Προς το περιεχόμενο

Όποιος έχει site, μπορεί...

dioptra999

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Γεια χαρά. Έφτιαξα αυτές τις μέρες ένα ψευτοblog στο οποίο ανεβάζω αστεία/απίστευτα βιντεάκια που κυκλοφόρησαν πρόσφατα.

http://minarisma.blogspot.com/

Σκοπός μου δεν είναι να βγάλω κανα χρήμα, αλλα να μπαίνει κάποιος και να βρίσκει βιντεάκια που δεν τα έχει ξαναδεί. Δεν ανεβάζω τα βιντεάκια που είναι πιο παλιά και απο το ίντερνετ, αλλα φρέσκα που κλέβω απο άλλα site.

Περισσότερο θα ήθελα να μου πείτε τι να αλλάξω, για να κάτσω να το ψάξω, μιας και είμαι εντελώς άσχετος με το θέμα bloging.

Φίλε το blog σου αξίζει με χίλια για τους τίτλους που βάζεις στα posts. Έλιωσα πριν καν δω τα βίντεο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπαρχει λογος που το εχεις ποσταρει 3 φορες?

Edit:Το συγκεκριμενο post πηγαινε σε μηνυμα που σβηστηκε και οχι φυσικα σε αυτο του andreasl

Επεξ/σία από Gi0

• Moderators

Λοιπον επειδη τελευταια με επιασε ενας μισανθρωπισμος, αποφασισα να κανω ενα blog για να τα χωνω. Δεν εχω εμπειρια με το θεμα, δεν εχω ασχοληθει ουτε στο ελαχιστο, απλα τα χωνω. Οριστε :lol: A και αν καποιος μπορει να μου πει πως να μεγαλωσω τα γραμματα (γιατι ειμαι οντως τοσο ασχετος και δεν βρισκω την επιλογη), θα τον ευγνωμονουσα :)

http://stormrain65.wordpress.com/

Λοιπον επειδη τελευταια με επιασε ενας μισανθρωπισμος, αποφασισα να κανω ενα blog για να τα χωνω. Δεν εχω εμπειρια με το θεμα, δεν εχω ασχοληθει ουτε στο ελαχιστο, απλα τα χωνω. Οριστε :lol: A και αν καποιος μπορει να μου πει πως να μεγαλωσω τα γραμματα (γιατι ειμαι οντως τοσο ασχετος και δεν βρισκω την επιλογη), θα τον ευγνωμονουσα :)

http://stormrain65.wordpress.com/

Κάτι μου θυμίζει ο τρόπος που γράφεις. Τον Maddox, αλλά κυρίως τους Έλληνες κλώνους του.

Αντί να ψάχνεις πως μεγαλώνουν τα γράμματα ψάξε καλύτερα να βρεις πως δουλεύει ένας ορθογράφος.

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάτι μου θυμίζει ο τρόπος που γράφεις. Τον Maddox, αλλά κυρίως τους Έλληνες κλώνους του.

Αντί να ψάχνεις πως μεγαλώνουν τα γράμματα ψάξε καλύτερα να βρεις πως δουλεύει ένας ορθογράφος.

Nαι οντως θυμιζει γιατι μου αρεσει το στυλ τους (κυριως του Φαε εναν μαλακα) οποτε εχει επιρροη φανταζομαι.

Προς το παρον εξακολουθει να με ενδιαφερει το fonts size, αλλα ευχαριστω για την συμβουλη ορθογραφου, προτιμησα να το ξαναδιαβασω και να διορθωσω ο,τι ξεφυγε :)

Επεξ/σία από stormrain

Φίλε το blog σου αξίζει με χίλια για τους τίτλους που βάζεις στα posts. Έλιωσα πριν καν δω τα βίντεο...

αχαχαχαχα thanx!!! θέλω όπως εκφράζομαι καθημερινά το ίδιο να κάνω και στο blog. Δεν μαρέσουν όσα έχουν συνηθισμένους καθώς πρέπει τίτλους οπότε δίνω πόνο εγώ!!!! :P

Γεια χαρά παιδιά!

Λοιπόν έχω και εγώ ένα blog λέγεται Web in Greece και έχει να κάνει με χρήσιμες ελληνικές ιστοσελίδες στο ίντερνετ.

Περισσότερα θα βρείτε μέσα το link είναι webingreece.blogspot.com.

Περιμένω απόψεις!

Μέσα από εδώ θα πετάω διάφορες σκόρπιες μεν..αλλά πολύ προσωπικές σκέψεις στον ωκεανό του net..i hope you'll join..

http://titopacker.wordpress.com/

• 2 εβδομάδες αργότερα...

ελληνικο Site με παρα πολλες πληροφοριες, φωτογραφιες,αφιερωματα, για αυτους που δεν ειναι πια κοντα μας!

Διασημοτητες, μεγαλες προσωπικοτητες,ιστοριες εγκληματων, και ενα πληθος πολλων και διαφορων θεματων

Αξιζει να το επισκεφθειτε!

http://rip-people.blogspot.com/

Σας καλημεριζω φιλοι,

το blog μου το εχω ξαναποσταρει εδω...περυσι πριν εναν χρονο οταν ξεκινησα το εγχειρημα. :)

Τωρα ενα χρονο μετα,εχω στο πλευρο μου πολλους καθημερινους αναγνωστες.

Οποιος θελει να βαλω το blog του στα φιλικα site,θα χαιρομουν να εχω pm.

Η δυναμη ειναι στα χερια των ελευθερων πολιτων.

Μπραβο και σε ολους οσους ενισχυουν το blogging απο εδω μεσα!

Εχω δει τρομερα blogs απο εδω!!

Το Nirvana 24/7 κλείνει έναν χρόνο και χρήζεται μεταξύ άλλων το blog του μήνα για τον Ιούνη 2011

Καλησπέρα

Αν ενδιαφέρεστε για κινηματογράφο ή μουσική περάστε μια βόλτα από το μπλογκ

www.ela-mesa.blogspot.com

και αν θέλετε περιμένω και σχόλια πως σας φάνηκε!

Όσοι ενδιαφέρονται για stand up comedy μπορούν να μπουν εδώ:

Link

Το έχω ξεκινήσει κανένα τρίμηνο και σκοπός είναι να μπαίνουν τακτικά υποτιτλισμένα βίντεο από παλιούς και νέους κωμικούς μαζί με κάποιες πληροφορίες.

Αν δεν κάνω λάθος δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο στα ελληνικά, μόνο κάποια σκόρπια βίντεο στο youtube...

Περιμένω γνώμες και επισκέψεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...