Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτό είναι το blog που φτιάξαμε εγώκαι ένας φίλος μου.

http://stoixima148.blogspot.com/

Μιλάμε για το στοίχημα και κάνουμε προτλασεις.

Μποείτε μήπως να μου πείτε μια σελίδα που δείχνει πώς α διαμορφώσεις το blog σου όπως θελεις...???

Δημοσ.

Το δικό μου blog σχετικά με τα Μαθηματικά. Περιμένω την γνώμη σας!

kesmarag κατ'αρχήν πολύ ωραίο blog.Θα μπορούσες να μου πείς πως έκανες στα αριστερά τις επιλογές για παράδιγμα αρχική σελίδα κτλ. και πως έβαλες εφαρμογή για φέισμπουκ και γενικά πως βάζουμε widgets.

Αν μπορείς και θέλεις να μου απαντήσεις θα το εκτιμούσα πολύ διότι πεδέυομαι και δεν καταφέρνω κάτι.

Αν σε βολεύει στείλε μου πμ.

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Θα ήθελα να σας παρουσιάσω και την δική μου σελίδα , η οποία μετά από αρκετό χρόνο λειτουργίας κοντεύει στην τελική μορφή της ... Είναι κάτι παραπάνω από Blog και ο σκοπός της είναι αυτός ...

Καθημερινή ενημέρωση σε Αστεία , Παράξενα , Τεχνολογία , Ειδήσεις και πολλά άλλα...

Η σελίδα μου είναι : ΕΥΘΥΜΙΑ

η διεύθυνση : www.efthimia.gr

και το email για όποιον θέλει να στείλει άρθρο , να διαφημιστεί ή να κάνουμε ανταλλαγή banner είναι :

[email protected]

lg.png

Τα σχόλια για την σελίδα είναι καλοδεχούμενα...

Δημοσ.

Είμαστε μια ομάδα νέων ανθρώπων που μετά από χιλιάδες γραμμές κώδικα (Code) και χιλιάδες λύσεις σε σπαζοκεφαλιές τεχνολογίας (Tech) αποφασίσαμε να βαφτίσουμε την εμπειρία μας αυτή CodeTech και να την μοιραστούμε μαζί σας.

Το blog μας είναι το CodeTech

Θα θέλαμε πολύ να ακούσουμε την γνώμη σας και τις προτάσεις σας για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε το blog μας.

Δημοσ.
http://www.snowentropy.blogspot.com/ Καλησπερα, μιας και προτεινουμε διαφορα μπολγκ ας προτεινω και εγω το δικο μου. το περιεχομενο του αποτελειτε απο διαφορα επιλεγμενα βιντεο εικ0νες με θεμα το σκι, σνοουμποαρντ, βμχ, μουσικη και διαφορα αλλα.. enjoy and stay tuned! Snow entropy is the law. :shifty:
Δημοσ.

Είμαστε μια ομάδα νέων ανθρώπων που μετά από χιλιάδες γραμμές κώδικα (Code) και χιλιάδες λύσεις σε σπαζοκεφαλιές τεχνολογίας (Tech) αποφασίσαμε να βαφτίσουμε την εμπειρία μας αυτή CodeTech και να την μοιραστούμε μαζί σας.

Το blog μας είναι το CodeTech

Θα θέλαμε πολύ να ακούσουμε την γνώμη σας και τις προτάσεις σας για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε το blog μας.

Ρε παιδιά, το παρακάνατε με τον τίτλο. Είπα να μπω να δω μήπως έχετε τίποτε σκριπτάκια σε τομείς που με ενδιαφέρουν, και ανακαλύπτω ότι ο πιο προχωρημένος "κώδικας" που έχετε είναι πως να βάζεις custom μήνυμα στην εκκίνηση των windows. Εγώ δεν έχω windows ρε παληκάρια, αλλά κι εσείς δεν έχετε πουθενά κώδικα!

Δημοσ.

Ρε παιδιά, το παρακάνατε με τον τίτλο. Είπα να μπω να δω μήπως έχετε τίποτε σκριπτάκια σε τομείς που με ενδιαφέρουν, και ανακαλύπτω ότι ο πιο προχωρημένος "κώδικας" που έχετε είναι πως να βάζεις custom μήνυμα στην εκκίνηση των windows. Εγώ δεν έχω windows ρε παληκάρια, αλλά κι εσείς δεν έχετε πουθενά κώδικα!

Φίλε andreasl το Blog μας βρίσκεται σε πολύ αρχικά στάδια από αυτό που σκεφτόμαστε.

Τα περισσότερα άρθρα ως τώρα είναι πράγματα από απορίες φίλων, οι οποίοι και μας πρότειναν την δημιουργία ενός Blog με θέματα πληροφορικής που μπορεί να είναι κατανοητά από τον καθένα. Μέχρι τώρα τη μερίδα του λέοντος κατέχουν άρθρα που αφορούν τα Windows γιατί καλώς ή κακώς η πληοψηφεία των Ελλήνων χρηστών τα χρησιμοποιεί.

Στο μέλλον θα υπαρξούν πολύ πιο εξειδικευμένα άρθρα τόσο για Windows όσο και για άλλα λειτουργικά.

Δημοσ.

Στο μέλλον θα υπαρξούν πολύ πιο εξειδικευμένα άρθρα τόσο για Windows όσο και για άλλα λειτουργικά.

Το point μου ήταν ότι δεν υπάρχει κώδικας, οπότε όταν γράφετε "μετά από χιλιάδες γραμμές κώδικα (Code)" μάλλον κάτι δεν πάει καλά.

Anyway, καλορίζικο το blog σας. Υποψιάζομαι ότι είστε αρκετά μικροί στην ηλικία οπότε μάλλον έχετε πολύ μέλλον μπροστά σας για να βάλετε και τον κώδικα.

Δημοσ.

Το point μου ήταν ότι δεν υπάρχει κώδικας, οπότε όταν γράφετε "μετά από χιλιάδες γραμμές κώδικα (Code)" μάλλον κάτι δεν πάει καλά.

Anyway, καλορίζικο το blog σας. Υποψιάζομαι ότι είστε αρκετά μικροί στην ηλικία οπότε μάλλον έχετε πολύ μέλλον μπροστά σας για να βάλετε και τον κώδικα.

Όταν γράψαμε "μετά από χιλιάδες γραμμές κώδικα (Code)" προσπαθήσαμε να δώσουμε λίγο από το βιογραφικό μας, έχοντας αρκετά Projects στην πλάτη μας και κυριολεκτικά χιλιάδες γραμμές κώδικά σε .ΝΕΤ, Matlab και Java. Αν στο blog δεν υπάρχουν παραδείγματα κώδικα, προς το παρόν, είναι από επιλογή μας. Όπως έχουμε προαναφέρει τα άρθρα του blog αφορούν απορίες φίλων μας, που μας ζήτησαν να λύσουμε.

Ελπίζουμε να συνεχίσεις να μας διαβάζεις για να δεις στο μέλλον και κομμάτια κώδικα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...