flik Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Συγχωρήστε με αν γίνομαι πρήχτης, αλλά έχω το ελάττωμα να θέλω να είμαι καλυμμένος απο παντού και απο πριν. Συμφωνώ ότι ακόμα και τώρα το RipIt4Me αναγνωρίζει τις τελευταίες προστασίες, και αυτό δείχνει την πολύ καλή φιλοσοφία λειτουργίας του. Αλλά δεν γίνεται, σε μερικούς μήνες θα εμφανιστούν ταινίες που δεν θα μπορεί να τις αναγνωρίσει. Τότε δεν θα γίνεται να ανοίγουμε το RipIt4Me, να περνάει τις πληροφορίες στο DVDDecrpyter σχετικά με το τι θέλουμε να αντιγράψει, και τότε να κλείνουμε το RipIt4Me κρατώντας ανοιχτό το DVDDercrypter και τότε ακριβώς να ανοίξουμε το AnyDVD, και να προχωρήσει κανονικά η διαδικασία? Αν δεν γίνεται αυτό, πείτε μου zavlakas και nemos αν θέλετε, ποιον συνδυασμό θα χρησιμοποιούσατε? Γιατί όχι AnyDVD+DVDDecrypter και μετά DVDShrink, ή αν θέλουμε να κρατήσουμε και μενού, χρησιμοποιούμε ενδιάμεσα και CloneDVD χωρίς να συμπιέσουμε, απλά για επιλογή κομματιών. Αν δεν θέλετε να πληρώνετε, γιατί όχι DVDFab Decrypter -> DVDShrink. Και όλα τα παραπάνω με τη βοήθεια και του FixVTS. Όταν επισημαίνω δεν θα βολεύει το ripit4me, που εύχομαι να μην γίνει ποτέ.
parsifal Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Στις πρώτες ταινίες που άρχισα να έχω πρόβλημα με το RipIt4Me, την «έκανα με ελαφρά» για το DVDFab HD Decrypter, παιδιά. Του λέω να μου βγάλει ISO image, το οποίο κάνω mount από DAEMON Tools και μετά τρέχω το DVD Decrypter για να πάρω τα streams όπως ακριβώς θέλω. Τελευταία μάλιστα, έκανα rips αρκετών σχετικά πρόσφατων ταινιών (προστατευμένες εννοείται) και όλα πήγαν ρολόι. Δε λέω, καλό και άγιο το RI4M, αλλά όταν βγαίνει ένα νέο free εργαλείο που σου κάνει πιο εύκoλη τη ζωή, δεν επιμένεις και πολύ...
nemos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Συγχωρήστε με αν γίνομαι πρήχτης, αλλά έχω το ελάττωμα να θέλω να είμαι καλυμμένος απο παντού και απο πριν. Συμφωνώ ότι ακόμα και τώρα το RipIt4Me αναγνωρίζει τις τελευταίες προστασίες, και αυτό δείχνει την πολύ καλή φιλοσοφία λειτουργίας του. Αλλά δεν γίνεται, σε μερικούς μήνες θα εμφανιστούν ταινίες που δεν θα μπορεί να τις αναγνωρίσει. Τότε δεν θα γίνεται να ανοίγουμε το RipIt4Me, να περνάει τις πληροφορίες στο DVDDecrpyter σχετικά με το τι θέλουμε να αντιγράψει, και τότε να κλείνουμε το RipIt4Me κρατώντας ανοιχτό το DVDDercrypter και τότε ακριβώς να ανοίξουμε το AnyDVD, και να προχωρήσει κανονικά η διαδικασία? Αν δεν γίνεται αυτό, πείτε μου zavlakas και nemos αν θέλετε, ποιον συνδυασμό θα χρησιμοποιούσατε? Γιατί όχι AnyDVD+DVDDecrypter και μετά DVDShrink, ή αν θέλουμε να κρατήσουμε και μενού, χρησιμοποιούμε ενδιάμεσα και CloneDVD χωρίς να συμπιέσουμε, απλά για επιλογή κομματιών. Αν δεν θέλετε να πληρώνετε, γιατί όχι DVDFab Decrypter -> DVDShrink. Και όλα τα παραπάνω με τη βοήθεια και του FixVTS. Όταν επισημαίνω δεν θα βολεύει το ripit4me, που εύχομαι να μην γίνει ποτέ. Οπως είπα κ πριν... όσο όλα πάνε ΟΚ δεν ασχολούμαι... Καλώς κακώς με έχει βολέψει απόλυτα ο συνδυασμός RI4M-DVDDecrypter-DVDShrink - όταν σταματήσει να παίζει θα κάνω μία γύρα κ θα δοκιμάσω ό,τι βρω. Στις πρώτες ταινίες που άρχισα να έχω πρόβλημα με το RipIt4Me, την «έκανα με ελαφρά» για το DVDFab HD Decrypter, παιδιά. Του λέω να μου βγάλει ISO image, το οποίο κάνω mount από DAEMON Tools και μετά τρέχω το DVD Decrypter για να πάρω τα streams όπως ακριβώς θέλω. Τελευταία μάλιστα, έκανα rips αρκετών σχετικά πρόσφατων ταινιών (προστατευμένες εννοείται) και όλα πήγαν ρολόι. Δε λέω, καλό και άγιο το RI4M, αλλά όταν βγαίνει ένα νέο free εργαλείο που σου κάνει πιο εύκoλη τη ζωή, δεν επιμένεις και πολύ... Σε ποιές ταινίες αντιμετώπισες προβλήματα?
zavlakas Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Συγκρινετε ανομοια πραγματα.... Το ενα προγραμμα ειναι ενας απλος ripper, ενω το αλλο αποτελει ενα ολοκληρωμενο back-up solution... Η συγκριση θα επρεπε να γινεται με την Platinum εκδοση... ...λαμβανοντας υποψιν φυσικα και το οτι προκειται για shareware προγραμμα...
Tzimmys Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Να σας ρωτήσω και εγώ κάτι που το έχω απορία καιρό. Γιατί χρησιμοποιούμε το rip4me ή το Dvd Fab Platinum και τα λοιπά, όταν με το DVD Decrypter δεν μου έχει τύχει κάτι που να μη το αντιγράφει. Εκτός και αν δεν αντιγράφεται τέλεια, όπως πρέπει. Ποιος μπορεί να με διαφωτήσει?
nemos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Να σας ρωτήσω και εγώ κάτι που το έχω απορία καιρό. Γιατί χρησιμοποιούμε το rip4me ή το Dvd Fab Platinum και τα λοιπά, όταν με το DVD Decrypter δεν μου έχει τύχει κάτι που να μη το αντιγράφει. Εκτός και αν δεν αντιγράφεται τέλεια, όπως πρέπει. Ποιος μπορεί να με διαφωτήσει? Η απορία σου θα λυθεί μόλις προσπαθήσεις να αντιγράψεις κάποια από τις ταινίες που αναφέρονται στο 1ο ποστ αυτού του thread... http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=120836 ...χρησιμοποιώντας μόνο το DVD Decrypter...
parsifal Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 ...ενω το αλλο αποτελει ενα ολοκληρωμενο back-up solution... Σε ποιο prog αναφέρεσαι ακριβώς... ; @nemos: Δε θυμάμαι ποιες ήταν φίλε μου, είναι μερικοί μήνες τώρα...
Tzimmys Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Η απορία σου θα λυθεί μόλις προσπαθήσεις να αντιγράψεις κάποια από τις ταινίες που αναφέρονται στο 1ο ποστ αυτού του thread...http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=120836 ...χρησιμοποιώντας μόνο το DVD Decrypter... Δε γίνεται, ε? Πάντως έχω αντγράξει αρκετές και ποτέ δεν είχα προβ. Καμιά φορά βγάζει κάτι σφαλματάκια, αλλά τη ripάρει κανονικά. Η πιο πρόσφατη που έχω ripαρει είναι αυτό με τις συμορίες, wild hogs ή κάπως έτσι. Δε ξέρω τι προστασία είχε, πάντως είναι καινολυρια ταινία και δεν είχα κανένα προβλημα.
zavlakas Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Να σας ρωτήσω και εγώ κάτι που το έχω απορία καιρό. Γιατί χρησιμοποιούμε το rip4me ή το Dvd Fab Platinum και τα λοιπά, όταν με το DVD Decrypter δεν μου έχει τύχει κάτι που να μη το αντιγράφει. Εκτός και αν δεν αντιγράφεται τέλεια, όπως πρέπει. Ποιος μπορεί να με διαφωτήσει? Δοκιμασε να ανοιξεις στο DVD Decrypter το "Reign over me".... ...οχι να το αντιγραψεις, απλα να το ανοιξεις...
zavlakas Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Σε ποιο prog αναφέρεσαι ακριβώς... ; Μιλαω για το RipIt4Me....
flik Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Συγκρινετε ανομοια πραγματα....Το ενα προγραμμα ειναι ενας απλος ripper, ενω το αλλο αποτελει ενα ολοκληρωμενο back-up solution... Η συγκριση θα επρεπε να γινεται με την Platinum εκδοση... ...λαμβανοντας υποψιν φυσικα και το οτι προκειται για shareware προγραμμα... Δεν έχω σκοπό να συγκρίνω αυτά τα δύο. Είπα αν δεν μας πειράζει το shareware του θέματος να χρησιμοποιούμε AnyDVD+DVDDecrpyter->(CloneDVD προαιρετικά αν θέλουμε μενού κτλ)-> FixVTS->DVDShrink. Για free DVDFab Decrypter-> FixVTS->DVDShrink. Ουσιαστικά ούτε καν συγκρίνω αυτές τις "αλυσίδες" προγραμμάτων με το RipIt4Me (που και αυτό είναι πακετάκι προγραμμάτων) γιατί ξέρω και το έχω διαπιστώσει ότι είναι καλύτερο.Συγκρίνω τις εναλλακτικές λύσεις. Επίσης η διαδικασία που είπα στο προηγούμενο μήνυμά μου, ν ανοίγουμε το AnyDVD μόλις το RipIt4Me ανοίξει το DVDDecrypter δεν γίνεται;
zavlakas Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 AnyDVD+DVDDecrpyter->(CloneDVD προαιρετικά αν θέλουμε μενού κτλ)-> FixVTS->DVDShrink. Δεν υπαρχει λογος να χρησιμοποιεις 2 rippers ταυτοχρονα... Δεν σου προσφερει τιποτα επιπλεον... Αν χρησιμοποιησεις το AnyDVD, χρησιμοποιησε το μονο του... Για free DVDFab Decrypter-> FixVTS->DVDShrink. Το Fab, υποτιθεται οτι κανει μονο του "καθαρισμο" των αρχειων και δεν εχει αναγκη το FixVTS...
Tzimmys Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δοκιμασε να ανοιξεις στο DVD Decrypter το "Reign over me".......οχι να το αντιγραψεις, απλα να το ανοιξεις... Για να μη μπαίνω σε τέτοια διαδικασία και αφού ξέρεις, δεν μου λες? :-?
zavlakas Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Για να μη μπαίνω σε τέτοια διαδικασία και αφού ξέρεις, δεν μου λες? :-? "Σκαει" το DVD Decrypter στο ανοιγμα...
flik Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δεν υπαρχει λογος να χρησιμοποιεις 2 rippers ταυτοχρονα... Νομίζω όμως ότι οι δύο αυτοί rippers δεν είναι της ίδιας ποιότητας. Το DVDDecrypter ριπάρει και πολύ πιο δύσκολα dvd όσον αφορά τις γρατζουνιές κτλ. Απλά λέω να τρέχει το AnyDVD για να παρακάμπτει την προστασία. Συμφωνείς ότι το DVDFab όσον αφορά το ripping, αν εξαιρέσουμε το RipIt4Me, είναι το καλύτερο για να αντιγράψει κάποιος ολόκληρη την ταινία στο pc του?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.