stm00192 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Ρε παίδες και εγώ πήρα την pinnacle 320.Είμαι πολύ ικανοποιημένος απο το αναλογικό σημα αλλα δεν μπορώ να πιάσω τα ψηφιακά καθόλου.Τί λέτε να φταίει?Μήπως θέλει ειδική κεραία?Με την μικρή κεραία δεν πιάνει κανένα ψηφιακό.Ούτε με την κεραία της οικοδομής ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Σε ποια πολη είσαι??
magmed Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Μένω Θεσσαλονίκη στο κέντρο.Το direct 9c το εχω και το ξαναπέρασα.Δεν ξέρω τι γίνεται.Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει καλώς.Θα δοκιμάσω και με άλλη κεραία
stm00192 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Λογικα με την κεραία της καρτας στο κέντρο της Θεσσαλονικης θα έπρεπε να πιανεις καμπάνα σήμα! Οπως λες και εσύ δοκίμασε μια άλλη κεραία!
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Σημερα μου ηρθε η εν λογω καρτουλα... Την δοκιμασα αρχικα με τη κεραιουλα της...στα αναλογικα επιανε λιγα καναλια και αυτα με χαλια εικονα και απαραδεκτο ηχο! Ψηφιακα δεν επιανε καν! Οταν την συνδεσα με την εξωτερικη κεραια στα αναλογικα ειχα πολυ μεγαλη βελτιωση στην εικονα και στον ηχο ενω τα ψηφιακα τα επιανα καμπανα! Εκανα και εγγραφη και δουλεψε αψογα σε ποιοτητα DVD χωρις να ξεζουμιζει τον επεξεργαστη μου(Athlon XP 2600) οπως διαβασα σε καποιο προηγουμενο ποστ.
magmed Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Σημερα μου ηρθε η εν λογω καρτουλα... Την δοκιμασα αρχικα με τη κεραιουλα της...στα αναλογικα επιανε λιγα καναλια και αυτα με χαλια εικονα και απαραδεκτο ηχο! Ψηφιακα δεν επιανε καν! Οταν την συνδεσα με την εξωτερικη κεραια στα αναλογικα ειχα πολυ μεγαλη βελτιωση στην εικονα και στον ηχο ενω τα ψηφιακα τα επιανα καμπανα! Εκανα και εγγραφη και δουλεψε αψογα σε ποιοτητα DVD χωρις να ξεζουμιζει τον επεξεργαστη μου(Athlon XP 2600) οπως διαβασα σε καποιο προηγουμενο ποστ. Φίλε είμαι στο τσακ να γυρίσω πίσω το tuner Σου είναι εύκολο να μου πεις σε ποια συχνοτητα πιάνεις τα ψηφιακά μπας και τα περάσω? Δε μπορώ να πιάσω τα ψηφιακά με τίποτα.3 κεραίες δοκίμασα.Κάτι δεν κάνω καλά ή έχει πρόβλημα η κάρτα Στο pinnacle media center μπένεις και κάνεις σάρωση? Τα νέυρα μου...
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Καταρχην εισαι σιγουρος οτι στη περιοχη σου πιανεις τα ψηφιακα; Απο εκει και περα το μονο που εκανα ηταν να συνδεσω το στικ με την εξωτερικη κεραια και να το βαλω να κανει αυτοματη σαρωση. Η συχνοτητα παντως για τα ψηφιακα ειναι 690Κhz...
Lemuria Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δεν μπορω να πω οτι με τρελλαινει σαν καρτα αν και την αγορασα και γω αλλα ψιλοαπογοητευτικα κυριως για την ποιοτητα στα αναλογικα, απο το γεγονος οτι στα laptop γερνει λογω βαρους στην usb , εννοω οτι δεν ειναι πολυ σταθερη στη θεση της και απο το γεγονος οτι αργει λιγο το προγραμμα που φερει στις διαφορες λειτουργιες του, δηλαδη παταω εγγραφη και αργει λιγο να ξεκινησει ή πρεπει να κλεισω το προγραμμα αναπραγωγής για να μπω στις ρυθμισεις. Γενικα υστερεί σε ευχρηστία και ταχύτητα. Με ενοχλεισε επισης η υποχρεωτικη εγκατασταση του divx 6 καθοτι παρολο που το απεγκατεστησα μετα εκανε λιγο αλλαλουμ τον ήδη εγκατεστημενο αποφωδικοποιητη του klite mega codec pack αναγκαζωντας με να το απεγκαθιστω και να το ξαναεγκαθιστω
magmed Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Εγώ την επέστρεψα.;Exω εσωτερικό τιούνερ και την πήρα για το φορητό αλλά και για να βλέπω τα ψηφιακά.Δεν καταφερα με 3 κεραίες που δοκίμασα να πιάσω κανένα ψηφιακό και στα αναλογικά έχει πολύ χειρότερο σημα από αυτή που έχω τώρα(terratec cinergy 600) Με λίγα λόγια δεν θα την πρότεινα σε κανέναν.Μακρυα από αυτήν την κάρτα.Είναι πρακτικό το μικρό μέγεθος αλλά άμα χρειάζεται να κουβαλας μαζί σου δορυφορικό πιάτο για να πιάνεις τα κανάλια σωθήκαμε...
Lemuria Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Μια ιδεα θελω να παραθεσω οσον αφορα την συγκεκριμενη καρτουλα καθοτι το λογισμικο ειναι αυτο που μου την σπαει περισσοτερο. Υπεροβλικα βαρυ. Αν υποθεσουμε οτι εγκαθιστουμε μονο τους drivers της συσκευης, ποιο προγραμμα και ποιας εταιρειας θα μπορουσαμε να χρησιμομοποιησουμε για να την εκμεταλλευτουμε? Δηλαδη προτεινω να κρατησουμε την καρτα αλλα να αλλαξουμε λογισμικο μπας και ελαφρυνει καθολυ η ολη φαση γιατι το λογισμικο της pinnacle οπως ανεφερε καποιος αλλος πριν τρωει πολλους πορους σε τραγικο βαθμο
diesssel Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Παίδες καλησπέρα, μια ερώτηση έχω για όσους το έχουν αγοράσει... Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως tv-out? To laptop μου δεν έχει tv-out, και έλεγα μήπως αυτό θα με καλύψει... όποιος ξέρει, ας μου απαντήσει στο [email protected] Ευχαριστώ...
nlal Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 H PCTV 310e exei analogiko/psifiako & radiofwno!!! To paketo omws den prosferei thn keraia...
Lemuria Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 ΠΕΡΑ απο το chris tv καποιο αλλο προγραμματακι σε αντικατασταση του ενσωματωμενου?
bestdjs Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Φίλε Lemuria ενα πολυ καλο προγραμμα ειναι ο windows media player classic και η διαδρομή file - open device δοκιμασε το. Τωρα και εγω με την σειρα μου να ζητησω τους drivers της pinnacle 320 γιατι εχασα το cdaki ???? Οποιος μπορει ας τους ανεβασει. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
tolisspi Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Εχω την ASUS cinema P7131 Hybrid και την εχω συνδεσει με εξωτερικο δορυφορικο δεκτη. Αυτο που με ενδιαφερει ειναι ενα καλο προγραμμα εγγραφης. Ο Media player classic εχει πολλες επιλογες αλλα πρωτον, η επιλογη record ειναι σβησμενη και δευτερον δεν μου βγαζει ηχο. Ξερει καποιος κατι?
swordfish Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 παιδες τι λετε? εχω αγορασει προσφατα την 320 της pinnacle pctv hybrid pro stick, και οταν τη βαζω στο usb, μου λεει αγνωστη συσκευη. Εχω κανει κανονικα εγκατασταση τους ντραιβερς, και στο λαπτοπ και στο σταθερο τα ιδια. Εκανα και απενεργοποιηση τα αντιβαιρους μηπως αυτα το φρεναρουν, παλι τιποτα. Αλλαξα το τειχος προστασιας ξανα παπαλα... Απορω που δεν εχει κανενας προβλημα , μηπως γνωριζει κανενας τι δεν κανω σωστα? Μονο ελαχιστες φορες σε επανεκκινηση αναγνωρισε το στικ αλλα δεν με αφησε να χαρω για πολυ. Για πεστε τι γινετε.... :confused: :confused:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.