Προς το περιεχόμενο

Xfx6800gs Pci-e

Θοδωρής

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια μπορει κανείς να μου προτείνει ενα καλό cooler εκτος απο zalman που να φοριεται σε αυτην την καρτα και να ειναι αθόρυβο;εχθες πηγα στα multirama να παρω αυτο VGA Arctic Cooling NVidia Silencer 5 Rev.2 αλλα μου ειπαν οτι κατα 99% δεν κανει για την δικια μου καρτα γιατί ειναι λεει μονο για gt και ultra 6800.

Δημοσ.
Ρε παιδια μπορει κανείς να μου προτείνει ενα καλό cooler εκτος απο zalman που να φοριεται σε αυτην την καρτα και να ειναι αθόρυβο;εχθες πηγα στα multirama να παρω αυτο VGA Arctic Cooling NVidia Silencer 5 Rev.2 αλλα μου ειπαν οτι κατα 99% δεν κανει για την δικια μου καρτα γιατί ειναι λεει μονο για gt και ultra 6800.

Στο multirama δεν ξέρουν τι λένε, να υποθέσω ότι πήγες στο multirama στην Στουρνάρη έτσι; Έχω την ίδια κάρτα και μου είχαν πει στο multirama ότι το Arctic Cooling NV Silencer 5 δεν κάνει 100% για την κάρτα μου. Και όμως κάνει μιας και το έχω βάλει 3-4 μήνες τώρα.

Δημοσ.
kamia sxesi.stin karta sou aneta mporeis na tin douleueis sto silent mode pou den akougetai kix..

edo ego tin exo stin 7900GT full rpm kai einai mia xara.

Μια χαρά είναι προφανώς γιατί υπάρχει κάτι άλλο που σκεπάζει τον θόρυβο του ανεμιστήρα της 7900 με μέγιστες στροφές. Το επίπεδο θορύβου και εδώ μπορεί να είναι σε ανεκτά επίπεδα, αλλά ακούγεται σίγουρα η διαφορά μεταξύ default και full rpm.

Δημοσ.
Στο multirama δεν ξέρουν τι λένε, να υποθέσω ότι πήγες στο multirama στην Στουρνάρη έτσι; Έχω την ίδια κάρτα και μου είχαν πει στο multirama ότι το Arctic Cooling NV Silencer 5 δεν κάνει 100% για την κάρτα μου. Και όμως κάνει μιας και το έχω βάλει 3-4 μήνες τώρα.

Ευχαριστώ φίλε μου θα παω να την πάρω τότε σήμερα απο Multirama.

Δημοσ.
Ευχαριστώ φίλε μου θα παω να την πάρω τότε σήμερα απο Multirama.

Kάνε και κανένα μάθημα στο παλικάρι που ήθελε να σου πουλήσει zalman :twisted:

Δημοσ.
Μια χαρά είναι προφανώς γιατί υπάρχει κάτι άλλο που σκεπάζει τον θόρυβο του ανεμιστήρα της 7900 με μέγιστες στροφές. Το επίπεδο θορύβου και εδώ μπορεί να είναι σε ανεκτά επίπεδα, αλλά ακούγεται σίγουρα η διαφορά μεταξύ default και full rpm.

gia tin VF700 milao oxi tin stock.genika o ipologistis mou einai arketa eos poli isixos kai tha fainotan ontos i diafora.an ipirxe..

Δημοσ.

exoume tin idia karta an exsi exeis opws egw tin xxx edition...egw me riva tuner katevasa tis strofes toy anemistira tis se epipeda thorivou idiwn me to ipolipo systima kai oi thermokrasies den ayksithikan katholou i ante kana dio bathmoys...den leei kai tipota ....kai sta paixnidia ton ebala na einai sto 80% mias kai den prokeitai na akoustei logo dinatoy ixou apo ixeia...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...