salamalekum Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 κλάσιμο http://faeenamalaka.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Blueskyes044 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Γεια σας. Σας προσκαλώ να επισπευτείτε το blog μου και αν επιθυμείτε να αφήσετε κάποιο σχόλιο. http://orthodoxy-rainbow.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Ντάξει μου έφτιαξες την μέρα με τα 3 άρθρα σου!!!! να σε καλά!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Bookmarked, ώστε να διαβάσω αργότερα την άποψη σου για τη Metal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kurokokoro Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Έχω απαντήσει σε κάποια απο τα θέματα που έχεις στο μπλογκ σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimmy2210 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 (επεξεργασμένο) Eίσαι μαθητής Γυμνασίου-Λυκείου; Έχεις χρήσιμες απόψεις για να βελτιωθεί το εκπαιδευτικό σύστημα στην Ελλάδα; Θέλεις να μάθεις τα σχέδια των υπουργών για τις επόμενες σχολικές χρονιές; Θέλεις να προσθέσεις κάτι άλλο στα παραπανω; Τότε είσαι στο σωστό μέρος! Επισκέψου το site μας στο http://iSchool-greek.blogspot.com κάνε μια σύντομη περιήγηση και αν τελικά σε ενδιαφέρει και σου αρέσει μην ξεχάσεις να πατήσεις στο Παρακολούθηση και να αξιολογήσεις το site. Μην ξεχνάς ότι αυτό σημαίνει πολλά για μας. Οι συντάκτες του site. Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2010 από Jimmy2210 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papanastassiou Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 καλό αν και θα προτιμούσα να μην είναι απλά αναπαραγωγή των άρθρων απο διάφορες πηγές....ίσως αν πρόσθετες και την δική σου γνώμη να είναι καλύτερα. μια ερώτηση: αυτό το plugin που εμφανίζει τα Αστείο/Ενδιαφέρον/Συναρπαστικό πως το λένε; εσύ το πρόσθεσες;.....ωραίο και χρήσιμο κανω αναπαραγωγη αρθρων αλλα συγκεκριμενων που εγω πιστευω οτι ειναι σημαντικα....αυτα που δεν θελω να περνανε απαρατηρητα. ειναι και ο σκοπος του blog αυτος να σχολιαζουμε την επικαιροτητα χωρις ομως λογοκρισια ο καθενας να γραφει αυτο που θελει χωρις να υπαρχει καποιος που θα του ''κατεβασει'' το σχολιο... επισης τα θεματα και τις αναρτησεις τις ξεκινανε οι επισκεπτες..παρακαλω στειλτε ολα αυτα που θελετε να αναρτηθουν....στο [email protected] οσο για το plug in υπαρχει στη σχεδιαση στις αναρτησεις το οποιο το επιλεγεις και εμφανιζεται σε καθε αναρτηση.....περιμενω τα αρθρα και τις ειδησεις σας....Ελπιζω να ανταποκριθειτε...ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimmy2210 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Αν είστε έφηβος/έφηβη και ζήσατε μια ερωτική απογοήτευση στείλτε όλη την ιστορία στο [email protected] και θα δημοσιευθεί την ίδια στιγμή στο http://ragismenikardia.blogspot.com/ Επίσης μπορείτε να βοηθήσετε άλλους ανθρώπους που έχουν δημοσιεύσει τις δικές τους ιστορίες. Μόνο για έφηβους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jax007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Αν είστε έφηβος/έφηβη και ζήσατε μια ερωτική απογοήτευση στείλτε όλη την ιστορία στο [email protected] και θα δημοσιευθεί την ίδια στιγμή στο http://ragismenikardia.blogspot.com/ Επίσης μπορείτε να βοηθήσετε άλλους ανθρώπους που έχουν δημοσιεύσει τις δικές τους ιστορίες. Μόνο για έφηβους. Τώρα αυτό τί είναι...;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darth_Fanis Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Τώρα αυτό τί είναι...;;; θές απάντηση...; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Αυτό είναι ηλικιακος ρατσισμός, εγώ που είμαι τριάντα δεν μετράνε οι εμπειρίες μου ή δεν έχω δικαίωμα στα πιπινια; :Ρ Sent from my iPhone using Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimmy2210 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 [ame] [/ame] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimmy2210 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Αγαπητέ status, το blog φτιάχθηκε για να λένε οι έφηβοι τα προβλήματά τους. Παρ' όλα αυτά μπορείς να βοηθάς με την εμπειρία σου τα μέλη μας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Jimmy είθισται στο χώρο του Internet και ευρύτερα του marketing, να φτιάχνουμε ένα blog, ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ υλικό και μετά να αρχίζουμε τις προσκλήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mika Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 ψαχνετε κοσμο με προυπηρεσια στη χυλοπιτα δηλαδη. καλη φαση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα