christinadm85 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Καλησπέρα.Δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό topic αλλά θέλω να κάνω την εξής ερώτηση.Ξέρουμε πως έχουν βγει οι ψηφικοί δέκτες που πιάνουν την ΕΡΤ ψηφιακή.Διάβασα όμως σενα διφημιστικό φυλλάδιο ότι υπάρχει μια συσκευή PCI η οποία τοποθετείτε στο pc και μπορείς να δεις ψηφιακα προγραμματα μέσω αυτού.Γνωρίζει κάποιος κάτι και αν συμφέρει να πάρεις κάτι τέτοιο ή δημιουργούνται τίποτα προβλήματα??Ευχαριστώ προκαταβολικά
Dr_Slump Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Αυτά λέγονται DVB-T TV Tuners και μπορείς να βρεις άπειρα στην αγορά. Προτίμησε όμως κάτι από την Pinnacle.
christinadm85 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Με συμφέρει να πάρω κάτι τέτοιο και όχι το αλπό από την άποψη μήπως δημιουργούνται προβήματα.Επίσης γνωρίζεις αν το απλό που είναι για την τηλεόραση συνδέεται με pc??Ευχαριστώ
cronos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Υπάρχουν αρκετά μοντέλα στην αγορά τόσο εσωτερικά υπό τη μορφή μιας PCI κάρτας, όσο και εξωτερικά με τη μορφή ενός USB stick. Προσωπικά χρησιμοποιώ την Pinnacle 310e. Θα πρέπει να έχεις βέβαια ένα αρκετά σύχρονο σύστημα καθώς και μία σύνδεση USB 2.0 για εξωτερικά tuner. Όσον αφορά τις επιτραπέζιες συσκευές που προορίζονται για σύνδεση με την τηλεόραση, όχι δε συνδέονται με το PC γιατί θέλουν SCART σύνδεση, που το PC δεν έχει.
christinadm85 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Μόλις έχω κάνει την αγορά ενός υπολογιστή επομένως από την άποψη αυτή δεν υπάρχει πρόβλημα.Αν πάρω ένα τέτοιο εξωτερικό θα μπορώ να το συνδέω με την tv??Eυχαριστώ πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.