Προς το περιεχόμενο

RipIt4Me 1.0.0.0 - Καινούργιο πρόγραμμα DVD Back-up

zavlakas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 236
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
zavlakas posi ora 8a kanei ayto o sindiasmos se ena kalo pc? as poyme 3g cpu(oxi core2duo) me 1g ram.

Αρκετα...

Με default ρυθμισεις, θα πιασεις 25-30fps(HC encoder)....

...αναλογα και με την συμπιεστοτητα της πηγης...

O CCE ειναι πιο γρηγορος, εχει εφαμιλλη ποιοτητα, αλλα κοστιζει....

Δημοσ.
...O CCE ειναι πιο γρηγορος, εχει εφαμιλλη ποιοτητα, αλλα κοστιζει....

Όχι και τραγικά χρήματα όμως, η Basic έκδοση βγαίνει στα 58$ για online αγορά. Και παρά τις υπολοιπόμενες δυνατότητες tweaking σε σχέση με την έκδοση SP2, για τον οικιακό χρήστη είναι υπέραρκετη. Αλλιώς, HC Enc που αναφέρθηκε. Με λόγο απόδοσης/τιμή → +∞ :mrgreen:

Δημοσ.
Re file zavlakas esi apo tin peira soy poio programma tha proteines kai giati. Poio diladi dinei tin kaliteri dinati poiotita sta perissotera hardware sistimata????

Μην με ρωτας ξανα τα ιδια....

Σου απαντησα πως ειναι υποκειμενικο....

Εγω χρησιμοποιω κυριως το Shrink και σπανιοτερα το DVD Rebuilder+HC encoder

Αλλα αν πεσουν λιγο ακομα τα +R DL της Verbatim ισως να σταματησω να τα χρησιμοποιω και τελειως....

Δημοσ.
Όχι και τραγικά χρήματα όμως, η Basic έκδοση βγαίνει στα 58$ για online αγορά.

Οπως λέμε "αγοράζουμε" και το dvdecrypter λόγου χάριν:???:

Επειδή εχω ρωτήσει και δεν έχω παρει απάντηση.Κανά πρόγραμμα που να μετατρέπει τα hd-dvdrip και τα blu-ray dvdrip σε hd-dvd και bluray-dvd αντίστοιχα υπάρχει;

Δημοσ.

Pedes ta philips dual layer pantws exoyne 2.30 nomizw pesane arketa. Exetai vrei poythena ftinotera dual layer dvds? an nai poy kai ti marka? Egw pali omnislash tha elega oti einai poli nwris gi' ayto poy zitas. Kai protimotero einai na vgei ena programma poy na metatrepei ta hd-dvd kai blue rau movies se dvd format movies. Tha einai poio xrisimo sto evri koino.

Δημοσ.
Οπως λέμε "αγοράζουμε" και το dvdecrypter λόγου χάριν:???:

Επειδή εχω ρωτήσει και δεν έχω παρει απάντηση.Κανά πρόγραμμα που να μετατρέπει τα hd-dvdrip και τα blu-ray dvdrip σε hd-dvd και bluray-dvd αντίστοιχα υπάρχει;

Τί εννοείς ακριβώς; Το DVD Decrypter, αν και σταμάτησε να αναπτύσσεται, εξανάγκασαν τον LightningUK να κλείσει το site του κλπ, ουδέποτε ήταν εμπορικό πρόγραμμα...

Όσο για το 2ο που αναφέρεις, από ένα γρήγορο ψάξιμο σαν καλή αρχή φαίνεται αυτός ο οδηγός

Δημοσ.
Pedes ta philips dual layer pantws exoyne 2.30 nomizw pesane arketa. Exetai vrei poythena ftinotera dual layer dvds? an nai poy kai ti marka?

8essaloniki exei nomizo ston extra apo 1.50 (den eimai sigoyros 100% gia to poso, ala den einai pano apo 2 euro), ala ti na ta kaneis an einai by Ritek? opote dose kalitera ena h dyo euro parapano kai pare Verbatim na eisai kalimenos.

Δημοσ.
Τί εννοείς ακριβώς

Τπτ απλά μου φάνηκε περίεργο που έδωσες τιμή.8-)

Α thanks για τον οδηγό ( αλλά θα περιμένω καμια 5άρα χρόνια για να αγοράσω hddvd player).Αυτό περισσότερο που ήθελα είναι πως να τα χωρέσω σε dvd (έστω +dl) και να παίζουν σε απλό dvd.

Δημοσ.
Αυτό περισσότερο που ήθελα είναι πως να τα χωρέσω σε dvd (έστω +dl) και να παίζουν σε απλό dvd.

Δεν γινεται αυτο....

Τα απλα dvd players υποστηριζουν οριζοντιες αναλυσεις μεχρι 720 pixels...

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...