Apostolishatz Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Παίδες δοκίμασε κανείς το DaVinci Code με το RipIt4me?Εγώ δεν τα κατάφερα ,με τίποτα!!!
christos1 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Παίδες δοκίμασε κανείς το DaVinci Code με το RipIt4me?Εγώ δεν τα κατάφερα ,με τίποτα!!! Εγώ έχω δοκιμάσει με την συγκεκριμένη ταινία που αναφέρεις και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Αν θες πες μας ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημα που έχεις μήπως και μπορέσουμε και σε βοηθήσουμε.
Apostolishatz Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Λοιπόν ανοίγω το RipIt4me,με όλα τα FixVTS settings τσεκαρισμένα,κυλάει το RipIt4me και μόλις πάμε στο DVD Decrypter γύρω στο 5-6 % εμφανίζει αυτό που επισυνάπτω,όποιος κατέχει ας βοηθήσει Σημειώνω πως αυτό το μήνυμα σφάλματος μου το βγάζει όταν το DVD Decrypter από μόνο του δεν μπορεί να διαβάσει ταινία οπότε όποιος ξέρει θα βοηθήσει πολύ Το DVD Player που χρησιμοποιώ είναι το ASUS E616P2 με firmware 1.08 Το αντογραφικό μου είναι το NEC 2510A(αν βολεύει να το διαβάσει από κει,σε δοκιμή πάντως έγιναν ακριβώς τα ίδια)
zousgr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Αν δε κάνω λάθος απλά το DVD Decypter δεν μποεί να διαβάσει σεκείνο το σημείο την ταινία. Ίσως να 'ναι γρατζουνισμένο..? Δοκίμασε να το καθαρίσεις καλά και ξαναπροσπάθησε.
insideman Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Nai to dvd ehei provlima. Opos eipe kai o zousgr kathariseto.
zavlakas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Πιθανοτατα πατησες το κουμπι στο Decrypter πριν προλαβει να εισαχθει το αρχειο .psl... Δημοσιευσε το RipIt4Me.log... Το RipIt4Me δεν εχει κανενα προβλημα με τον συγκεκριμενο τιτλο...
Apostolishatz Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Ίσως να έχετε δίκιο για το καθάρισμα γιατί πρόσεξα μία δαχτυλιά στο κάτω μέρος,ίσως να έχει δίκιο και ο zavlakas,πάντως μετά από αρκετές δοκιμές,αντιμετωπίστηκε το θέμα με το DVDFab και η ταινία αντιγράφτηκε.Thanks για τη βοήθεια.
nemos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 [...Λίγο off-topic...] Είπα κι εγώ χτες να δοκιμάσω το "δέος" το οποίο ακούω αλλά δεν είχα δουλέψει μέχρι χτες μόνος μου... CloneDVD 2.9.0.1 AnyDVD 6.0.8.2 Τα παρακάτω είναι κάποιες δοκιμές που έκανα + κάποια δικά μου συμπεράσματα - οι παρατηρήσεις σας υπερπολύτιμες+επιβεβλημένες # Στο "Μission Ιmpossible 2": το έχω original και το έχω κάνει backup πριν από 1-1,5 χρόνο με τον συνδυασμό Decrypter/Shrink... - Ο συνδυασμός των "2" (clonedvd/anydvd) έπαιξε ΟΚ - το CloneDVD μόνο του όχι. -- 1ο συμπέρασμα: ουσιαστικά χρειάζονται *και τα 2 προγράμματα* για να γίνει backup μία ταινία, οπότε πρέπει να αγοράσεις (..+/- εισαγωγικά..) και να εγκαταστήσεις 2 προγράμματα, εκ των οποίων το anydvd πρέπει να τρέχει μόνιμα στο tray (όταν το απενεργοποίησα είδα διάφορες μικροκαθυστερήσεις οι οποίες χάθηκαν μόλις τα απεγκατέστησα). # Στο "Neil Young: Heart of gold" που το έχει original φίλος μου και το ήθελε αντίγραφο... - Το dvd το τράβηξα στον δίσκο μου με ripit4me/decrypter/fixvts - το clonedvd/anydvd αρνήθηκε να το ανοίξει για να κάνει την δουλειά του shrink (re-authoring με κρατημένη την λειτουργικότητα στα μενού) αλλά πρωτογενώς το τράβηξε χωρίς πρόβλημα. -- 2ο συμπέρασμα: τα 2 προγράμματα δεν είναι και πολύ βολικά στο να διαχειριστούν ταινία που δεν έχουν ριπάρει αυτά. Ηθελα να δοκιμάσω και 1 ήδη φτιαγμένη ταινία με ripit4me/decrypter/fixvts/shrink αλλά τελικά δεν το έκανα καθότι είχα ήδη στείλει το anydvd... -- 3ο συμπέρασμα: (χτες) ο συνδυασμός των "2" έκανε πολύ καλύτερη δουλειά στο καθάρισμα περιττών titles με διατήρηση της λειτουργικότητας των μενού (έδιωξε εύκολα ένα trailer που μεγάλωνε την συμπίεση της κύριας ταινίας)... (σήμερα)... αλλά η νέα έκδοση του ripit4me μάλλον θα ξεπεράσει και αυτό το πρόβλημα... ..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::.. Version 1.5.3.0 (25 October 2006) ... Added a check for unreferenced titlesets (titlesets that are not referenced by any command in the DVD). If the new option ExcludeUnreferencedTitlesets = 1 in the .ini, these unreferenced titlesets are excluded from the rip. If needed, video_ts.vob is pre-ripped to double check that the titlesets are indeed unreferenced. This will make ripping faster for protected DVDs that include fully unreferenced titlesets. The option is 1 by default but only available in Full mode and in Movie+Menus mode. ... ..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::.. ...και η δουλειά θα γίνει καλύτερα με το shrink. -- Τονίζεται ότι η εγκατάσταση που έστησα τα προγράμματα δεν βλέπει Internet οπότε δεν ξέρω άν τα "2" μιλάνε με την μαμά τους όταν είμαι online... -- Επίσης δεν είμαι εντελώς σίγουρος για το άν μπορώ να "παντρέψω" 2 ταινίες σε 1 dvd με το clonedvd -το έχω κάνει κατ' επανάληψη με τα extras από ταινίες που είναι της ίδιας σειράς χωρίς πρόβλημα με το shrink. ## Τελικό δικό μου συμπέρασμα... Ο συνδυασμός ripit4me/decrypter/fixvts/shrink μπορεί να υστερεί σε ταχύτητα αλλά το τελικό αποτέλεσμα σε επίπεδο διαχείρισης είναι καλύτερο. Από την στιγμή μάλιστα που έχουν αναφερθεί tests που δείχνουν και καλύτερη ποιότητα δεν μπαίνω σε λογικές αντικατάστασης της μεθόδου. Το ριπάρισμα με *επιλεγμένα* extras + *λειτουργικά* menu ήταν το μόνο *πραγματικό* πρόβλημα όπου τα any/cloneDVD λάμπουν, αλλά κι αυτό δείχνει ότι θα ξεπεραστεί είτε με την περαιτέρω ανάπτυξη του ripit4me είτε με προγράμματα όπως το menushrink. Τα δικά σας σχόλια?
zavlakas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Χρησιμοποιησε την λειτουργια Movie+menus... Θα σου δωσει τον καλυτερο λογο συμπιεσης διατηρωντας λειτουργικα τα menus... Επιπλεον, μπορεις να χρησιμοποιησεις το MenuShrink, για να γλυτωσεις ακομα περισσοτερο χωρο, συμπιεζοντας τα animated menus σε single I-frames...
nemos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Υπάρχει τουλάχιστον 1 άνθρωπος που διάβασε τα χθεσινά μου κατορθώματα! άσχετα από το ότι έκανα edit post και σε κάλυπτα την ώρα που ποστάριζες ;-)
zavlakas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Ο συνδυασμός ripit4me/decrypter/fixvts/shrink μπορεί να υστερεί σε ταχύτητα αλλά το τελικό αποτέλεσμα σε επίπεδο διαχείρισης είναι καλύτερο. Δοκιμασε να ενεργοποιησεις την επιλογη "Cycle tray after bad sectors" στο DVD Decrypter... Θα επιταγχυνει το rip...
DimitRi_Del Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 -- Επίσης δεν είμαι εντελώς σίγουρος για το άν μπορώ να "παντρέψω" 2 ταινίες σε 1 dvd με το clonedvd -το έχω κάνει κατ' επανάληψη με τα extras από ταινίες που είναι της ίδιας σειράς χωρίς πρόβλημα με το shrink. Auto thelw na kanw egw kai den mporw. Exw 2 .iso (ta opoia einai kai ta 2 dvds) kai thelw na kanw 1. Kserei kaneis pws mporw na to kanw auto? De me endiaferoun ta menus para mono i tenia.
Zer0cooL Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 zavlakas καποια βασικα πραγματακια θα θελα να ξεκαθαρισω, και πιστευω και αλλοι πολλοι θα θελουν να μαθουν.... Αν και εχεις ξαναγραψει ποια σειρα και ποια προγραματα χρησιμοποιεις, θα θελα (αφου συνεχως αλλαζουν τα προγραμματα και οι εκδοσεις) να το ξανακανεις αλλη μια φορα ολοκληρομενα! Με ποιο να ριπαρουμε,με ποιο να γραφουμε,ποιες εκδοσεις αυτων να χρησιμοποιουμε? Αλλη μια απορια...Πως μπορω να ξερω εκ των προτερων αν μια ταινια εχει καποιο ειδος προστασιας η οχι?? Και τελος εχω Νερο 7.0.5.4 εγκατεστημενο και dvdshrink 3.2 ...οταν προσπαθησα να καψω το the weather man (αφου ειχε ριπαριστει με dvdfab) με το dvdshrink κολλησε στο καψιμο! Υπαρχει καποια ασυμβατοτητα μεταξυ νερο και σρινκ ??? Σορυ αν ρωταω και ασχετα η γελια πραγματα για μερικους αλλα θα θελα να χρησιμοποιω κατι σιγουρο,αξιοπιστο και χωρις προβληματα... υγ: επισης (δεν ξερω αν και κατα ποσο εχει σχεση) ο C: μου ειναι σε fat32 ενω ο D: οπου εκει πανε τα οποια dvd κοβω ειναι σε ntfs
zavlakas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 1)DVD back-up α)Rip στον σκληρο με το RipIt4Me, σε Full Disk ή Movie+menus mode. β)Συμπιεση των menus με το MenuShrink και διορθωση της απεικονισης των υποτιτλων με το DVDSubEdit. γ)Συμπιεση με DVD Shrink/Nero Recode, σε folder. δ)Εισαγωγη κενου >32Kb, μεταξυ IFO και BUP, και δημιουργια ISO με το PgcEdit(mkisofs). e)Εγγραφη με το ImgBurn, σε δισκακια +r, με bitsetting σε DVD-ROM. 2)Mpeg4 encoding α)Rip στον σκληρο με το RipIt4Me, σε movie-only mode. β)Rip των υποτιτλων σε .srt, με το SubRip, και διορθωση τους με το Subtitle Workshop. γ)Encoding με το AutoGK(Xvid+MTK compatibility), με default ρυθμισεις και target quality 75%, σε full resolution. δ)Αρχειο .avi και .srt, στο ιδιο folder με το ιδιο ονομα και δημιουργια ISO με το Folder2ISO. ε)Εγγραφη με το ImgBurn, σε αρχεια +R, με bitsetting σε DVD-ROM.
zousgr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Γιατί σε δισκάκια +R? Απ' ότι ξέρω τα -R έχουν μεγαλύτερη συμβατότητα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.