Προς το περιεχόμενο

RipIt4Me 1.0.0.0 - Καινούργιο πρόγραμμα DVD Back-up

zavlakas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Γιατί σε δισκάκια +R? Απ' ότι ξέρω τα -R έχουν μεγαλύτερη συμβατότητα..

Μονο για παλαιοτερους players ισχυει αυτο(κατασκευης πριν απο το 2001)...

...κατι το οποιο αντιμετωπιζεται ρυθμιζοντας το booktype σε DVD-ROM...

Σε ολους τους υπολοιπους τομεις, τα +R υπερεχουν...

• Απαντ. 236
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Και τελος εχω Νερο 7.0.5.4 εγκατεστημενο και dvdshrink 3.2 ...οταν προσπαθησα να καψω το the weather man (αφου ειχε ριπαριστει με dvdfab) με το dvdshrink κολλησε στο καψιμο! Υπαρχει καποια ασυμβατοτητα μεταξυ νερο και σρινκ ???

Βγαίνουν προβλήματα με το Nero kai το Shring.

Εγώ είχα την 6.6.1.4 έκδοση του Nero,οπότε αναγκαστηκά γύρισα στην 6.6.0.13 και ησύχασα ,( η 7 έχει πολλές ασυμβατότητες και προβλήματα).

Αυτό που λέει ο φίλος Zavlakas είναι το καλύτερο.

e)Εγγραφη με το ImgBurn, σε δισκακια +r, με bitsetting σε DVD-ROM.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

to ripit4me douleuei apsoga. vasizetai se freeware programmatakia kai to fixvts kanei kapoies diorthoseis stin domi twn arxeiwn pou exeis riparei alliws den tha mporeis na kaneis re-author to dvd k genika den tha mporeis oute kan na to deis apo to skliro sou.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Υπαρχει καποιος οδηγος για την τελευταια εκδοση 1.6.3.0 ή έστω καποια πιο κοντα? Ο τελευταιος που βρηκα του poulou είναι για 1.4.10 και επειδη ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ θ αδουλεψω σημερα το προγραμματακι θελω να δω αν θαχει-που θαχει-διαφορα. Επισης ειδα οτι εχουν χαθει οι εικονες απο τον .html οδηγο του φιλου

Γενικα υπαρχει έστω αγγλικος guide για καποια έκδοση κοντα στην τελευταια για ναμαστε σιγουροι?

Δημοσ.

*Ολα* όσα χρειάζεται να ξέρεις για να δουλέψεις με την εν λόγω *προγραμματάρα*...

http://www.ripit4me.org/guide.html

http://www.ripit4me.org/faq.html

http://www.ripit4me.org/changelog.html

Στα παραπάνω links παραπέμπονται όλοι όσοι κάνουν ερωτήσεις και σε ξένα forums - είναι κατατοπιστικότατα κ πλήρη!

Με τις καλύτερες ευχές μου για Καλή Χρονιά!

Δημοσ.

Mαγκες με μια πρωτη χρηση το προγραμμα ΜΑΜΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ

Μου θυμιζει κατι απο Gordian Knot που ψιλο-ενωνε προγραμματα για DivX

Μου φανηκε αρκετα ευχρηστο και σχετικα γρηγορο,τοσο που σκεφτομαι οτι σε πολλα preferences και settings που αμα βιαζεσαι μπορεις να τα ξετικαρεις, δεν αξιζει τον κοπο, better safe than sorry και εξαλλου οσο θα σου γλυτωσει τοσο θα σου παρει να σκεφτεις αν και τι μπορει να παθεις απο αυτο που ξετικαρεις

Τεσπα, για την περιπτωση μου τωρα, αποτι ειδα στις FAQ, αν στο εχει ανοιξει κανονικα το Shrink μαλλον δεν ειχε προβλημα αρα περα απο "εκπαιδευτικους" σκοπους μαλλον τσαμπα ετρεξα το RipIt4Me...αυτη την στιγμη κανει analysing το Shrink και λεω μηπως φταιει το Νero 6 που χρησιμοποιει το Shrink.Eχω το ImgBurner αλλα πως θα το κανω να συνεργαστει με το Shrink ? Αυτο καιει μονο ISO αρχεια?

Δημοσ.

To ImgBurn καιει τα παντα στις τελευταιες του εκδοσεις....

...εκτος αυτου του, το DVD Shrink μπορει να βγαλει ως output ISO images...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Re pedes emena to ripit4me 1.7.0.0 giati xwris to dvdecrypter den moy doylevei?? exw to dvdshrink 3.2 alla enw elexei tin tainia kai moy vgazei to 1 parathiro gia dimioyrgia psl arxeioy kai afoy dialexw dimioyrgia kai meta antigrafi dvd moy vgazei to minima "dvdshrink encountered an error and cannot continue invalid file name δεν ειναι δυνατη η ευρεση του καθορισμενου αρχειου απο το συστημα" enw to dvdshrink apo mono toy doylevei apsoga. Mporeite na moy peite me poio tropo dilwnw oti den exw kai den thelw na xrisimopoiei to dvdecrypter to ripit4me giati mallon ayto prepei na einai to provlima. Sas eyxaristw poly prokatavolika.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ξέρει κανείς τί έγινε με το site του RipIt4Me? Είναι μέρες τώρα που δεν μπαίνω...

Βtw, η τελευταία του έκδοση (1.7.1.0) είναι πολύ καλή!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...