kage Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 πετυχα και γω κατι παρομοια αλλα δεν θελω να κανω register για κωδικο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evgenios1 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Επεσε το blogspot; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsopassas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Το να λύνεις τον κύβο του Ρούμπικ δεν είναι κάτι εύκολο. Αλλά δεν είναι και κάτι δύσκολο! Στο ιστολόγιο cubegr.blog.com παρουσιάζουμε και εξηγούμε τις ιδιότητες του κύβου και δίνουμε ολοκληρωμένα tutorials επίλυσής του στα ελληνικά. Στόχος: να εισβάλει στα χέρια και στη σκέψη αυτό το πολυδύναμο παζλ, που έχει αποτελεσει μέχρι και πηγή σχετικής τάσης της τέχνης. Το site όμως δεν περιορίζεται σε αυτό, αλλά δίνει βάρος στο θέμα ταχύτητα: ο στόχος πια είναι η λύση του κύβου σε λίγα δευτερόλεπτα. Συμβουλές δεξιοτεχνίας, αναλυτική βοήθεια και παρουσιάσεις, σ' έναν ιστοτόπο που επιχειρεί να δημιουργήσει και στην Ελλάδα, μία αξιοπρεπή σε συμμετοχές και ποιότητα speedcubing community. Θα εκπλαγείτε με το πόσο εύκολο είναι να κατακτάς κάθε φορά ένα καινούριο στάδιο επιδεξιότητας και θα εκπλαγείτε επίσης, από τις ατελείωτες διαφορετικές πιθανότητες. Επισκεφθείτε μας, αφήστε σχόλια, αρχίστε να λύνετε, κολλήστε, ελάτε στις συναντήσεις μας. Δεν είμαστε διαφημιστές, αλλά παθιασμένοι cubers. http://cubegr.blog.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wakas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτό είναι το blog μας. Θα θέλαμε να του ρίξετε μια ματιά και να μας δώσετε κι εσείς τις προτάσεις σας για το τι λείπει από το blog μας, τι δεν σας αρέσει, κάποια συμβουλή ή κάτι ανάλογο ώστε να μπορέσουμε να γίνουμε καλύτεροι! http://vrasmos.blogspot.com/ Ευχαριστούμε πολύ προκαταβολικά.! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexb_10 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτό που είδα και δεν μ'αρεσε, είναι οι τόνοι στα κεφαλαία!!! ή βγάλτε τους τόνους, ή βγάλτε τα κεφαλαία! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 αυτό που λέει να πατήσεις διαφήμιση μόλις μπαίνεις δεν μου φαίνεται και πολύ οκ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wakas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτό με τις διαφημίσεις θα το διορθώσω. Αυτό με τους τόνους δεν ξέρω πως να το φτιάξω αλλά θα το προσπαθήσω. Περιμένω κι άλλα σχόλια.! Ευχαριστώ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 μπορείς να το βάλεις κάπου αλλού, δε λέω να το βγάλεις τελείως, απλά εγώ ας πούμε με το που μπήκα έπεσε το μάτι μου εκεί πέρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sugata Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Ε απλά μην βάζεις τόνους όταν γράφεις κεφαλαία; Μ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wakas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Τα βγάζει μόνο του κεφαλαία. Οκ θα το προσέξω πάντως!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Praetorianos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Ξέρει κανείς αν χρησιμοποιήσω αυτό για να αφαιρέσω την ένδειξη "Subscribe to: Posts (Atom)" στην κάτω μεριά του blog, τι θα γίνει με τα RSS feeds? Παίζει να υπάρξει πρόβλημα/δυσλειτουργία? Θέλω μόνο να εξαφανίσω το οπτικό μέρος, δηλαδή θέλω απλά να μην φαίνεται στο blog. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Members Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δε φαντάζομαι να έχεις πρόβλημα... πάντως, αν θες να το κρατήσεις για την περίπτωση που κάποια στιγμή θελήσεις να το επαναφέρεις, μπορείς απλώς να το κρύψεις βάζοντάς το σε <!-- --> δηλαδή: <!-- <b:include data='feedLinks' name='feedLinksBody'/> --> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Praetorianos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 [....] Merci, το αφαίρεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirval Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα σε όλους. Να βάλω και το δικό μου blog:http://betfairtradingmethods.blogspot.com/ Προσωπικό καθαρά και ερασιτεχνικό blog ,χωρίς διαφημίσεις,banners εταιριών,affiliates κτλ (ουτε τωρα,ούτε στο μέλλον,ούτε ποτέ). Αφορά το ανταλλακτήριο της betfair και τα πονταρίσματα σε αγορές ποδοσφαίρου. Υπάρχουνε Αρθρα,μέθοδοι,αναλύσεις,σχόλια και βίντεο που αφορούνε το trading στο ανταλλακτήριο αλλά και κάποιες προσωπικές σκέψεις/απόψεις/εμπειρίες -σχετικές με τη θεματολογία του blog πάντα- καθώς το blogging παραμένει για εμένα πάνω απο όλα, ένα διαδικτυακό ημερολόγιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα σε όλους. Να βάλω και το δικό μου blog:http://betfairtradingmethods.blogspot.com/ Προσωπικό καθαρά και ερασιτεχνικό blog ,χωρίς διαφημίσεις,banners εταιριών,affiliates κτλ (ουτε τωρα,ούτε στο μέλλον,ούτε ποτέ). Αφορά το ανταλλακτήριο της betfair και τα πονταρίσματα σε αγορές ποδοσφαίρου. Υπάρχουνε Αρθρα,μέθοδοι,αναλύσεις,σχόλια και βίντεο που αφορούνε το trading στο ανταλλακτήριο αλλά και κάποιες προσωπικές σκέψεις/απόψεις/εμπειρίες -σχετικές με τη θεματολογία του blog πάντα- καθώς το blogging παραμένει για εμένα πάνω απο όλα, ένα διαδικτυακό ημερολόγιο. ΠΟΛΥ δύσκολο όνομα ώστε να το θυμάται κάποιος. Θα σου συνιστούσα να το αλλάξεις|μικρύνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα