LordArthas Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δε θα το ελεγα... Η g4 ειναι αργη για τα σημερινα δεδομενα. Η g5 μπορω να πω οτι στεκεται ακομη αξιοπρεπεστατα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosko42 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 δηλαδη να προτιμησω συνθεση με g5? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Εγώ θα σου έλεγα να προτιμήσεις intel based mac. Γιατί να προτιμήσεις ένα G5 που αργά η γρήγορα θα σταματήσει να υποστηρίζεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LordArthas Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Εγώ θα σου έλεγα να προτιμήσεις intel based mac. Γιατί να προτιμήσεις ένα G5 που αργά η γρήγορα θα σταματήσει να υποστηρίζεται? Συμφωνω κι εγω απολυτα. Οι ppc θα υποστηριζονται μεχρι το 2010, χρονικο διαστημα υπεραρκετο. Επειδη ομως το μελλον ειναι οι intel, νομιζω οτι ειναι καλυτερη κινηση να παρεις intel mac, αφου οι core duo ειναι πραγματικα εξαιρετικοι επεξεργαστες Συν οτι σου δινουν και τη δυνατοτητα να βαλεις windows (αχρειαστα να ειναι!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosko42 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 malista opote anaboli agorass mexri to septembri elpizo mono na min arxisoun kai auxanontai oi times kai allo euxaristo poli paidia na stai kala Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.