Mesqal Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Κυκλοφόρησε χθες 27/6 ύστερα απο αρκετές αναβολές, επιτέλους και για τα PC μας. http://www.papasotiriou.gr/product.ghardware.asp?pfid=1518924&prid=773243 Το παιχνίδι δεν είχα την τύχη να το δω σε καποια κονσόλα και είχα αρκετή αγωνιά μέχρι να τελιώσει το install. Ύστερα απο αρκέτες ώρες ατελείωτου Drift, μπορώ να πώ οτι είναι καταπληκτικό !. Ιδιαίτερα όσοι είχαν την τύχη να διασκεδάσουν με το αυθεντίκο Out run στα "ουφάδικα" πριν απο αρκετα χρόνια, δύσκολα θα ξεκολλησουν!. Πολυ όμορφα γραφικά, εκπληκτικό soundtrack ( που περιλαμβανει και τα αυθεντικά μουσικά κομματια !), και απίθανο γέλιο μερικά απο τα χαραχτηριστικά του. 'Επισης δεν χρειάζεται τρελλές απαιτήσεις σε Hardware και με μια 9600χτ έπαιξε τέλεια με ολα στο Full. Το μόνο κακο είναι οτι η συσκευασία δεν περιλαμβάνει δώρο μια τιμονιέρα, οπότε προς το παρόν βολεύομαστε με το χειριστήριο. Αυτά τα ολίγα, περιμένω να διαβάσω τις εντυπώσεις σας
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Έχει πάλι θεοτρελες τούμπες?
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 εμένα μου δημιουργεί ενα πρόβλημα με το Esc , δεν δουλεύει καθόλου οπότε δεν μπορώ να του κάνω καμία ρύθμιση και επίσης μετά απο μερικά δευτερόλεπτα παιχνιδίου ακούγεται απο τα ηχεία ενα vziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii και κάνει restart το σύστημα. αυτά προς το παρών ... Υ.Γ. "αγορασμένο" κανονικότατα απο τον θείο ........ :oops: :oops:
arrwstos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Paidia egw pou to epaiksa mporw na pw oti o xeirismos tou einai mapa toso me keyboard oso kai me xeiristirio..Twra den kserw an exeis kapoia timoniera ti mporei na allaksei..proswpiki mou apopsi:apogoiteytika!
aGka8l Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Paidia egw pou to epaiksa mporw na pw oti o xeirismos tou einai mapa toso me keyboard oso kai me xeiristirio...proswpiki mou apopsi:apogoiteytika! to idio itan ke sto xbox
panos--26-- Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Entelos aidia re paidia sorry kiolas pou to leo xima!San na strivei i othoni kai oxi to autokinito!Se zalizei! Aparadekto! Protimo to klassiko outrun se mame pou paramenei akseperasto akoma kai simera!! Makria !!! Efage delete se xrono rekor !!
Sephir Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Πολύ καλό παιχνίδι. Καθαρά arcade δράση, τρελές ταχύτητες και πολύ γέλιο, ενώ και στον τεχνικό τομέα είναι εξίσου καλό. Από τα καλύτερα racing που έχω παίξει τελευταία.
john2gr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Και με τιμονιέρα δεν μπορείς να το χαρείς τόσο. Δεν ξέρω για τους άλλους που έχουν τιμόνι,πάντως εγώ το προσπερνάω
metmat Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Θα συμφωνήσω με τον panos--26--. Όταν πατάς για να στρίψεις μάλλον δίνεις εντολή στην στροφή να ισιώσει και όχι στις ρόδες να γυρίσουν. Μόνο αν πατήσεις μαζί και φρένο φαίνεται να στρίβει το αυτοκίνητο. Επίσης δεν είδα πουθενά να έχει graphics settings (Για να πω την αλήθεια δεν το έψαξα και πολύ). Είναι κι αυτό ένα μείον.
planetman Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Εμένα μου πάει πολύ γρήγορα και ο χρόνος κυλάει επίσης πολύ γρήγορα. Κάθε 1 δευτερόλεπτο είναι σαν 2. Έτσι είναι το παιχνίδι ή είναι κάποιο bug;
john2gr Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Εμένα μου πάει πολύ γρήγορα και ο χρόνος κυλάει επίσης πολύ γρήγορα. Κάθε 1 δευτερόλεπτο είναι σαν 2. Έτσι είναι το παιχνίδι ή είναι κάποιο bug; Έτσι είναι το παιχνίδι. Και μένα μου φάνηκε παράξενο αλλά μετά από λίγο συνηθίζεις
planetman Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Έτσι είναι το παιχνίδι. Και μένα μου φάνηκε παράξενο αλλά μετά από λίγο συνηθίζεις Σίγουρα; Εμένα πάντως δεν μου φαίνεται φυσιολογικό, ο χρόνος κυλάει πολύ γρήγορα και όχι σαν κανονικά δευτερόλεπτα. Μήπως είναι bug;
tsotrilos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δεν λεω ενθουσιαστηκα απο το game αλλα μονο και μονο επειδη ηταν ενα απο τα πρωτα κολληματα μου σε pc(βλεπε 386 και κατω)...Δεν ξερω πως μπορει να το θεωρησει κανεις απο τα καλυτερα racing games...πολυ arcade μου εκατσε... σε θεμα γραφικων πολυ ομορφα και "ελαφρια" για το pc... metmat για τα γραφικα εχει configuration σε συντομευση μεσα απο το folder του παιχνιδιου
john2gr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Είμαι σίγουρος ότι αρκετοί θα έχουν πρόβλημα με την ταχύτητα του παιχνιδιού (καθώς φαίνεται το 1 κανονικό δευτερόλεπτο να είναι 2 in-game δευτερόλεπτα),πράγμα που κάνει το παιχνίδι unplayable αφού είναι τρομερά γρήγορο. Η λύση είναι απλή. ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΑ DISPLAY SETTINGS αφενός να ενεργοποιήσετε την επιλογή "Vsync",αφετέρου πρέπει να ορίσετε το refresh rate να είναι στα 60Hz. Με αυτές τις αλλαγές το ρολόι κι η ταχύτητα του παιχνιδιού πηγαίνουν στα κανονικά επίπεδα. Τώρα ποιος θα κάθεται κάθε λίγο να αλλάζει τα settings δεν ξέρω,πάντως η λύση πιστεύω ότι θα χαροποιήσει αρκετούς. Enjoy
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.