Προς το περιεχόμενο

Όποιος έχει site, μπορεί...

dioptra999

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εδώ και 5 μήνες ασχολούμαι με την κατασκευή blogs.

Το δικό μου λέγεται The Legend Of Lazaros

Θα το βρείτε στην υπογραφή μου, ελπίζω να σας αρέσει και να γίνετε μέλη αν θέλετε. Μπορείτε να εκφράσετε την άποψή σας ελεύθερα:-)

Τα θετικά:

Μου αρέσει ο συνδυασμός χρωμάτων και ο σχεδιασμός. Τα θέματα επιλεγμένα για ευρύ κοινό, αλλά δεν αναφέρεις πηγή.

Τα αρνητικά:

Νομίζω ότι γίνεται σπατάλη χώρου. Άμα δε μου αρέσει το πρώτο θέμα, πρέπει να αρχίσω scroll για να δω τι άλλο παίζει. Ειδικά τα εικονίδια πάνω δεξιά που είναι links για adobe, youtube, firefox, κλπ είναι "ΝΟΤ". Βάλε καλύτερα google adsense να εχεις και εισόδημα.

Το ανυπόφορο (για μένα):

Η μουσική. Παιδιά μη βάζετε μουσική στις ιστοσελίδες σας. Αν θέλετε να έχετε μουσική ή ράδιο, βάλτε το σχετικό πλήκτρο πάνω πάνω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Super Moderators
http://www.thelegendoflazaros.blogspot.com

Να το δικο μου παιδια. Ελπιζω να σας αρεσει!

Αντιγράφω από το blog σου:

[...] Θα σας δούμε ξανά τον νέο χρόνια.

Τουλάχιστον κάνε ένα spell checking και ρίξε μια ματιά στην ορθή σύνταξη των κειμένων πριν ανεβάσεις μια ανάρτηση, κρίμα είναι.

Επίσης, βλέπω ότι η γραμματοσειρά ή το στυλ (Small Caps) που χρησιμοποιείς για τίτλο της κάθε ανάρτησης δεν τα πάει καλά με τους τόνους. Μην βάζεις τόνους λοιπόν στους τίτλους, το θέαμα δεν είναι ωραίο.

Πηγή των "ειδήσεων" που αντιγράφεις ποιά είναι; Είσαι εσύ; Καλό (και κόσμιο) να αναφέρεις πηγές όταν αντιγράφεις ένα κείμενο...

Η ανάρτηση "Τα site των υποτίτλων έλαβαν τέλος" έχει κατηγοριοποιηθεί στο Κονσόλες / Console News. Λίγη προσοχή και με την κατηγοριοποίηση.

Τα ad blocks θα βγούνε σε λίγο καιρό όπως και το λογότυπο θα μπει με το όνομά μας. όσα για τα υπόλοιπα μόλις τώρα διορθώνω κάποιες αναρτήσεις

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:04 ----------

Τα κείμενα είναι δικά μου ελαφρώς τροποποιημένα για να μην είναι ίδια με τα υπόλοιπα. Αν παρατηρήσεις σε παλαιότερες αναρτήσεις βάζω την πηγή όταν το έχω αυτούσιο

http://2genia.blogspot.com/

Είναι Ένα blog που δημιουργήθηκε για να στηρίξει τα παιδιά των μεταναστών που γεννήθηκαν στην χωρα μας και δεν τους δίνουν ιθαγένεια........

ψηφίστε αν πρέπει αυτά τα παιδιά να πάρουν ιθαγένεια( μεσα απο το blog)!!!!!!

p.s δεν είμαι αλλοδαπός απλός έχω αγανακτήσει να βλέπω τους ακροδεξιούς να έχουν κυριαρχήσει στο θέμα αυτό με ακροδεξιά μηνύματα........

Γειά σας παιδιά,έχω δημιουργήσει ένα blog με live streaming αγώνες σε καθημερινή βάση σε ποιότητα HD από το αγγλικό κανάλι Sky Sports 1,2,3 και Setanta Sports.

Όσοι ενδιαφέρεστε να παρακολουθείτε στείλτε μου ένα pm να σας δώσω το σχετικό λινκ.

Σήμερα θα δείξω την Μπαρτσελόνα με αντίπαλο την Σεβίλη στις 23:00 σε HD

Ευχαριστώ

Δεν έχω πρόβλημα να το δώσω,απλά δεν ήξερα αν επιτρέπεται.

Λοιπόν το δίνω εδώ και αν απαγορεύεται μου λένε οι υπεύθυνοι

blog

χεχε όχι φίλε καμία σχέση,το κάνω με ευχαρίστηση και εννοείται εντελώς δωρεάν,γιατί κάποτε και εγώ έψαχνα απεγνωσμένα να δω live ποδόσφαιρο κ.α.

Δείχνω και ορισμένες φορές Superleague,και έχω ανοιχτά σχεδόν καθημερινά τα Sky Sports που δείχνουν διάφορα αθλήματα.

εδώ το blog

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...