protathlitis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Καλημέρα. Σκέφτομαι να αγοράσω την παραπάνω κάρτα τηλεόρασης.Μου αρέσει το πολύ μικρό της μέγεθος και το ότι παίζει και αναλογικά και επίγεια ψηφιακά κανάλια. Θα ήθελα εντυπώσεις από όσουν έχουν αυτό το stick, όσον αφορά την ποιότητα λήψης αλλά και τα features που έχει.Δουλεύουν δηλαδή τα timeshift, EPG,Schedule Recording κλπ? Ξέρω ότι αναφέρθηκαν κάποια προβλήματα λειτουργείας, αλλά με το τελευταίο software update λύθηκαν.
Kombatant Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Το έχω εγώ και είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος. Απλά δε μπορώ να σου απαντήσω για EPG και TimeShift γιατί δεν τα έχω χρησιμοποιήσει. Όσο για Scheduled recording, μια φορά που το χρησιμοποίησα να γράψω το τελευταίο επισόδειο του "Παρά πέντε" επειδή θα έλειπα από το σπίτι, μια χαρά δούλεψε
protathlitis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Τελικά την αγόρασα, αλλά την επέστρεψα μετά από λίγες ημέρες.Ο (κυρίως) λόγος είναι ότι δεν με ικανοποίησε η ποιότητα της. Πιξέλιαζε και στα αναλογικά αλλά κυρίως στα δορυφορικά κανάλια.Δεν έχω πρόσφατη εμπειρία από άλλη κάρτα για να μπορώ να συγκρίνω.Έιχα να πάρω αρκετά χρόνια TV-Tuner και πίστευα ότι θα είχαν ξεπεραστεί τα τότε προβλήματα απεικόνισης και θα είχα μία τέλεια εικόνα όπως στην τηλεόραση.Μήπως φταίει το μικρό μέγεθος του stick, και μια μεγαλύτερη σε μέγεθος υλοποίηση θα είχε καλύτερα αποτελέσματα? Να διευκρινήσω ότι σε γενικές γραμμές η εικόνα ήταν καλή,αλλά ΟΧΙ όπως η τηλεορασή μου (μία μέτρια έχω) που παίρνει από την ίδια κεντρική κεραία της πολυκατοικίας.
Kombatant Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Βασικά κάποιο πιξέλιασμα θα το έχεις γιατί πολύ απλά η ανάλυση της τηλεόρασης είναι πάρα πολύ μικρή σε σχέση με την ανάλυση που έχουμε στις οθόνες - οπότε στο full screen θα χάνει λιγάκι. Διορθώστε με και οι υπόλοιποι αν κάνω λάθος.
doubleh Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 πρωταθλητή, σε ποιο μαγαζί μπόρεσες να το κάνεις αυτό? Για πες την εμπειρία σου. Πιστεύω πως τέτοια αντιμετώπιση είναι σπάνια και οφείλουμε να την τιμήσουμε
protathlitis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 πρωταθλητή' date=' σε ποιο μαγαζί μπόρεσες να το κάνεις αυτό?Για πες την εμπειρία σου. Πιστεύω πως τέτοια αντιμετώπιση είναι σπάνια και οφείλουμε να την τιμήσουμε[/quote'] Στο Πλαίσιο.Βασικά "πάτησα" στο γεγονός ότι στο web site τους έγραφαν ότι το εν λόγω stick έχει fm radio, ενώ στην πραγρατικότητα έχει μόνο Internet Radio.Βέβαια μου έδωσαν την εντύπωση ότι και απλά να τους έλεγα ότι απλώς θέλω να επιστρέψω την κάρτα γιατί δεν με ικονοποιεί, θα μου την άλλαζαν. Βέβαια και εγώ δεν πήγα και τους την πέταξα στα μούτρα, πήγα με την βεβαιότητα ότι θα την δεχθούν πίσω οπότε ήμουν ήρεμος, έτσι με αντιμετώπισαν και αυτοί, με ευγένεια και επαγγελματισμό. Γενικά μου άφησαν πολύ καλή εντύπωση στο Πλαίσιο.
doubleh Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Μάλιστα. Πιστεύω όμως πως μάλλον το fm radio την έκανε την δουλειά. Παρ' ολ' αυτά μπράβο τους.
jason88 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 ναι απο το πλαισιο ειμαι ευχαριστημενος και εγω. σκεφτομαι να παρω ενα παρομοιο tv tuner που να πιανει και τα ψηφιακα. υπαρχει τπτ καλυτερο απο αυτο της pinnacle? και κυριως να εχει κανονικο ραδιοφωνο.
paparoupas Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Παιδια εχω κι εγω παρομοιες εμπειριες (3) απο το Πλαισιο και οφειλω να ομολογησω οτι απο αυτη την αποψη ειναι αψογοι. Ουτε το κουτι δεν ανοιξαν να δουν αν ειναι οντως μεσα η καρτα και την αλλαξαν χωρις να με ρωτησουν καν γιατι.
@topos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Βρε λες να αλλαξε πολιτικη το πλαισιο? Μπραβο τους παντως...
Sebu Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Paidia exei vgei kati se tv tuner pou na einai gia pci express apli kai na paizei kai analogika kai psifiaka epigeia???
geovol Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 re paidai tin ew kai egw to usb alla otan sindew tin keraia (autin pou exw spiti tin kentriki) den piano ta psifiaka... mipos den kano kati sosta?
netmaniac Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Εχω την καρτα. Ειμαι ευχαριστημενος, αλλα ειναι βαρια εφαρμογη αφου οταν δουλευει μου καταναλωνει το 50% του επεξεργαστη(amd sempron 2800). Εκει που υπαρχει προβλημα ειναι στην εγγραφη, σε ποιοτητα vcd 70% καταναλωση, dvd longplay 90%, dvd 100%(Αδυνατο να λειτουργησει). Ολα τα παραπανω σε mpeg γιατι σε divx 100% καταναλωση. Ολα αυτα τα προβληματα τα αντιμετωπιζουν ολες αυτες οι καρτες τυπου usb. Οποτε αν δεν σας ενδιαφερει η φορητοτητα πατε σε καρτες pci, εκτος αν εχετε πολυ δυνατο επεξεργαστη. Η ποιοτητα εικονας ειναι καλη και ειδικα στα ψηφιακα πολυ καλη. Ο ηχος σε μετρια ποιοτητα στα αναλογικα, πολυ καλος στα φηφιακα.(η pinnacle pctv pro που επισης εχω, ξεπερναει το stick και σε ποιοτητα εικονας και ηχου), Προς geovol, ειχα το ιδιο προβλημα αλλα το ελυσα με το να ξαναπερασω το directx9c το οποιο πιθανως ηταν corrupted. Επισης δες αν σιγουρα εχεις καλυψη απο τα ψηφιακα στην περιοχη που μενεις(Δεν εκπεμπουν ακομα παντου).
magmed Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Ρε παίδες και εγώ πήρα την pinnacle 320.Είμαι πολύ ικανοποιημένος απο το αναλογικό σημα αλλα δεν μπορώ να πιάσω τα ψηφιακά καθόλου.Τί λέτε να φταίει?Μήπως θέλει ειδική κεραία?Με την μικρή κεραία δεν πιάνει κανένα ψηφιακό.Ούτε με την κεραία της οικοδομής ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.