Προς το περιεχόμενο

Όποιος έχει site, μπορεί...

dioptra999

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα  και απο εμένα  

Να σας παρουσιασω 3 site το ένα οδηγοί τεχνολογιας για κινητα, υπολογιστές κ.α   https://directvortex.gr

Στο δεύτερο σιτε θα βρειτε  αεροπορικα εισητηρια   -> https://ticketswe.com  επισης θα βρειτε αρθρα ταξιδιωτικου περιεχομένου

και το τρίτο site τεχνολογικού περιεχομενου και αυτο με πολλους οδηγούς, γύρω απο το firestick και το android box  https://techvortex.eu/ επισης θα βρειτε μια κατηγορια για παθητικο εισοδημα για να παρετε ιδέες 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 4 μήνες μετά...
  • Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπέρα! Έχω φτιάξει ένα site για σύγκριση/παρακολούθηση τιμών προϊόντων σούπερ μάρκετ: www.bigle.gr

Η σελίδα είναι προσβάσιμη από desktop/tablet/κινητό, εάν και στο τελευταίο δεν δίνεται η δυνατότητα να δείτε την εξέλιξη τιμής ενός προϊόντος λόγω του μικρού μεγέθους της οθόνης.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Giorgos CoD είπε

Καλησπέρα! Έχω φτιάξει ένα site για σύγκριση/παρακολούθηση τιμών προϊόντων σούπερ μάρκετ: www.bigle.gr

Η σελίδα είναι προσβάσιμη από desktop/tablet/κινητό, εάν και στο τελευταίο δεν δίνεται η δυνατότητα να δείτε την εξέλιξη τιμής ενός προϊόντος λόγω του μικρού μεγέθους της οθόνης.

Ωραία ιδέα. Κάθε πότε ανενεώνεται? Βλεπω οτι τωρα υπάρχουν inconsistencies μεταξύ των τιμών που δείχνει το bigle και των πραγματικών τιμών. Ίσως θα έπρεπε να τρέχουν τα scripts τουλάχιστον κάθε πρωί.

Ωραίο θα ήταν να φτιάξεις ενα feature που θα σου προτείνει πως να καταφέρεις το minimum κόστος των προϊόντων που θέλεις να αγοράσεις. πχ να σου λέει "κάνε μια παραγγελία με αυτά τα 10 προϊόντα απο αυτό το eshop και κάνε άλλη μια παραγγελία με αυτά τα 8 προϊόντα απο το τάδε eshop".

Επεξ/σία από Ashoka
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, Ashoka είπε

Ωραία ιδέα. Κάθε πότε ανενεώνεται? Βλεπω οτι τωρα υπάρχουν inconsistencies μεταξύ των τιμών που δείχνει το bigle και των πραγματικών τιμών. Ίσως θα έπρεπε να τρέχουν τα scripts τουλάχιστον κάθε πρωί.

Ωραίο θα ήταν να φτιάξεις ενα feature που θα σου προτείνει πως να καταφέρεις το minimum κόστος των προϊόντων που θέλεις να αγοράσεις. πχ να σου λέει "κάνε μια παραγγελία με αυτά τα 10 προϊόντα απο αυτό το eshop και κάνε άλλη μια παραγγελία με αυτά τα 8 προϊόντα απο το τάδε eshop".

Γενικά οι τιμές ανανεώνονται καθημερινά. Εάν υπάρχει διαφορά με την πραγματική τιμή, τότε είτε το εκάστοτε κατάστημα ενημέρωσε την τιμή του προϊόντως μέσα στην ημέρα, είτε για κάποιο λόγω η τιμή δεν μπόρεσε να ανανεωθεί από μεριάς μου. Γενικά γράφω και την ημερομηνία τελευταίας ενημέρωσης της τιμής του προϊόντος ώστε να ξέρει κάποιος αν είναι up to date.

Δεν έχω κάνει ακριβώς το feature που προτείνεις, αλλά εάν κάνεις account μπορείς να φτιάξεις καλάθια προϊόντων, ώστε να δεις πόσο κοστίζει το καλάθι σου συνολικά σε κάθε κατάστημα.

Επεξ/σία από Giorgos CoD

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπέρα κι από μένα! 
Το eshop μου είναι το https://bloomique.gr 
Είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα του φυσικού μου καταστήματος στο Χαλάνδρι. Γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ σε πολύ οικονομικές τιμές.
Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε αναδημοσίευση, καθώς και σχόλια για βελτιώσεις κτλ! 
Όπως και το κατάστημα, τα έχω κάνει όλα μόνη μου, οπότε λάθη σίγουρα υπάρχουν -δυστυχώς- αλλά λόγω περιορισμένου budget υπήρξαν μειώσεις του κόστους από παντού -ακόμα και στο eshop 😁
Εάν πάρει τα πάνω του, έχω σκοπό να το κάνω πιο σωστά, φυσικά! 

• Like 1

• 1 μήνα μετά...
On 26/07/2024 at 15:24, Pintsie said:

Καλησπέρα κι από μένα! 
Το eshop μου είναι το https://bloomique.gr 
Είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα του φυσικού μου καταστήματος στο Χαλάνδρι. Γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ σε πολύ οικονομικές τιμές.
Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε αναδημοσίευση, καθώς και σχόλια για βελτιώσεις κτλ! 
Όπως και το κατάστημα, τα έχω κάνει όλα μόνη μου, οπότε λάθη σίγουρα υπάρχουν -δυστυχώς- αλλά λόγω περιορισμένου budget υπήρξαν μειώσεις του κόστους από παντού -ακόμα και στο eshop 😁
Εάν πάρει τα πάνω του, έχω σκοπό να το κάνω πιο σωστά, φυσικά! 

Καλες δουλειες!

Με ποιο εργαλειο το δημιουργησες το eshop;

Τις φωτο/προιοντα, τα ανεβαζεις μονη σου;

Στις 28/8/2024 στις 8:47 ΠΜ, mindreader είπε

Καλες δουλειες!

Με ποιο εργαλειο το δημιουργησες το eshop;

Τις φωτο/προιοντα, τα ανεβαζεις μονη σου;

Καλημέρα. Ευχαριστώ! 
Είχα ξεκινήσει με το website builder που έχει το papaki που γενικά ήταν πάρα πολύ εύκολο το όλο πράγμα. Αλλά είχα κάποιες δυσκολίες σχετικά με τα μεγέθη κτλ
Πήγα σε shopify  όπου είδα ότι είναι πιο εύκολη σαν πλατφόρμα, ειδικά για μεγέθη κτλ (όπου το πληρώνω με το μήνα γιατί από Σεπτέμβρη έχω σκοπό να το φτιάξω σωστά σε προγραμματιστή και δεν θέλω να έχω τη δέσμευση ως τότε).
Γενικά, παίζει πολύ AI γιατί με το που θα βάλω τη φωτογραφία, αυτό από μόνο του καταλαβαίνει ότι είναι πχ παντελόνι, άρα μου βγάζει από μόνο του τα metafields. Έχει τα κενάκια του προφανώς και αν θες να το κάνεις ολόσωστο μπορείς, αλλά με το να κατεβάσεις apps τα οποία έχουν μηνιαία συνδρομή. 
Το καλό είναι ότι από θέμα εξυπηρέτησης είναι άριστοι. Δεν έχει υπάρξει τεχνικό ζήτημα που δεν έχει λυθεί άμεσα, ή απορία που δεν έχει απαντηθεί. 

Φωτογραφίες ανεβάζω εγώ μόνη μου, όπως και εκπτώσεις, περιγραφές, μεγέθη, SEO κτλ 

Βλέπεις αναλυτικά πόσοι έχουν μπει στο eshop σου, πόσοι φύγανε γρήγορα, πόσοι προσθέσανε κάτι στο καλάθι και διάφορα άλλα που σε μένα προς το παρόν είναι μηδενικά ακόμα, οπότε δεν ξέρω τι κάνουν 😛  

Πρόσφατα κατέβασα και -δωρεάν- app για να στέλνει αυτόματα mail αν πχ δεν ψώνισες και το έχεις στο καλάθι σου ή αν είσαι νέος subscriber να σου στέλνω έκπτωση κτλ. 

Δεν είναι δύσκολος ο χειρισμός γενικά. Ακόμα και για μένα που είμαι ΕΝΤΕΛΩΣ άσχετη από όλα αυτά. 

Το μόνο κακό που έχω εγώ και με ενοχλεί πραγματικά είναι ότι δεν μπορώ να βάλω μεταφορικά βάση απόστασης/ΤΚ, όπως επίσης, να υπολογίσει + 1.50 ευρώ για την αντικαταβολή στο ταμείο. 
Μου είπαν ότι υπάρχουν 2 εφαρμογές για αυτά τα θέματα, αλλά όταν κοίταξα ήταν να πληρώνω μηνιαία, που από τη στιγμή που ακόμα δεν έχει πωλήσεις το eshop, δεν με συμφέρει να το βάλω κι αυτό. 
Προωθήστε παιδιά, γιατί χανόμαστε! 🤣

(σεντόνι!) 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 minutes ago, Pintsie said:

Καλημέρα. Ευχαριστώ! 
Είχα ξεκινήσει με το website builder που έχει το papaki που γενικά ήταν πάρα πολύ εύκολο το όλο πράγμα. Αλλά είχα κάποιες δυσκολίες σχετικά με τα μεγέθη κτλ
Πήγα σε shopify  όπου είδα ότι είναι πιο εύκολη σαν πλατφόρμα, ειδικά για μεγέθη κτλ (όπου το πληρώνω με το μήνα γιατί από Σεπτέμβρη έχω σκοπό να το φτιάξω σωστά σε προγραμματιστή και δεν θέλω να έχω τη δέσμευση ως τότε).
Γενικά, παίζει πολύ AI γιατί με το που θα βάλω τη φωτογραφία, αυτό από μόνο του καταλαβαίνει ότι είναι πχ παντελόνι, άρα μου βγάζει από μόνο του τα metafields. Έχει τα κενάκια του προφανώς και αν θες να το κάνεις ολόσωστο μπορείς, αλλά με το να κατεβάσεις apps τα οποία έχουν μηνιαία συνδρομή. 
Το καλό είναι ότι από θέμα εξυπηρέτησης είναι άριστοι. Δεν έχει υπάρξει τεχνικό ζήτημα που δεν έχει λυθεί άμεσα, ή απορία που δεν έχει απαντηθεί. 

Φωτογραφίες ανεβάζω εγώ μόνη μου, όπως και εκπτώσεις, περιγραφές, μεγέθη, SEO κτλ 

Βλέπεις αναλυτικά πόσοι έχουν μπει στο eshop σου, πόσοι φύγανε γρήγορα, πόσοι προσθέσανε κάτι στο καλάθι και διάφορα άλλα που σε μένα προς το παρόν είναι μηδενικά ακόμα, οπότε δεν ξέρω τι κάνουν 😛  

Πρόσφατα κατέβασα και -δωρεάν- app για να στέλνει αυτόματα mail αν πχ δεν ψώνισες και το έχεις στο καλάθι σου ή αν είσαι νέος subscriber να σου στέλνω έκπτωση κτλ. 

Δεν είναι δύσκολος ο χειρισμός γενικά. Ακόμα και για μένα που είμαι ΕΝΤΕΛΩΣ άσχετη από όλα αυτά. 

Το μόνο κακό που έχω εγώ και με ενοχλεί πραγματικά είναι ότι δεν μπορώ να βάλω μεταφορικά βάση απόστασης/ΤΚ, όπως επίσης, να υπολογίσει + 1.50 ευρώ για την αντικαταβολή στο ταμείο. 
Μου είπαν ότι υπάρχουν 2 εφαρμογές για αυτά τα θέματα, αλλά όταν κοίταξα ήταν να πληρώνω μηνιαία, που από τη στιγμή που ακόμα δεν έχει πωλήσεις το eshop, δεν με συμφέρει να το βάλω κι αυτό. 
Προωθήστε παιδιά, γιατί χανόμαστε! 🤣

(σεντόνι!) 

Οποτε αν καταλαβα καλα,

αρχικα το εφτιαξες με το website builder απο το papaki εδω

https://www.papaki.com/en/website-builder-tool.htm

πλεον το εχεις φτιαξει απο εδω

https://www.shopify.com/online

(πληρωμη με το μηνα μαλλον;)

ενω εχεις αγορασει το domain σου και πηγες και το δηλωσες μες το shopify;

To site ουσιαστικα το ξαναδημιουργησες στο shopify απο την αρχη, παροτι το ειχες ηδη φτιαξει στο papaki;

Επεξ/σία από mindreader
  • Like 1

Το domain το είχα αγοράσει από τη μέρα που αποφάσισα ότι θέλω να ανοίξω μαγαζί φαντάσου. 
Όταν λοιπόν άνοιξα το μαγαζί (το φυσικό πάντα), είπα να δοκιμάσω τι επιλογές -οικονομικές- υπάρχουν, απλά και μόνο για την περίπτωση που θέλει κάποιος να ψωνίσει από μακριά. 
Επειδή δεν τα καταλάβαινα, ρώτησα στο papaki αν υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω εντελώς μόνη μου με ήδη υπάρχοντα templates. Μου είπαν ότι υπάρχει, αλλά ότι γενικά είναι πολύ βασικές οι λειτουργίες του. Πήγα στην cosmote και έκανα εκεί -δεν στο συνιστώ, το έσβησα μέσα σε 2 μέρες δεν είχαν καν την επιλογή για μεγέθη/χρώμα-. 
Οπότε αγόρασα με το μήνα την υπηρεσία website builder μέσα από το papaki (τα templates τους ήταν πολύ πιο δύσκολα να τα διαχειριστείς σε σχέση με την cosmote). Το ψιλοκατάφερα και το eshop ήταν περίπου όπως το βλέπεις σήμερα αλλά χωρίς κατηγορίες όπως έχω τώρα. Πχ είχα μία κατηγορία "ρούχα" μία κατηγορία "αξεσουάρ" και νομίζω είχα μόνο "επικοινωνία" μετά. Σε όλο αυτό το διάστημα, μιλούσα και με εταιρίες για να πάρω προσφορές και πήγα και στην έκθεση που είχε γίνει σχετικά με eshop κτλ. 
Όταν είδα ότι όλοι μου λέγανε ότι το eshop αργεί να φορτώσει ή ότι δεν είναι εύχρηστο στον πελάτη και άλλα πράγματα, πήγα shopify. -Πάλι με το μήνα για το λόγο που σου είπα- 
Κι εκεί, στην αρχή τα ίδια ήταν, αλλά με λίγο έξτρα ψάξιμο, βρήκα τις λύσεις σε κάποια πράγματα (πχ για τις κατηγορίες μου βγήκε η πίστη να το καταφέρω ενώ τώρα είναι παιχνιδάκι). 

Γενικά, και οι 2 υπηρεσίες έχουν templates. Εγώ που έχω ρούχο (άρα θέλω να έχω τη δυνατότητα να επιλέξει ο πελάτης μέγεθος ή χρώμα) με βόλεψε το shopify. 
Εσύ δεν ξέρω τι θες να κάνεις ως προϊόν, αλλά αν είναι κάτι όπως μια κούπα για παράδειγμα, σίγουρα θα σε βολέψει και το papaki αλλά και η cosmote. 
Οικονομικά το πιο φτηνό ήταν η cosmote (μου έδινε ή 4 ή 6 μήνες δωρεάν και νομίζω μετά ήταν γύρω στα 20€/μήνα), μετά πάει το papaki και μετά το shopify που δίνω 32€ το μήνα. (να ξέρεις μόνο, ότι παίρνει ποσοστό από τις πωλήσεις αλλά δεν έχω καταλάβει πόσο, γιατί εγώ είχα μόνο μία πώληση 19.90 με τα μεταφορικά και πλήρωσα 0.02€) -αντίστοιχα παίρνει και η υπηρεσία/τράπεζα που θα έχεις συνδέσει μέσα στο eshop.
Γενικά σε όλα αυτά -εάν δεν ξέρεις ειδικά, όπως εγώ- έχεις πολύ περιορισμένες δυνατότητες. Τώρα που θέλω να ξεκινήσω από Σεπτέμβρη διαφημίσεις, επειδή ξέρω ότι δεν είναι και το τέλειο eshop, θέλω να το φτιάξω σε έναν επαγγελματία να του πω ακριβώς τι θέλω κτλ. Βέβαια, αν γυρίσει και μου πει ότι κάθε φορά που θέλω να βάλω έκπτωση ή να αλλάξω τιμές κτλ πρέπει να δώσω πχ 200€, ε, θα το αφήσω ως έχει. Γιατί γενικά σαν δυνατότητες το shopify τα έχει όλα αυτά δωρεάν. 

ότι θες στείλε μου και μήνυμα να σε βοηθήσω, ευχαρίστως! 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 minutes ago, Pintsie said:

Το domain το είχα αγοράσει από τη μέρα που αποφάσισα ότι θέλω να ανοίξω μαγαζί φαντάσου. 
Όταν λοιπόν άνοιξα το μαγαζί (το φυσικό πάντα), είπα να δοκιμάσω τι επιλογές -οικονομικές- υπάρχουν, απλά και μόνο για την περίπτωση που θέλει κάποιος να ψωνίσει από μακριά. 
Επειδή δεν τα καταλάβαινα, ρώτησα στο papaki αν υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω εντελώς μόνη μου με ήδη υπάρχοντα templates. Μου είπαν ότι υπάρχει, αλλά ότι γενικά είναι πολύ βασικές οι λειτουργίες του. Πήγα στην cosmote και έκανα εκεί -δεν στο συνιστώ, το έσβησα μέσα σε 2 μέρες δεν είχαν καν την επιλογή για μεγέθη/χρώμα-. 
Οπότε αγόρασα με το μήνα την υπηρεσία website builder μέσα από το papaki (τα templates τους ήταν πολύ πιο δύσκολα να τα διαχειριστείς σε σχέση με την cosmote). Το ψιλοκατάφερα και το eshop ήταν περίπου όπως το βλέπεις σήμερα αλλά χωρίς κατηγορίες όπως έχω τώρα. Πχ είχα μία κατηγορία "ρούχα" μία κατηγορία "αξεσουάρ" και νομίζω είχα μόνο "επικοινωνία" μετά. Σε όλο αυτό το διάστημα, μιλούσα και με εταιρίες για να πάρω προσφορές και πήγα και στην έκθεση που είχε γίνει σχετικά με eshop κτλ. 
Όταν είδα ότι όλοι μου λέγανε ότι το eshop αργεί να φορτώσει ή ότι δεν είναι εύχρηστο στον πελάτη και άλλα πράγματα, πήγα shopify. -Πάλι με το μήνα για το λόγο που σου είπα- 
Κι εκεί, στην αρχή τα ίδια ήταν, αλλά με λίγο έξτρα ψάξιμο, βρήκα τις λύσεις σε κάποια πράγματα (πχ για τις κατηγορίες μου βγήκε η πίστη να το καταφέρω ενώ τώρα είναι παιχνιδάκι). 

Γενικά, και οι 2 υπηρεσίες έχουν templates. Εγώ που έχω ρούχο (άρα θέλω να έχω τη δυνατότητα να επιλέξει ο πελάτης μέγεθος ή χρώμα) με βόλεψε το shopify. 
Εσύ δεν ξέρω τι θες να κάνεις ως προϊόν, αλλά αν είναι κάτι όπως μια κούπα για παράδειγμα, σίγουρα θα σε βολέψει και το papaki αλλά και η cosmote. 
Οικονομικά το πιο φτηνό ήταν η cosmote (μου έδινε ή 4 ή 6 μήνες δωρεάν και νομίζω μετά ήταν γύρω στα 20€/μήνα), μετά πάει το papaki και μετά το shopify που δίνω 32€ το μήνα. (να ξέρεις μόνο, ότι παίρνει ποσοστό από τις πωλήσεις αλλά δεν έχω καταλάβει πόσο, γιατί εγώ είχα μόνο μία πώληση 19.90 με τα μεταφορικά και πλήρωσα 0.02€) -αντίστοιχα παίρνει και η υπηρεσία/τράπεζα που θα έχεις συνδέσει μέσα στο eshop.
Γενικά σε όλα αυτά -εάν δεν ξέρεις ειδικά, όπως εγώ- έχεις πολύ περιορισμένες δυνατότητες. Τώρα που θέλω να ξεκινήσω από Σεπτέμβρη διαφημίσεις, επειδή ξέρω ότι δεν είναι και το τέλειο eshop, θέλω να το φτιάξω σε έναν επαγγελματία να του πω ακριβώς τι θέλω κτλ. Βέβαια, αν γυρίσει και μου πει ότι κάθε φορά που θέλω να βάλω έκπτωση ή να αλλάξω τιμές κτλ πρέπει να δώσω πχ 200€, ε, θα το αφήσω ως έχει. Γιατί γενικά σαν δυνατότητες το shopify τα έχει όλα αυτά δωρεάν. 

εμένα πάντως μου άρεσε το αποτέλεσμα. Μπράβο σου που έψαξες και σιγά-σιγά το δημιούργησες.

Αν θέλεις μπορείς να πειραματιστείς και με το wordpress (είναι δωρεάν) το οποίο σου δίνει άπειρες δυνατότητες να προσθέτεις ότι θέλεις κάθε φορά (κάποιες δωρεάν, κάποιες με πληρωμή),

Επεξ/σία από tempo

13 minutes ago, Pintsie said:

Ευχαριστω, πολυ χρησιμες πληροφοριες!

Δεν ηξερα, οτι αν εισαι σε τετοια πλατφορμα, παρολο που τους πληρωνεις με το μηνα, αυτοι θελουν να παιρνουν προμηθεια και απο τις πωλησεις! Νομιζω οτι καπου παει πολυ αυτο!

Θα συμφωνησω με τον συμφορουμιτη, οτι αργα ή γρηγορα, μια λυση 'αυτονομη' οπως το wordpress, δηλαδη εκτος 'πλατφορμων', ειναι μονοδρομος. Θελει, λιγο, οχι πολυ, λιγα παραπανω πραγματακια, αλλα πραγματικα απο το site που βλεπω αλλα και οσα λες εδω, παροτι δεν εχεις/ειχες τις τεχνικες γνωσεις, δειχνεις οτι τελικα 'το εχεις'!

Εχω ακουσει παντως, οτι αναλαμβανουν, ως κανονικη δουλεια (μαλλον 'μαυρα' ομως), φωτογραφησεις και ανεβασμα νεων προιοντων/κωδικων σε μηνιαια βαση, αν καποιος θελει να το αναθεσει αυτο για μην εχει να κανει και αυτο. Αν βεβαια, ακομη ειναι μικρος ο ογκος εργασιων ή εχεις καποιο χρονο ή δικο σου ατομο, προφανως το κανεις και μονη σου και γλυτωνεις και τα εξτρα εξοδα.

Γενικοτερα παντως, χωρις eshop σημερα, ειναι σαν να μην υπαρχεις, οποτε ειναι οντως και αυτο μονοδρομος.

Καλησπέρα, 

Ας παραθέσω και το δικό μου site που απευθύνεται σε όποιον θέλει να ξεκινήσει ένα νέο άθλημα σαν χόμπι. Έχει συμβουλές για αρχάριους κυρίως και άρθρα σχετικά με το fitness και τα συγκεκριμένα αθλήματα. Θα με βοηθούσατε αν είχατε κάποια σχόλια ή να προτείνετε προσθήκες. 

https://startingasport.info/ 

• Like 1

1 ώρα πριν, tempo είπε

εμένα πάντως μου άρεσε το αποτέλεσμα. Μπράβο σου που έψαξες και σιγά-σιγά το δημιούργησες.

Αν θέλεις μπορείς να πειραματιστείς και με το wordpress (είναι δωρεάν) το οποίο σου δίνει άπειρες δυνατότητες να προσθέτεις ότι θέλεις κάθε φορά (κάποιες δωρεάν, κάποιες με πληρωμή),

Ευχαριστώ! Δεν το ήξερα αυτό. Γενικά, έχω σκοπό να αποδεχτώ την προσφορά που μου έχουν κάνει από μια εταιρεία digital marketing. Αλλά δεν θα πω ψέματα, το φοβάμαι μήπως το αποτέλεσμα παραμείνει ίδιο. Αλλά θα δείξει... 

1 ώρα πριν, mindreader είπε

Γενικοτερα παντως, χωρις eshop σημερα, ειναι σαν να μην υπαρχεις, οποτε ειναι οντως και αυτο μονοδρομος.

Αυτής της άποψης ήμουν κι εγώ πριν ανοίξω το μαγαζί, αλλά πλέον βλέπω ότι υπάρχει ΤΟΣΟΣ ανταγωνισμός που δεν ξέρω εάν όντως ισχύει αυτό. Ίσως έχει να κάνει και με το αντικείμενο που πουλάς. 
Στο ρούχο που έχω εγώ πάντως, υπάρχει τέτοιος ανταγωνισμός που έχω αρχίσει και αναρωτιέμαι εάν θα το δει κανένας αυτό το έρμο το eshop 😛 
Ακόμα πάντως πελάτες μου, που ξέρουν ότι έχω eshop, προτιμούν να έρχονται από κοντά να ψωνίσουν (το οποίο με συμφέρει, γιατί στο eshop τρώω τα μεταφορικά) και μου δείχνει ότι θέλουν και πιο "προσωπική" περιποίηση -δεν είμαι από τις πωλήτριες που θα σου πει "σου πάει/είναι τέλειο" απλά για να το πάρεις. Ίσα ίσα, θα πω το αντίθετο εάν το κρίνω. 
Οπότε ίσως ο κόσμος έχει κουραστεί και λίγο το απρόσωπο των eshop. 

• Like 1

Good job, εχει αρκετα καλα site.

Θα παραθεσω και εγω με την σειρα μου ενα site μιας φιλης, εχει μερικα ωραια αρθρα 😎

https://www.lifeadvancer.com/

Στις 31/5/2014 στις 9:40 ΜΜ, Spect~ είπε

+1 απο μενα! οταν θελω να διβασω ειδησεις και πεφτω σε σελιδες που ζητανε λογαριασμο τρωνε ακυρο αμεσως

ετσι κ εγω....  :P ταλαιπωρια σκετη  !!

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Έφτιαξα για weekend project μια web έκδοση  της «Μπινελικομηχανής», ως φόρο τιμής στην παλιά θρυλική win εφαρμογή.

Ρίξτε μια ματιά:

https://mpinelikia.xyz

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...