Προς το περιεχόμενο

Δημιουργία ερασιτεχνικού Adventure

-saturn-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όσοι αγαπούν τα Adventures και θα ήθελαν να συμμετάσχουν στη δημιουργία ενός, ας συνεχίσουν την ανάγνωση... <P>Από το καλοκαίρι και μετά, εγώ και κάποιοι άλλοι ιντερνετικοί φίλοι μου, κυρίως Αμερικάνοι, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην κατασκευή του δικού μας παιχνιδιού. <P>Εγώ έχω αναλάβει καθήκοντα Γενικού Συντονιστή και Web designer και σκοπός μου είναι να βρω τους κατάλληλους ανθρώπους για τη δουλειά και να αναθέσω πόστα στον καθένα.<P>Έγινε ένας διαγωνισμός σεναρίου ανάμεσα σε 6 περίπου άτομα, με σκοπό να επιλεγεί ένας απ' <BR>αυτούς που θα αναλάμβανε χρέη κεντρικού συγγραφέα και οι υπόλοιποι θα βοηθούσαν στο γράψιμο των επιμέρους στοιχείων.<P>Ο διαγωνισμός ήταν πετυχημένος και ο νικητής είναι ένας ταλαντούχος συγγραφέας, γεγονός που μας έδωσε ελπίδες για να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Το σενάριό του είναι πολύ ενδιαφέρον και υπάρχουν πολλές πιθανότητες να βγει κάτι καλό.<P>Όλα πήγαιναν πολύ καλα, τον τελευταίο καιρό όμως οι τόνοι και το ενδιαφέρον έπεσαν, καθώς από την ομάδα μας λείπει κάτι πολύ βασικό

Δημοσ.

poli kali prospatheia!!! sinexiste!! tha ithela poli na boithiso, sto mono pou mporo einai sto programming alla ksero vb den ksero c...<BR>na se rotiso kati: pos sto kalo tha to dinete stous "agorastes" an to poulate... min mou peis poulima se agora katastimaton... einai erasitexniko, den eiste oloi ellines i esto apo tin idia xor

Δημοσ.

Ευχαριστώ! Αν και δεν θέλω να σκέφτομαι πώς θα πουληθεί κάτι που δεν υπάρχει ακόμη, καθώς και να προσελκύσω κόσμο επειδή σκέφτεται μόνο το κέρδος, υπάρχει η λύση της πώλησης on-line μέσω Ίντερνετ. <P>Πάντως, και θα ήθελα να το τονίσω αυτό, σκοπός μας είναι να παρουσιάσουμε "το Τέλειο Adventure" όπως είναι και το όνομα του project και όχι να τα κονομήσουμε! smile.gif

Δημοσ.

Min to katantisete mono san ekeino to adventure pou eixe vgei prin apo arketa xronia me ta entelos sourealistika grafika pou evgale tin pisti pollon kai telika lithike meta apo xronia me sintonismenes prospathies megalis omadas poli pepeiramenon paixton.<BR>An thimitho to onoma tha to grapso...<P>crAss<P>PS sinexiste tin kali doulia ta kala adventure teinoun na exafanistou

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...