Προς το περιεχόμενο

ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣ Laptop????????

dalnik01

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα επίσεις να σας πω οτι αν κάποιος έχει λίγο ελεύθερο χρόνο και θέλει, μπορεί να έρθει εδώ και να δούμε το πρόβλημα απο κοντά.(Δεν ξέρω αν θα βοηθήσει αυτό).

Δημοσ.

Εφοσον παιζει κανονικα με την μπαταρια 2 μπορει ν συμβαινουν:

1 . και το ποιο πιθανο κλεινει λογω υπεθερμανσης .

Οταν δουλευει με μπαταρια η cpu δεν δουλευει στο 100% και αρα δεν ζεσταινεται πολυ αλλα οταν μπει στο ρευμα ζεσταινεται πολυ γιατι δουλευει στο 100% και κλεινει μονο του.

2. Εχει καποιο προβλημα εκει που παιρνει την τροφοδοσια ρευματος.

Κοιταξε τις θερμοκρασιες απο το bios οταν το εχεις στο ρευμα (αφησε το καμποση ωρα να δεις ποσο ανεβαζει) ,κοιταξε και τις στροφες του fan cpu και τελος δες αν εχει επιλογη για shutdown μετα απο καποια θερμοκρασια.

Δημοσ.

Απο τα bios δεν μπορω να δω θερμοκρασια.Το mobmeter μου δειχνει οτι φτανει τους 74,και εκει κλεινει.Τις στροφες του fan και την επιλογη για shutdown πως να τις δω;Αν υπαρχει επιλογη για shutdown να την απενεργοποιησω;Δεν θα εχω προβλημα μετα;

Δημοσ.

Χρηση cpu με το ρευμα 100%.Χρηση cpu μονο με την μπαταρια 100% κι αυτο.Αρα και στις δυο περιπτωσεις η cpu δουλευει 100%.Γιατι τοτε δεν μου κλεινει και με την μπαταρια;

Δημοσ.

Πολλες φορες οταν ο φορητος ειναι σε μπαταρια ο επεξεργαστης δεν δουλευει στο φουλ αλλα σε χαμηλοτερη συχνοτητα...

Δημοσ.

Φίλε μου όταν λες έκανες format εννοείς ότι έβαλες τα pre-installed windows της μάνας του ή έβαλες χειροκίνητα δικά σου;

Επίσης όλα τα άλλα που σου πρότειναν τα παιδιά είναι σωστά. Αν έχεις ελέγξει όπως λες ανεμιστηράκι και σίγουρα δουλεύει, δες στο BIOS σου μήπως έχει ρύθμιση να κλείνει το φορητό μόλις φτάσει σε συγκεκριμένη θερμοκρασία.

Επίσης, σε άλλα παιχνίδια το κάνει, ή μόνο στο συγκεκριμένο;

Δημοσ.

Οχι δεν εβαλα της μανας του τα windows,σπασμενα.Σε ολα τα παιχνιδια μου το κανει.Οποιο παιχνιδι για να καταλαβεις θελει install,ακομα και αυτα απο το yahoo που ειναι γελια σε mb, μου το κανει.Τι λες DimAslan??

Δημοσ.

Τελος παντων,αν μπορει καποιος να αναλαβει το προβλημα και να το λυσει ας μου στειλει ενα μυνημα.

Σας ευχαριστω ολους.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μια τελευταία προσπάθεια,επειδή δεν υπάρχουν αυτόν τον καιρό χρήματα για να πάω σε εταιρίες να μου ανοίξουν το pc,υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω μόνος μου?Δεν αντέχεται άλλο αυτή η κατάσταση.Please help!!

Δημοσ.

apooso fenet to mobo yper8ermenete dokimase na liseis olo to laptop k na to ka8ariseis apo xnoudia k eles blakies k koita3e opws sou eipan k oi ypolipou sto bios tou laptop an exei kapia sutdown 8ermokrsia k logika an exei 8a einai peripou ri8mismeno stous >75< giati les oti klinei stous 74 elpizw na boi8isa an to exeis kanei k ayto mporeis na to pas se kapia eteia apla na to kita3oun k na sou poun an se simferei na fiaxtei an exei sobaro problima

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...