madboy Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Κατι σε πολυ πιο μικρό υπάρχει? Γιατί 3 μέτρα είναι πολλά. Αν υπάρχει σε max διάσταση 20 cm.
blackwar Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Κατι σε πολυ πιο μικρό υπάρχει? Γιατί 3 μέτρα είναι πολλά. Αν υπάρχει σε max διάσταση 20 cm. Ρωτα στο μαγαζί που θα πας. Πάντως από ότι γνωρίζω βγαίνουν σε δυο εκδόσεις 1,5 Μ και 3 μετρά για πιο μικρό δεν έχω δει.. Από την άλλη αφού θες τόσο λίγο μήκος μπορείς να το φτιάξεις και μονος σου αν είσαι λίγο "εξερευνητικός και πιάνουν τα χεριά σου"..
madboy Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Εξερευνητικός είμαι για το δευτερο σκέλος δεν είμαι σίγουρος. Στο υπάρχον καλώδιο δεν μπορώ να κάνω καμια επέμβαση για να αφαιρέσω τον φωτισμό?
Dark-Shadow Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Pedia malon avrio to proi tha pao sto e-shop na to parageilo!!!
alfista Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Pedia malon avrio to proi tha pao sto e-shop na to parageilo!!! Τι λέει; Ακόμα δεν το πήρες; Άντε πες εντυπώσεις αν είναι να το παραγγείλω κι εγώ.
neperios_1984 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Paidia kalo einai alla ta led pou exei einai ekneuristika. Fonazei apo makria, if you know what i mean...
Dark-Shadow Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Pedia to paragila ola ok avrio pao sto e-shop point tis rodou na to apro na doume ti lei!!!
Dark-Shadow Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Pedes poli oreo kai kalo!!! To agorasa kei tora formaro ton 80gb mou mesa apo to case!!! Kala kati exoune valei kai den akougete tpt dld eleos!!! AXAXAXAXA!!!
fwtonio Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Καλορίζικο Εχει ξεχωριστό τροφοδοτικό ή παίρνει από την usb;
ItsToasted Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Καλορίζικο Εχει ξεχωριστό τροφοδοτικό ή παίρνει από την usb; An milame gia Case gia 3.5 hdd , kanoniko desktop disko diladi kai oxi 2.5 laptop hdd, tote autoi oi diskoi panta xriazontai eksoteriko trofodotiko.
Dark-Shadow Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 pedia oloi oi diskoi 3.5 theloun ksexoristi trofodosia!!! Eno oi 2.5 pernoun apo usb pantos pedia eine poli oreo ta mona led pou exei eine bosta kai eine otan tropopoieis ton disko vgazei kokino fos kai ota eine sindedemenos mov!!! Mou arese poli o diskos autos!!!!
alfista Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Τελικά τα led είναι όπως στο παλιό; Και ξαναρωτάω, τα led είναι τελικά διαφορετικά ή όπως στο παλιό;
Dark-Shadow Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 nai telios!!! Proton den yparxoun pouthena led ektos tin prosopsi tou koutiou gia auto sas eipa na pate stin selida tou kai tha to deite se pio kali eikona!!! http://www.akasa.com.tw/ --->Products--->Storage Devices--->External enclosures--->P2 Series--->AK-ENP2USB-BK *NEW* Deite to eine poli oreo ke kenourio modelo!!!
alfista Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Μπήκα κι εγώ σήμερα στο eshop για να το παραγγείλω και δεν το έβρισκα. Τελικά κάνοντας κλικ στο link της πρώτης σελίδας βλέπω "Εξαντλημένο. Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο για αγορά". Με μια πρόχειρη ματιά στο skroutz δεν το βρήκα αλλού. Ωραία. Ας πρόσεχα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.