Tzimmys Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 "Σκαει" το DVD Decrypter στο ανοιγμα... Εντάξει, σε ευχαριστώ πολύ.
zavlakas Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Νομίζω όμως ότι οι δύο αυτοί rippers δεν είναι της ίδιας ποιότητας. Το DVDDecrypter ριπάρει και πολύ πιο δύσκολα dvd όσον αφορά τις γρατζουνιές κτλ. Απλά λέω να τρέχει το AnyDVD για να παρακάμπτει την προστασία. Συμφωνείς ότι το DVDFab όσον αφορά το ripping, αν εξαιρέσουμε το RipIt4Me, είναι το καλύτερο για να αντιγράψει κάποιος ολόκληρη την ταινία στο pc του? 1)Για να χρησιμοποιησεις το AnyDVD μαζι με το Decrypter θα πρεπει να απενεργοποιησεις καποιες επιλογες στο δευτερο... Δεν θα στο προτεινα.... ...αλλα δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις.... 2)Aν και εχω νομιμη αδεια για το AnyDVD, το DVDFab Decrypter, ως δωρεαν λυση, φαινεται πιο ελκυστικη επιλογη, για τον οποιονδηποτε χρηστη.... Η αποτελεσματικοτητα φαινεται να ειναι παρομοια... Προς το παρον δεν χρησιμοποιω κανενα απο τα δυο...
nemos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Το μοναδικό -μέχρι στιγμής- πρόβλημα που έχω συναντήσει με τον συνδυασμό ripit4me/dvddecrypter/dvdshrink (τελευταίες εκδόσεις) ... και η λύση (?) που ανακάλυψα σήμερα! Σε backup των 2 αυτών ταινιών... http://www.imdb.com/title/tt0381061/ http://www.imdb.com/title/tt0422720/ ...με τον παραπάνω συνδυασμό έχω παρατηρήσει τα εξής περίεργα: (1) Τις ανοίγω με το Media Player Classic ή με το KMplayer - παίζουν ΟΚ. Αν κάνω κλικ στην seek bar για να πάω σε κάποιο σημείο παρακάτω τα 2 αυτά προγράμματα σκάνε. (2) Οι ασυμπίεστες ταινίες δεν έχουν αυτήν την συμπεριφορά όταν τις παίζω είτε από τα γνήσια δισκάκια είτε από τον δίσκο: οι seek bars λειτουργούν κανονικά. (3) Αν ανοίξω τις συμπιεσμένες ταινίες με το PowerDVD δεν υπάρχει πρόβλημα - με κλικ στην seek bar πηγαίνω πολύ ανέτα στο αντίστοιχο χρονικό σημείο. (4) Οταν παίζω τα αντίγραφα στο επιτραπέζιο dvd-player (Samsung) δεν έχω διαθέσιμη την ενέργεια να πάω σε συγκεκριμένο χρονικό σημείο της ταινίας - του δίνω πχ να πάει στο 00:18:00 και μου βγάζει ότι η ενέργεια αυτή δεν είναι διαθέσιμη. Σήμερα λοιπόν έκανα αντίγραφο αυτής της ταινίας... http://www.imdb.com/title/tt0259324/ ...και παρατήρησα πως συμβαίνει ό,τι περιέγραψα παραπάνω στα (1) κ (2). Ενέργειες για επίλυση... (α) Ετρεξα το τελευταίο FixVTS πάνω στην συμπιεσμένη ταινία: το πρόβλημα δεν λύθηκε. (β) Ετρεξα το τελευταίο FixVTS πάνω στην ασυμπίεστη ταινία (που είχα μεταφέρει ήδη στον δίσκο με το ripit4me) και μετά την συμπίεσα με το dvdshrink: η συμπιεσμένη ταινία παίζει κανονικά και οι seek bars λειτουργούν όπως πρέπει και στο Media Player Classic κ στο KMplayer. Στην τελευταία έκδοση του ripit4me είχε ήδη ενσωματωθεί μία custom έκδοση του fixvts, η οποία λειτουργεί ΟΚ σε όσες ταινίες έχω αντιγράψει. Ουσιαστικά λοιπόν έτρεξα 2 φορές το fixvts στην ταινία για να έχω ενεργή την πολύ χρήσιμη δυνατότητα της μετάβασης σε όποιο σημείο της ταινίας θέλω. Η ερώτησή μου είναι τί πρόβλημα μπορεί να προκύψει από την παραπάνω ενέργεια και πώς μπορεί να εξηγηθεί - δεν είναι κάτι σοβαρό αλλά είναι αρκετά περίεργο στα δικά μου μάτια. ...Τελευταίο και -ίσως- σημαντικό: και οι 3 ταινίες που ανέφερα είναι της $ΟΝΥ.
nemos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Και κάτι ακόμα αρκετά σημαντικό που ίσως εξηγεί κάποια προβλήματα που έχουν ορισμένοι φίλοι με το ripit4me. Το ριπάρισμα της ταινίας... http://www.imdb.com/title/tt0259324/ ...κράτησε 40 λεπτά (μου βρήκε περίπου 350 'υποπτες' περιοχές) και μετά μου βγήκε μήνυμα ότι το δισκάκι είναι γραντζουνισμένο ή και βρώμικο - το δισκάκι είναι όμως πεντακάθαρο... Εκανα πάλι rip με άλλο drive - μου βρήκε περίπου 150 'υποπτες' περιοχές - μετά από 15 λεπτά η ταινία βρισκόταν απροβλημάτιστα στον δίσκο μου... Γενικώς δεν πιστεύω ότι φταίει το hardware: κάθε dvd-reader/recorder που έχω χρησιμοποιησει έχει και επιτυχίες και αποτυχίες σε rips. Φταίει μάλλον το πώς κλειδώνει η κάθε εταιρία τα δισκάκια της κ ο τρόπος που αντιμετωπίζει το ripit4me κάθε κλείδωμα. Το πολύ σημαντικό για μένα είναι ότι εδώ και πάνω από 1 χρόνο δεν έχω συναντήσει ταινία που να μην αντιγράφεται με το ripit4me - για κάποιες μπορεί να χρειαστούν 10-20 λεπτά της ώρας παραπάνω αλλά στο τέλος η δουλειά γίνεται.
zavlakas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Στην τελευταία έκδοση του ripit4me είχε ήδη ενσωματωθεί μία custom έκδοση του fixvts, η οποία λειτουργεί ΟΚ σε όσες ταινίες έχω αντιγράψει. Ουσιαστικά λοιπόν έτρεξα 2 φορές το fixvts στην ταινία για να έχω ενεργή την πολύ χρήσιμη δυνατότητα της μετάβασης σε όποιο σημείο της ταινίας θέλω. Η ερώτησή μου είναι τί πρόβλημα μπορεί να προκύψει από την παραπάνω ενέργεια και πώς μπορεί να εξηγηθεί - δεν είναι κάτι σοβαρό αλλά είναι αρκετά περίεργο στα δικά μου μάτια. Δεν παιζει αυτο που λες.... Αν εχεις περασει μια φορα τα αρχεια απο το fixVTS, τοτε το δευτερο περασμα δεν προκειται να αλλαξει τιποτα.... Ελεγξε το logfile του FixVTS, για επιβεβαιωση.... Καπου αλλου ειναι το προβλημα.... Ποια εκδοση του MPC εχεις? Με ποια επιλογη στο MPC, ανοιγεις την ταινια?
zavlakas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Το ριπάρισμα της ταινίας... http://www.imdb.com/title/tt0259324/ ...κράτησε 40 λεπτά (μου βρήκε περίπου 350 'υποπτες' περιοχές) και μετά μου βγήκε μήνυμα ότι το δισκάκι είναι γραντζουνισμένο ή και βρώμικο - το δισκάκι είναι όμως πεντακάθαρο... Εκανα πάλι rip με άλλο drive - μου βρήκε περίπου 150 'υποπτες' περιοχές - μετά από 15 λεπτά η ταινία βρισκόταν απροβλημάτιστα στον δίσκο μου... Γενικώς δεν πιστεύω ότι φταίει το hardware: κάθε dvd-reader/recorder που έχω χρησιμοποιησει έχει και επιτυχίες και αποτυχίες σε rips. Φταίει μάλλον το πώς κλειδώνει η κάθε εταιρία τα δισκάκια της κ ο τρόπος που αντιμετωπίζει το ripit4me κάθε κλείδωμα. Το πολύ σημαντικό για μένα είναι ότι εδώ και πάνω από 1 χρόνο δεν έχω συναντήσει ταινία που να μην αντιγράφεται με το ripit4me - για κάποιες μπορεί να χρειαστούν 10-20 λεπτά της ώρας παραπάνω αλλά στο τέλος η δουλειά γίνεται. Για γρηγορο rip σε "βαρια" προστατευμενες ταινιες, ενεργοποιησε την επιλογη... Tools-->Settings-->General-->Cycle tray after bad sectors.... ... στο DVD Decrypter... (σιγουρεψου οτι δεν υπαρχει τιποτα να εμποδιζει το πορτακι του drive, γιατι θα ανοιγοκλεινει...) Οταν σου βγαζει μηνυμα περι βρωμικου/γρατζουνισμενου δισκου, συμβαινει το εξης.... Το RipIt4Me δουλευει με την λογικη οτι αρχικα, ολα ειναι "υποπτα"... Αν δεν μπορεσει να διαβασει κατι το προσπερναει.... Μετα το τελος του rip, κανει εναν ελεγχο στην δομη του DVD για να επαληθευσει οτι οι περιοχες που προσπεραστηκαν ειναι οντως προστατευμενες... Αν καποια απο αυτες δεν ειναι προστατευμενη, τοτε υπαρχουν 2 ενδεχομενα... α)Το δισκακι ειναι βρωμικο/γρατζουνισμενο ή και bad pressing απο το εργοστασιο(συμβαινει και αυτο).... ....οποτε σου ζηταει να ξανακανεις rip το συγκεκριμενο κομματι, με normal ρυθμισεις αυτη την φορα... β)Το drive δεν μπορει να διαβασει ειτε επειδη ειναι ελλατωματικο ειτε επειδη "εχει φαει τα ψωμια του"... Επειδη εχω προσωπικη εμπειρια με την συγκεκριμενη ταινια που αναφερεις, υπηρχαν αρκετα προβληματικα DVDs(bad pressings) που κυκλοφορησαν στην ελληνικη αγορα....
prigipa_m Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Έχω τα Vista Ultimate με το RipIt4Me 1.5.2.0 και DVD Decrypter 3.5.4.0!!!Δεν έχω κάποιο πρόβλημα αλλά δεν ξεκινάει αυτόματα την μεταφορά στον σκληρό δίσκο,μήπως θέλει να ενεργοποιηθεί τίποτα στα settings..?
johnbestdj Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Υπαρχει και το Νεο RipIt4Me 1.7.1.0 - Free http://www.brothersoft.com/ripit4me-223763.html ==============================================
peravrexei Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Τι να τα κάνεις πλέων αυτά τα προγράμματα από την στιγμή που βρίσκεις έτοιμες τις ταινίες στο net ;
george1994 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Υπαρχει και το Νεο RipIt4Me 1.7.1.0 - Free http://www.brothersoft.com/ripit4me-223763.html ============================================== Νομιζω αυτο ηταν το τελευταιο που ειχε βγει, εαν ανοιξεις το Zip θα δεις modified date 21/3/2007.
sigakak Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 ayto to programma kanei kai gia metatropi enos dvd se .mpeg h .avi arxeio? ... epishs xreiazetai kati allo h einai full version kai oxi trial?? αυτο το προγραμμα κανει και για μετατροπη ενος Dvd σε αρχειο mpeg και avi ? ... επιση χρειαζεται ειναι trial η ειναι full version ?
giogr4 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 ayto to programma kanei kai gia metatropi enos dvd se .mpeg h .avi arxeio? ... epishs xreiazetai kati allo h einai full version kai oxi trial?? αυτο το προγραμμα κανει και για μετατροπη ενος Dvd σε αρχειο mpeg και avi ? ... επιση χρειαζεται ειναι trial η ειναι full version ? Οχι δεν διαθέτει την δυνατότητα μετατροπής των αρχείων αλλά μόνο μεταφοράς του DVD στο σκληρό. Δεν υπάρχει trial έκδοση. Παρέχεται δωρεάν, είναι πολύ μικρό εκτελέσιμο αρχείο και απαιτεί την ύπαρξη στον υπολογιστή σου των: DVD Decrypter και DVD Shrink.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.