Προς το περιεχόμενο

Out Run 2006 Coast 2 Coast

Mesqal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Είμαι σίγουρος ότι αρκετοί θα έχουν πρόβλημα με την ταχύτητα του παιχνιδιού (καθώς φαίνεται το 1 κανονικό δευτερόλεπτο να είναι 2 in-game δευτερόλεπτα)' date='πράγμα που κάνει το παιχνίδι unplayable αφού είναι τρομερά γρήγορο. Η λύση είναι απλή. ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΑ DISPLAY SETTINGS αφενός να ενεργοποιήσετε την επιλογή "Vsync",αφετέρου πρέπει να ορίσετε το refresh rate να είναι στα 60Hz. Με αυτές τις αλλαγές το ρολόι κι η ταχύτητα του παιχνιδιού πηγαίνουν στα κανονικά επίπεδα. Τώρα ποιος θα κάθεται κάθε λίγο να αλλάζει τα settings δεν ξέρω,πάντως η λύση πιστεύω ότι θα χαροποιήσει αρκετούς.

Enjoy :)[/quote']

poy einai to display settings mesa sto paixnidi???

Δημοσ.

προσωπικα το παρων παιχνιδι το θεωρω λες και παιζεις στα ηλεκτρονικα παιχνιδι με αμαξια δεν μου αρεσε καθολου και ας εχω και τιμονιερα για τετοιου ειδους παιχνιδια.

βεβαια αυτη ειναι η προσωπικη μου γνωμη.

Δημοσ.
emena kolaei kathe 1-2 deuterolepta tin ora pou trexo kai prospatho na kano tis rithmiseis pou leei o john2gr alla den ksero pou einai to display settings mesa sto game

Τα κανονικά display settings ρε συ,από τα Windows. Όχι μέσα από το παιχνίδι :-D

Δημοσ.
Allo ena aisxro port alla kai apo gameplay mayro xali einai oute kai alliws

Apofygete to

den to eleges pio prin??simera to egkatestisa' date='tora tha to apegkatastiso!!!!!mapa telios min mpite kan ston kopo na to dokimasete.....gia peite mou kanena kalo [b']kainourgio[/b] pou aksizei na dokimaso

Δημοσ.

Το gameplay είναι ίδιο με τις εκδόσεις των PS2 και Xbox,μην λέμε μ@λ@κίες. Με ένα controller είστε κομπλέ και έχετε επιλογές για FSAA και AF για καλύτερα γραφικά. Με τιμόνι το παιχνίδι θυμίζει arcade καταστάσεις. Και privateer trust me,ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΙΑ PORT όσο το Devil May Cry 3 δεν είναι :D :D

Δημοσ.

Ontws pio xalia port apo to DMC den einai alla to gameplay einai a8lio. Ti na to kaneis to AA kai to AF me tetoia geloia grafika.

Oxi tpt allo alla epaiza prin to balw burnout kai pgr 3 me ena filo kai otan to balame pe8aname apo ta gelia :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...