Προς το περιεχόμενο

Νεα sim και παλια μυνηματα (w800)

tsotrilos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορασα μια καινουρια sim (ΤΙΜ) με νεο νουμερο κλπ κλπ και εχω το εξης διλλημα...αν βαλω στο w800 μου αυτη την καινουρια καρτα στην θεση της παλιας μου θα σβηστουν τα μυνηματα μου;Ρωταω γιατι πιο παλια σε ενα τ300 τα ειχα χασει ολα επειδη εβαλα μια αλλη sim για να παρω ενα τηλ...Τα μυνηματα που θελω ειναι στην μνημη του τηλεφωνου.Το εχει δοκιμασει κανεις;Ξερει;

Δημοσ.

Οχι καλα το ειπε, τα Sony Ericcson, δυστυχως, δε κρατανε τα μηνυματα που εχουν αποθηκευμενα στην μνημη του κινητου αν μπει καινουρια SIM :-( Δε μπορω να καταλαβω γιατι γινεται, μονο σε αυτα το εχω δει αυτο, σε ολες τις αλλες μαρκες ειναι οκ... Μπορει να ειναι χαρακτηριστικο ασφαλειας ξερω γω??? :-?

Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να τα αποθηκευσεις στον υπολογιστη με Bluetooth ή IrDa με τη χρηση καποιου προγραμματος, οπως του Float...

Δημοσ.

Εχω πιο παλιό μοντελό Sony Ericsson T68 νομίζω και τα σβήνει και αυτό... Καλύτερα μετέφερέ τα κάπου αλλού πρώτα, εγώ τα έγραψα στο PC...

Δημοσ.

Παιδες οκ τελικα στο W δεν γινεται αυτο...αλλα το φαινομενο αυτο παρουσιαζοταν συνεχως σε παλιοτερες σειρες Sony ericsson... Τhanx anyway

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...