Προς το περιεχόμενο

RipIt4Me 1.0.0.0 - Καινούργιο πρόγραμμα DVD Back-up

zavlakas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 236
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ποιά προγράμματα χρησιμοποιούσες πριν?

εγω χρησιμοποιούσα anydvd/clonedvd (+nero μερικές φορές για burn) αλλά αντιμετώπιζα αρκετά προβλήματα τον τελευταίο καιρό...

το νέο σετάκι δούλεψε στην 1η δοκιμή.. καλό αυτό... ελπίζω να βρω τον χρόνο να το δοκιμάσω και στα υπόλοιπα δισκάκια που πριν δεν δούλεψαν..

Δημοσ.

ενώ όπως έγραψα πιο πριν, το RipIt δούλεψε ρολόι την 1η φορά, από σήμερα που έκανα το update, κρασάρει την ώρα του FixVTS...

το παθαίνει κανείς άλλος αυτό ή εγώ είμαι ο γκαντέμης..?

Δημοσ.
Ελεγξε στις ρυθμισεις, αν εχεις επιλεξει σωστα το path του fixVTS...

το path του fixVTS είναι σωστό..

ξαναέβαλα το 1.4.5.0 και έκανε την δουλειά.. θα ξαναδοκιμάσω πάλι το 1.4.6.0..

ας post-αρει όποιος είχε πρόβλημα με το update του RipIt4Me... (άν είχε..)

Δημοσ.

Σβησε το αρχειο .ini και μετα ξαναδοκιμασε με το 1.4.6.0...

Βρισκεται στο παρακατω path...

Document and settings-->Administrator-->Application Data-->RipIt4Me

Μετα κανε ξανα τις απαραιτητες ρυθμισεις απο την αρχη...

Δημοσ.

Version 1.4.7.0 (11 August 2006)

* There is a new Tools menu that allows you to launch your favorite software after the rip (provided the application can open a DVD passed as an argument in its command line). The Tools menu includes an option to open the last target rip folder used.

* There is now a preference drop-down selector to pick the default rip mode (Full DVD, Movie+Menus, etc). This can be changed on a rip-by-rip basis in Step 1.

* Added more debug info and more checks to avoid crashes (thanks to everyone who posted their debug logs, it's VERY useful! Keep them coming!)

* The crash debug message no longer pops up if you have 2 instances of RipIt4Me opened at the same time.

* Added check for DVD Region Free at startup as it can create a conflict.

* Added display of region code in the log.

Δημοσ.
Σβησε την...

Δεν προκειται να φυγει απο μονη της...

Σε ευχαριστώ πολύ αυτό θα κάνω.

Το RipIt4Me το έχω χρησιμοποιήσει και έχει επιτυχία 8 στις 8 περιπτώσεις.

Σε 3 μάλιστα τα δισκάκια είχαν και κάποια φθορά και σε αυτά έγινε η εργασία με απόλυτη επιτυχία.

Νομίζω ότι αυτή την στιγμή είναι το πιό καλό εργαλείο.

Δημοσ.

Δεν ειναι απλα πολυ καλο, ειναι ισως μακραν ο,τι καλυτερο κυκλοφορει για τη συγκεκριμενη δουλεια, γιατι συνδιαζει/αναγεννα τα 2 πιο πετυχημενα προγραμματα που ειχαν κλεισει λογω ανωτερας βιας.

Η "ψηφιακη" Λερναια Υδρα ξαναχτυπα! :)

Δημοσ.

RipIt4Me

New version 1.4.8.0, Aug 15

RipIt4Me is a small program that rips movies to your hard drive. It combines the power of DVD Decrypter, FixVTS, and DVD Shrink. It supports DVDs that software like DVD Shrink or DVD Decrypter cannot handle.

Version 1.4.8.0 (15 August 2006)

* Fixed the preferences's "Default" button crash. (sorry about that folks!).

* Added more debug code for some of the problems posted on the forum (keep the debug logs coming in case of a crash please!).

DOWNLOAD

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...