Προς το περιεχόμενο

Όποιος έχει site, μπορεί...

dioptra999

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλημέρα! Ρίξτε μια ματιά εδώ -> http://www.entechnanews.blogspot.com ! Πιστεύω ότι θα σας φανεί ενδιαφέρον! Αναφέρεται σε συναυλίες και εμφανίσεις τραγουδιστών σε όλη την Ελλάδα! :D

Πολύ ενδιαφέρον φίλε .-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ξεκίνησα ένα blog που θα δημοσιεύω δικές μου φωτογραφίες συνοδευόμενες από μικρό κειμενάκι. Έχω μαζέψει πολύ υλικό για αρκετά χρόνια και αποφάσισα να το μοιραστώ μαζί σας.

http://mamouhalos.wordpress.com

Ξεκίνησα ένα blog που θα δημοσιεύω δικές μου φωτογραφίες συνοδευόμενες από μικρό κειμενάκι. Έχω μαζέψει πολύ υλικό για αρκετά χρόνια και αποφάσισα να το μοιραστώ μαζί σας.

εμένα πάντως μου άρεσε.....

Πολύ ωραίο. Keep up!!

Ευχαριστώ πολύ. Ξεκίνησα κάπως δειλά αλλά το αποτέλεσμα μου άρεσε πολύ. Έχω πολύ υλικό που μάζευα για χρόνια, κάθε φορά που θα βρίσκω χρόνο να γράφω κείμενα θα αναρτώ μια φωτογραφία. Όποτε βρίσκω ευκαιρία βγάζω και νέες φωτογραφίες. Μου αρέσει η ιδέα του να μοιράζομαι κάτι με πολλούς, προηγουμένως τις έβλεπε μόνο η οικογένεια μου.

Ένα μέλος του insomnia με ρώτησε για τεχνικές πληροφορίες κλπ. Θα απαντήσω σε κάθε σχόλιο που ζητάει τέτοιες πληροφορίες ή συμβουλές.

Ευχαριστώ και πάλι.

Παιδιά θα θέλαμε να σας προτείνουμε και αυτό το blog!!! Είναι δικό μας και το δημιουργήσαμε στα πλαίσια ενός εργαστηρίου πάνω στην ειδικότητά μας για το τει μας!!! Βαθμολογούμαστε με βάση τα σχόλια και την επισκεψιμότητα(έχουμε εγκαταστήσει google analytics και απο εκεί θα πάρουμε τον τελικό βαθμό στο τέλος του εξαμήνου!). Ελπίζουμε να σας αρέσει και να μας επισκέπτεστε συχνά!!! :) san-simera.pblogs.gr

Link

Λοιπόν έχω πρόταση.

Κατεβάζετε το blog, και στη θέση του βάζετε απλά φωτογραφίες σας..Πχ, "σήμερα βγήκαμε στο τάδε μαγαζί και ήταν τέλεια υπέροχα καταπληκτικά, να και οι φωτογραφίες του πώς περάσαμε"

Έτσι θα πάρετε 20, όχι 10 στο μάθημα :P

(σορρυ δε κρατήθηκα :-D )

Λοιπόν έχω πρόταση.

Κατεβάζετε το blog, και στη θέση του βάζετε απλά φωτογραφίες σας..Πχ, "σήμερα βγήκαμε στο τάδε μαγαζί και ήταν τέλεια υπέροχα καταπληκτικά, να και οι φωτογραφίες του πώς περάσαμε"

Έτσι θα πάρετε 20, όχι 10 στο μάθημα :P

(σορρυ δε κρατήθηκα :-D )

Άν μπαίνεις συχνά και μας κάνεις και σχόλια θα μπορέσεις να μας βρεις και στο facebook μετά και θα βλέπεις εσύ και όλοι όσοι σκέφτονται σαν εσένα όσες φώτο μας θέλετε!!!! :P

Άν μπαίνεις συχνά και μας κάνεις και σχόλια θα μπορέσεις να μας βρεις και στο facebook μετά και θα βλέπεις εσύ και όλοι όσοι σκέφτονται σαν εσένα όσες φώτο μας θέλετε!!!! :P

αυτό περίπου λέει και ο φίλος...ότι το blog σας μπορεί να αποκτήσει την επισκεψιμότητα του facebook!!!

είσαι πολύ ευγενική...

από την άλλη δεν έχω facebook... φακ, πέσαμε σε endless loooooop :P

Σας παραθέτω και εγώ το δικό μου blog: Grand Technology Blog

Όπως φαίνεται και από τον τίτλο του αναφέρεται στην τεχνολογία.

Απλά αυτή την περίοδο προσπαθώ να γράφω όσο πιο συχνά μπορώ αλλά δεν είναι πάντα δυνατό εξαιτίας των εργασιών που έχω για την σχολή

Πείτε μου πάντως την γνώμη σας...

είσαι πολύ ευγενική...

από την άλλη δεν έχω facebook... φακ, πέσαμε σε endless loooooop :P

φίλε poscaman ΜΚΤ του blog μου προσπαθώ να κάνω!!! Γι αυτό και εσύ σαν καλός συντοπίτης του insomnia πρέπει να μας στηρίξεις!!!!!!!Καλημέραααααα!!!!!!!! ^_^

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...