SpectralQ Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Mιας που έσφήξαν οι ζέστες, τι θερμοκρασίες ανεβάζει το Laptop σας? Ποιά είναι τα φυσιολογικά και τα ιδανικά πλαίσια? Έχω το FSC Amilo M-1451g και χειμώνα μου έβγαζε CPU ~ 42 με 46, ενώ τώρα το καλοκαίρι ~ 52 CPU και 53 ΗD. Eίναι μέσα στα φυσιολογικά πλαίσια ή πρέπει να κάνω κάτι? *Oι θερμοκρασίες αυτές είναι απ' το "Notebook(Centrino) Hardware Control" Τις περισσότερες φορές χρησιμοποιώ το laptop σαν laptop δηλ όπου κι αν βρεθώ και όχι τόσο συχνά σε λεία επιφάνεια, χρειάζομαι κάτι να το ακουμπάω ώστε να του επιτρέπει να κυκλοφορεί ο αέρας και να μή συγκρατεί τη θερμότητα. Απʼ ότι διάβασα και στα άλλα post το αλουμίνιο είναι καλό γιʼ αυτή τη δουλειά?. Οι βάσεις που κυκλοφορούν με τα ανεμιστηράκια κάνουν θόρυβο ή δεν ακούγονται ιδιαίτερα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apaixtos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 epitelous!!!eisai to 2o atomo pou xerw me to idio laptop..:)twra me tis zestes ta pragmata zorizoun...tou exw valei vasi kai vlepw ston skliro 46-48 kai epexergasth konda stous 50.h vasi kanei douleia.thn pira gia ton skliro perisotero...apla otan to exeis gia xalarh douleia doulepse to sto 0.7-0.8 ton epexergasth gia na mhn anevazei askopa thermokrasia... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vangelisk1983 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Εγώ με το ίδιο μηχανάκι (εκείνη την ειδική έκδοση που πούλαγε το Multirama τον περασμένο Οκτώβριο με τον Centrino 760 2GHz) έχω τρελό πρόβλημα. Δίσκος σε εργασία κοντεύει 60 (ακόμα και το χειμώνα) και επεξεργαστής αν τρέχει στα 2 πιάνει 80 σε κατάσταση ηρεμίας και εκτοξεύεται πάνω από τους 95 σε φόρτο με αποτέλεσμα να κλείνει (επίσης και το χειμώνα). Έχω πρόβλημα, ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apaixtos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 file na iexeis provlima kai prosexe to!!!eidika to oti klinei kiolas...pithnotata den doulevei kala h psixi tou,afou to pires apo multirama na to pas ekei na deis ti tha ginei.anto afiseis kai kaei kati kai vretheis ektos egiisis tha trexeis kai den tha ftaneis(kai tha plirwseis isws kai eketa perisotera.)...kinigiseto pandws...valena doulepsei me to Centrino Hardware Control se katastash 0.8 kai me to koumpi tou laptop se katastash 0.7 kai des kai ekei thermokrasies ana kai logika pali thatsourouflaei...monadiki lisi na to anoixoun kai na to ftiaxoun...einai exeretiko laptop kai einai krimana to afiseis etsi... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vangelisk1983 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Επιβεβαιώνεις τους φόβους μου... Με το που θα έρθω Ελλάδα έχω φύγει στο Μενίδι που είναι το σέρβις. Γιατί το Multirama είναι τραγικό, δεν αναγνωρίζουν πως οφείλουν να με εξυπηρετήσουν επειδή λένε πως είναι απλοί πωλητές και όχι αντιπροσωπία... Άντε να το χαρώ το μηχανάκι επί τέλους γιατί 8 μήνες τώρα στα 0,8 το τρέχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vangelisk1983 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Επιβεβαιώνεις τους φόβους μου... Με το που θα έρθω Ελλάδα έχω φύγει στο Μενίδι που είναι το σέρβις. Γιατί το Multirama είναι τραγικό, δεν αναγνωρίζουν πως οφείλουν να με εξυπηρετήσουν επειδή λένε πως είναι απλοί πωλητές και όχι αντιπροσωπία... Άντε να το χαρώ το μηχανάκι επί τέλους γιατί 8 μήνες τώρα στα 0,8 το τρέχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vangelisk1983 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Συγγνώμη αλλά κόλλησε το σερφ μου και εστάλη 2-3 φορές η απάντησή μου... Συγγνώμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tonyp Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 egw ston IBM T42 pou trexei sta 1,8 se idle twra to kalokairi douleuei stous 50-53 kai otan ton zorizw me kana paixnidi ftanei kai tous 62-64.o diskos spaniws kseperna tous 41. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HexStatic Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=114691 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.