athkario Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟ Acer 5673 + Acer 9113. An KapoioΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ. ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ Ή ΚΑΚΟ ΓΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΜΟΝΤΕΛΑ ΑΣ ΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΤΟΥ ΠΡΟΒΩ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Legionnaire Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Το μόνο που θεωρώ χρέος μου να σου πω είναι η Acer, τουλάχιστον για την Ελλάδα, προσφέρει άθλιο service. Και επίσης ότι πολλά μοντέλα Acer έχουν προβλήματα εντός ή και εκτός εγγύησης (προσωπικά ξέρω προβλήματα με μπαταρία, DVD drive, οθόνη). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanassissis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 rgo palit tha se proteina na pareis ACER kai siggekrimena to 5673WLMi...poli kalo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Το μόνο που θεωρώ χρέος μου να σου πω είναι η Acer, τουλάχιστον για την Ελλάδα, προσφέρει άθλιο service. Και επίσης ότι πολλά μοντέλα Acer έχουν προβλήματα εντός ή και εκτός εγγύησης (προσωπικά ξέρω προβλήματα με μπαταρία, DVD drive, οθόνη). Η προσωπικες μας εμπειριες δεν μπορουν να αποτελουν κριτηριο για μια ολοκληρη εταιρια και μαλιστα του βεληνεκους της ACER. Γιατι με αυτην την λογικη εγω πιστευω οτι εχει απο τα καλυτερα service μιας και ειμαι Acer Point και με εξυπηρετουν αμεσως! Το 5673 παρα πολυ καλο .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Legionnaire Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Η προσωπικες μας εμπειριες δεν μπορουν να αποτελουν κριτηριο για μια ολοκληρη εταιρια και μαλιστα του βεληνεκους της ACER. Γιατι με αυτην την λογικη εγω πιστευω οτι εχει απο τα καλυτερα service μιας και ειμαι Acer Point και με εξυπηρετουν αμεσως! Το 5673 παρα πολυ καλο .... Όταν οι "προσωπικές εμπειρίες" παραπόνων αποτελούν καθημερινό φαινόμενο τότε το πρόβλημα είναι υπαρκτό. Μόνο σε αυτό εδώ το φόρουμ αν κάνεις μια αναζήτηση θα βρεις σελίδες ολόκληρες με προβλήματα που ξεκίνησαν από κακής ποιότητας μοντέλα μέχρι απίστευτες καθυστερήσεις και αναποτελεσματικό service. Και ποιό ακριβώς είναι το "βεληνεκές" της ACER; Θα μπορούσε να συγκριθεί με την IBM ας πούμε; την HP/Compaq; την Toshiba; Όσα γράφω δεν τα γράφω επειδή ξύπνησα στραβά το πρωί. Είναι αποτέλεσμα προσωπικής ταλαιπωρίας και απογοήτευσης αλλά κυρίως μια σύνοψη τόσων παραπόνων από χρήστες. Μπορεί τα μοντέλα της να φαίνονται αρκετά ελκυστικά στην αρχή: ωραίες οθόνες, γρήγορα και σε καλή τιμή αλλά, εκτός και αν αλλάζεις laptop κάθε χρόνο, αργά ή γρήγορα θα διαπιστώσεις πως έχω δίκιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Φιλε μου σαν Acer Point οπως προανεφερα εχουν περασει πολλα φορητα απο τα χερια μου..δεν λεω οτι δεν χαλανε ολα χαλανε..οτι μαρκα και να ειναι...αλλα στο 99% των περιπτωσεων των βλαβων που μου γυρνανε φορητα ειναι απο κακη χρηση ειτε αυτη ειναι "το αφηνω να σκονιστει και κολανε ολα τα ανεμιστηρια" ειτε "μου εφυγε απο τα χερια και εσπασε η οθονη" κλπ κλπ...δεν μπορεις να φανταστεις τι εχω δει Ειχα παρει το Aspire 1511 ...κανενα προβλημα και απο τα λιγα φορητα που δεν ζεστενοταν οσο και αν το αφηνες ανοιχτο...εχουμε στην δουλεια Ferrari παλιο μοντελο που η οθονη του σηκωνει 1400χκατι ...!!! Εχω παρει το 5672 πολυ καλο φορητο....εχω δει τοσα αλλα κατα καιρους... Αν τυχουν ελαττωματικα μοντελα ή παρτιδες τοτε αυτο το γεγονος αν και αναμενομενο..σε ολες τις εταιριες συμβαινει...τοτε εχουμε την εγγυηση και εληξε η υποθεση Δεν ξεχναμε και την επεκταση που μας καλυπτει ακομα και αν η υπαιτιοτητα ειναι δικη μας..και οσο για το service...τι να πω....εγω δεν εχω καποιο ιδιαιτερο προβλημα...σε καποιες φασεις ειναι δυσκινητοι...αλλα η δουλεια γινεται παντα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Οχι το βεληνεκες της δεν συγκρινεται με την ΙΒΜ...HP/Compaq ....χμμμ μονο και μονο το γεγονος που ενωθηκαν για να συνεχιζουν να υπαρχουν αυτο λεει πολλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Legionnaire Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δεν βλέπω να βρίσκουμε άκρη. Εσύ ως Acer Point σαφώς και θα πεις καλά λόγια γιατί αυτό πουλάς όμως μερικές φορές αν το μηχάνημα χρειαστεί service και αναγκαστείς να το αποχωριστείς υπάρχει πρόβλημα! Και αυτό είναι πρόβλημα αξιοπιστίας. Παρ' όλα αυτά όπως έχω ήδη πει ούτε για το service έχουν ακουστεί καλά λόγια. Σίγουρα υπάρχουν αυτοί που τα κακομεταχειρίζονται όμως πολύ γρήγορα σου αναφέρω περιπτώσεις όπου είχε πρόβλημα η κάρτα γραφικών, το μηχάνημα πήγε Ιταλία και έμεινε εκεί για 2 μήνες! Για περιπτώσεις όπου τα "έπαιξε" το DVD Drive, 1+ μετά την αγορά με minimum χρήση. Για περιπτώσεις όπου η μπαταρία με normal χρήση (γραφείο - σπίτι - mobile) δεν κραταέι πλέον ούτε 40 λεπτά (επίσης μέτα από 1+ χρόνο). Και φυσικά υπάρχουν και άλλα ζητήματα που για μένα είναι minor αλλά ας τα αναφέρω: μοντέλο του 2002 αγοράστηκε και 6 μήνες μετά δεν υπήρχε καλά-καλά στην λίστα των υπολογιστών της εταιρίας (δεν υπήρχε πουθενά η σειρά του), οι drivers που είναι πολύ συγκεκριμένοι όπως για τις κάρτες γραφικών (εκδόσεις mobile) έχουν να ανανεωθούν από την εποχή του Νώε. Θα μου πεις ό,τι πληρώνεις παίρνεις και σε αυτό συμφωνώ. Η ACER προσφέρει γρήγορους και "πλήρεις" φορητούς σε ελκυστικές τιμές αλλά από ποιότητα παίρνει κάτω από την βάση. Και για αυτό μιλάνε τα γεγονότα. Κλείνοντας να πω ότι δεν βλέπω νοήμα να συνεχίσει αυτή η κουβέντα καθώς δεν πρόκειται να καταλήξουμε κάπου. Ρώτησε ο φίλος για τους εν λόγω φορητούς, απάντησα, απάντησες. Ας τον αφήσουμε να αποφασίσει. Όσο για τις HP/Compaq δεν ξέρω να σου πω για πιο λόγο έγινε η συγχώνευση ούτε τον λόγο που η Lenovo αγόρασε το PC Systems Division της IBM. Αυτό που ξέρω είναι ότι το όνομα IBM θα ηχεί για πολύ καιρό ακόμα συνώνυμο της αξιοπιστίας, της ποιότητας και του επαγγελματισμού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Φυσικα και ΙΒΜ ειναι αξιοπιστια για αυτο και την πληρωνεις οσο την πληρωνεις... Εγω σαν Acer Point φυσικα και θα υποστηριξω οτι πουλαω..αλλα να σκεφτεις οτι αγοραζω αυτα που πουλαω... Τελευταια πηγα ενα φορητο Acer για επισκευη...με παιρνει τηλεφωνο το service και μου λεει οτι θα κοστισει τοσο και αν δεχτω την χρεωση ωστε να προχωρησει η επισκευη το φορητο πρεπει να σταλει Ιταλια ωστε να γινει εκει η επισκευη γιατι αυτοι δεν εχουν τα ανταλλακτικα εδω στην Ελλαδα..και οτι η διαδικασια θα παρει 1-2 μηνες...αρα ?φταιει το service στην Ελλαδα...? Και εγω πηρα το 5672 και σε 1 μηνα αντεκατεσταθη με το 5673...ειναι πωλησιακες πολιτικες των εταιριων αυτες....και το κανουν ολες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Και πιστευω οτι ειναι ποιοτικα φορητα...αν βγει καποιο ελαττωματικο δεν παει να πει οτι ολα τα μοντελα / παρτιδες ειναι σαβουρες... Επισης μην ξεχναμε τους τροπους μεταφορας αυτων των αντικειμενων.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Η σειρα Φεραρι για παραδειγμα δεν εχει βγαλει προβληματα τουλαχιστον σε οσους γνωστους μου το εχουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athkario Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ Αcer ΔΙΟΤΙ ΕΧΩ ΒΑΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ Service Kai ΑΚΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΑΦΗΣΟΥΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΟΝΤΕΛΩΝ 9113-5673(ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ,ΔΙΣΚΟΣ,ΜΝΗΜΗ,ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ Κ.Α.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Versatile Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Αν καταφέρεις να το βρεις, 9113!!! Πολύ καλύτερη κάρτα γραφικών και ενσωματωμένη hybrid tv. Και αν δεν κάνω λάθος 100? διαφορά μόνο. Πολύ καλό κομμάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Acer Aspire 9113 WLMi Centrino Duo T2400, NVIDIA GF7600 256MB TurboCache,15.4" WXGA CrystalBrite, 120Gb SATA,Ram 2Gb(2x1GB),DVD-SMulti, BT, TV, MCR, CAMERA, XP Home GR Προτεινομενη λιανικη τιμη (απο τιμοκαταλογο Acer) : 1427,7 +ΦΠΑ Και απο οτι το βλεπω το εχω ετοιμοπαραδοτο εντος 1 εργασιμης μερας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whiteman7 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 kanena problima me acer oute ego,proteino anepifylakta ...aspire 9502wsmi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.