bansumi Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Υπάρχουν προγράμματα για ταυτόχρονη επεξεργασία πολλών εικόνων μαζί? Πχ θέλω να κάνω αλλαγή στο rotation πολλών .jpg μαζί αλλά με το acdsee μου απενεργοποιεί το edit όταν επιλέγω πολλές φωτό
e-tic Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Μπορείς να δημιουργήσεις ένα action στο photoshop και να το χρησιμοποιήσεις σε όλες τις εικόνες. Το action θα είναι της μορφής: rotate image save close image Έτσι το μόνο που θα κάνεις θα είναι ένα κλίκ στο κουμπί εκκίνησης του action.
Eusebius Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 http://www.xnview.com/ Μοιάζει με το ACDSee και είναι και δωρεάν. Select All, Batch Convert κλπ. κλπ.
konnak Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δοκίμασε το IrfanView, υποστηρίζει ομαδική επεξεργασία αρχείων.
traianos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Συμφωνώ με τον konnak.Το IrfanView,είναι από τα καλύτερα προγράμματα που έχω βρεί ποτέ.Πανάλαφρο και με πολλές λειτουργίες.Υποστηρίζει και αυτό που θες να κάνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.