Edgar Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δεν ξέρω κατα πόσο ενδιαφέρον είναι... kaipente.mplampla.gr (είναι και στο sign μου) :)
doubleh Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Ρε σεις, σε πολλά από αυτά έχετε ρίξει πολύ δουλειά. Τα δικά μου http://debianadventures.blogspot.com μικρά how-tos για την debian http://mikra-mikra.blogspot.com απόψεις επί παντός επιστητού
aragorn Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Και το δικό μου: http://www.defkalion.com/news Όχι καθημερινά updated, αλλά όποτε γράφω προσπαθώ να είναι κάτι ενδιαφέρον.
dioptra999 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 to blog mou einai [url']www.ranias.blogspot.com[/url] γιατι γράφεις αγγλικά?Αν και εμενα μου αρέσουν πολύ τα αγγλικά...μου κάνει εντύωση που εκφράζεσαι στα αγγλικά!
pixie Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Γραφω αγγλικά για να με διαβάζουν και εκτός ελλάδας-σπουδασα αγγλία και έχω φίλους έξω. Σκέφτομαι στα αγγλικά.Αλλά τι να το κάνεις.Υπάρχουν άτομα που διαβάζουν αλλά βαριούνται να σχολιάσουν.Ευχαριστω dioptra
dioptra999 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Γραφω αγγλικά για να με διαβάζουν και εκτός ελλάδας-σπουδασα αγγλία και έχω φίλους έξω. Σκέφτομαι στα αγγλικά.Αλλά τι να το κάνεις.Υπάρχουν άτομα που διαβάζουν αλλά βαριούνται να σχολιάσουν.Ευχαριστω dioptra Δεν χρειάζονται τα σχόλια...Σημασία έχει να μπορείς να λές αυτό που θέλεις και υστερα θα είσαι εντάξει... :-D :-D
mrFrodo Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 to diko mou einai: www.wiggler.gr[/url'] Άντε ρε! Είμαστε συνφορουμίτες;!! Ουάου!
nikosdimos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Γραφω αγγλικά για να με διαβάζουν και εκτός ελλάδας-σπουδασα αγγλία και έχω φίλους έξω. Σκέφτομαι στα αγγλικά.Αλλά τι να το κάνεις.Υπάρχουν άτομα που διαβάζουν αλλά βαριούνται να σχολιάσουν.Ευχαριστω dioptra Πολύ ωραίο blog συγχαρητήρια
pixie Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Nikos dimos-se eyxaristo poli.Exeis blog? Dioptra exeis dikio, apla ta sxolia voithoun ston dialogo kai epoikinonia, allios nai men ekfrazesai alla einai san na min ekselisete auto pou grafeis an den exeis sxolia.Ennoeitai omos oti grafeis gia esena apla ta sxolia sou dinoun erethismata.Filakia kai euxaristo.
punky Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Dioptra exeis dikio, apla ta sxolia voithoun ston dialogo kai epoikinonia, allios nai men ekfrazesai alla einai san na min ekselisete auto pou grafeis an den exeis sxolia.Ennoeitai omos oti grafeis gia esena apla ta sxolia sou dinoun erethismata.Filakia kai euxaristo. Εξαρτάται για ποιον γράφεις. Εγώ έχω blog και καταγράφω κάποιες από τις ατάκες/κουβέντες που λέω καθημερινά στους γύρω μου. Αλλά δεν το κάνω για "δημόσια" θέα. Απλά είναι ένας τρόπος, να μπορούν λίγοι φίλοι μου (εντός και εκτός Ελλάδος), να κρατάνε επαφή με την καθημερινότητά μου. Δεν γράφουν σχόλια. Συνήθως πρέπει κάποιος να ξέρει λεπτομέρειες της ζωής μου για να αποκωδικοποιήσει αυτά που γράφω, άλλωστε. Πάντως έχεις σίγουρα ένα ενδιαφέρον blog. Αποπνέει μια μελαγχολία. Και για αυτό βρίσκω μια ταύτιση. To ίδιο και στις κινηματογραφικές σου επιλογές. Από τις οποίες λείπει το Naked του Mike Leigh, πάντως. Ντροπή σου
dioptra999 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 το δικό μου πως σας φαίνεται? snailcreations.blogspot.com
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα