kinezaki00 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 αν και έχει περάσει αρκετός καιρός απ όταν άνοιξε αυτό το θέμα.. έχω μια ερώτηση.. σήμερα καθώς ήμουν με το αυτοκίνητο στην εθνική χάζευα k δεν πρόσεξα ότι στα δεξιά μου υπήρχε αστυνομικός με αυτήν την "κάμερα" radar η όπως λέγεται τέλος πάντων.. δεν πρόσεξα καθόλου με ποσα km πήγαινα... k τώρα η απορία μου είναι αν έτρεχα θα με είχαν σταματήσει η θα μου έρθει καμια κλήση πακετάκι στο σπίτι? να ξέρω αν είναι να το πάθω από τώρα το εγκεφαλικό... ευχάριστω εκ τον προτέρων οποιον μπορέσει ασχοληθεί k μου απαντήσει
moldovan20 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Κλασική περίπτωση που οι περισσότεροι ξεχνάνε τα νοήματα του τροχονόμου μαζί και με μένα , μια και στα 7 χρόνια που έχω δίπλωμα ζήτημα να συνάντησα 2 φορές τροχονόμο . Γιαυτό οι περισσότεροι τροχονόμοι ακολουθούν τακτική "Έλα εσύ , όπα εσύ , σταμάτα γίδι" αν και έχει περάσει αρκετός καιρός απ όταν άνοιξε αυτό το θέμα.. έχω μια ερώτηση.. σήμερα καθώς ήμουν με το αυτοκίνητο στην εθνική χάζευα k δεν πρόσεξα ότι στα δεξιά μου υπήρχε αστυνομικός με αυτήν την "κάμερα" radar η όπως λέγεται τέλος πάντων.. δεν πρόσεξα καθόλου με ποσα km πήγαινα... k τώρα η απορία μου είναι αν έτρεχα θα με είχαν σταματήσει η θα μου έρθει καμια κλήση πακετάκι στο σπίτι? να ξέρω αν είναι να το πάθω από τώρα το εγκεφαλικό... ευχάριστω εκ τον προτέρων οποιον μπορέσει ασχοληθεί k μου απαντήσει Αν έβλεπε στο radar παράβαση θα σε σταματούσε .
kinezaki00 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 αχ να σαι καλα... μου εφυγε ενα βαρος... και μια ασχετη ερωτηση... τα ρανταπ αυτα γινεται να βγαζουν φωτο? οπως πχ οι καμερες κυκλοφοριας η αυτο εχει παψει να ισχυει?
The_Judas Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Συνήθως δεν πολυασχολούνται ακόμη και για χειρότερες παραβάσεις. Πριν από λίγες μέρες είχα δει έναν να κάνει παράνομη αναστροφή μπροστά σε περιπολικό της τροχαίας...
Haldol Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Συνήθως δεν πολυασχολούνται ακόμη και για χειρότερες παραβάσεις. Πριν από λίγες μέρες είχα δει έναν να κάνει παράνομη αναστροφή μπροστά σε περιπολικό της τροχαίας... Με χειρόφρενο ή όχι;
nick#18 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Ειναι αυτο που λεει ο Haldol αμα εχει "προδιαγραφες" να γινει αυτο που κανεις και το κανεις χωρις "επιδειξη ικανοτητων" δεν δινουν και πολυ σημασια.... Τωρα εχει τυχει να με σταματησουν με παρεα Ποσειδωνος πανω απο την πλαζ μετα το φαναρι που ξεκιναει η "μεγαλη ευθεια" στα πρωτα 70 μετρα για την 1η κοφτη (με ομαλη εκκινηση χωρις σπινιαρισμα) με τη δικαιολογια "επιδειξη ικανοτητων".... Τσακοθηκαμε και φυγαμε χωρις κληση or sth... ουτε σπιτι ηρθε κατι...
*Kezar* Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Μα ακριβώς γι'αυτό έφυγα κι εγώ ρε φίλε. Αλλά μετά τον είδα απο πίσω μου να με κοιτάει επίμονα. Και σκέφτομαι μήπως δεν κατάλαβα καλά.. αυτο ακριβως ανθρωποι ειμαστε μπορει να μην καταλαβαμε σωστα..δεν θα μας παρουν καιτο κεφαλι..εκτος αμα ειναι κανενας μ@@@@@ς
FedonasP Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Άσχετο αλλα εγώ είδα Ζητά στην κηφισιάς με ένα τσόπερ (?) υπηρεσιακο κανονικά και αυτός στολή κτλ να κάνει σουζα για καμια 50 μετρα από το φανάρι και μετά αυτόν τώρα τι του λες?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Άσχετο αλλα εγώ είδα Ζητά στην κηφισιάς με ένα τσόπερ (?) υπηρεσιακο κανονικά και αυτός στολή κτλ να κάνει σουζα για καμια 50 μετρα από το φανάρι και μετά αυτόν τώρα τι του λες? Κρατας πινακιδες/διακριτικα/οτι μπορεις προχειρο και τον αναφερεις στην υπηρεσια του. Οχι οτι θα του κανουν τιποτα σπουδαιο, καμια προφορικη επιπληξη για να κρατησουν τους τυπους και πολυ ειναι. Τωρα εσυ ως Fedonas΄η εγω ως Midi, τι του κανουμε εκεινη τη στιγμη που σουζαρει διπλα μας, θα ελεγα απο αερα εως αερα...
BadBoy Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Εγώ θα τον κορναρα ανελεητα και θα έκανα τρελή φασαρία αν το έκανε μπροστά μου. Πέρασε ο καιρός που οι μαλακιες τους ήταν χωρίς συνέπεια.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Εγώ θα τον κορναρα ανελεητα και θα έκανα τρελή φασαρία αν το έκανε μπροστά μου. Πέρασε ο καιρός που οι μαλακιες τους ήταν χωρίς συνέπεια. Στην καλυτερη αν ειναι κανας χαλαρος τυπακος η βιαζεται σε αγνοει κανονικοτατα και επιδεικτικα, στη χειροτερη σε σταματαει και ξεκινατε απο κληση μεχρι οτι επιθυμεις. Δεν εχει κανενα νοημα να προσπαθησεις "να του την βγεις" στο δρομο, βαζεις τον εαυτο σου απευθειας σε μειονεκτικη θεση, πετυχαινοντας το αντιθετο αποτελεσμα.
BadBoy Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Κλήση για ποιο πράγμα; Εννοείται ότι όταν μπλέκεις σε τέτοια κατάσταση, φροντίζεις από πριν. Όχι επειδή το κάνεις με σχέδιο, αλλά για να μην μπορείς να μπεις σε μειονεκτική θέση. Πολύ πιθανόν όντως να μην καταφέρεις κάτι, αλλά θα καταλάβει ότι αυτά δεν περνάνε αέρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα