις το νήμα στείλε μου κι ένα πμ να το δω κι εγώ. Επίσης θέλω να πω ότι αυτό που ψάχνεις είναι σχετικά εύκολο. Αν γνωρίζεις 5 βασικά πράγματα για html,css είναι αστείο, αν δεν γνωρίζεις και δεν έχεις διάθεση και να τα μάθεις, υπάρχει ένας βαθμός δυσκολίας. Αν γνωρίζεις την αγγλική και έχεις χρόνο και όρεξη για διάβασμα και πειραματισμούς υπάρχει ολόκληρο σχολείο στη διάθεση σου. Με το wordpress μπορείς να κάνεις τα πάντα, αυτό που αλλάζει είναι ο βαθμός στον οποίο θα εμπλακείς με κώδικα. Μην ξεχάσεις ότι το να φτιάξεις το site και να το γεμίσεις με υλικό είναι μόνο το 1/3 της δουλειάς, τα υπόλοιπα 2/3 είναι να φέρεις κόσμο στο site το οποίο είναι δύσκολο ή/και ακριβό (αυτό το πρόβλημα δεν το έχω λύσει ακόμη). Τα sites που έχουν φοβερό design πιθανώς να έχουν δώσει ένα κάρο λεφτά για web developer + web designer/γραφίστα. Ή ο τύπος που τα έφτιαξε ήταν πολυτάλαντος. Ή έχουν χρησιμοποιήσει ένα έτοιμο θέμα του wordpress/joomla/whatever και έχουν προσαρμόσει την ύλη της σελίδας τους στους περιορισμούς του θέματος. σ'ευχαριστω πολυ για ολα. θα σου στειλω πμ! τι να πω...ευχαριστω για ολα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nomisteraki Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 χαιρετω το φορουμ θελω να ρωτησω κατι. εχω ενα blog και μου στειλε mail καποιος και με ρωταει ποσα θελω για να βαλει ενα μπανερακι στο blog για 6 μηνες. Θελει επισης να μου καταθεσει τα λεφτα μεσω paypal. μιλαμε για ενα ποσο γυρω στα 200 ευρω για 6 μηνες. τπτ δλδ. εγω αποδειξη δεν μπορω φυσικα να κοψω.. και αυτος δεν την ζηταει, δεν τον νοιαζει. παιζει να εχω τπτ μπλεξιματα με εφοριες, ξερω γω. ενημερωτικα ρωταω επειδη δεν ειχα σκεφτει ποτε να βγαλω λεφτα απο το blog Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spid_x Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Μπορώ ένα free template που είναι για wordpress, να το βάλω σε blogger? Δηλαδή, ενώ στο blogger είναι ενα απλό αρχείο xml, για wordpress έχει 150 αρχεία. Μπορεί να γίνει τίποτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreasl Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 χαιρετω το φορουμ θελω να ρωτησω κατι. εχω ενα blog και μου στειλε mail καποιος και με ρωταει ποσα θελω για να βαλει ενα μπανερακι στο blog για 6 μηνες. Θελει επισης να μου καταθεσει τα λεφτα μεσω paypal. μιλαμε για ενα ποσο γυρω στα 200 ευρω για 6 μηνες. τπτ δλδ. εγω αποδειξη δεν μπορω φυσικα να κοψω.. και αυτος δεν την ζηταει, δεν τον νοιαζει. παιζει να εχω τπτ μπλεξιματα με εφοριες, ξερω γω. ενημερωτικα ρωταω επειδη δεν ειχα σκεφτει ποτε να βγαλω λεφτα απο το blog παρε τα λεφτά & βάλε το μπάνερ. αν ζητήσει απόδειξη τελικά στείλε πίσω τα λεφτά και βγάλε το μπάνερ. αν σε ρωτήσει κάποιος πες ότι το έβαλες τζάμπα. είσαι ΟΚ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Newsfeast Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 NewsFeast --> http://www.newsfeast.gr/ Το NewsFeast παρέχει ενημέρωση και προβολή ειδήσεων και δωρεάν διαγωνισμών που διενεργούνται διαδικτυακά και διεξάγονται κατά βάση στην Ελλάδα. Ενημερωθείτε καθημερινά για προσφορές και τους καλύτερους δωρεάν online διαγωνισμούς με πλούσια δώρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα