Προς το περιεχόμενο

Exei agorasei kaneis to hdd case 3.5 tis AKASA???

Dark-Shadow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Κατι σε πολυ πιο μικρό υπάρχει? Γιατί 3 μέτρα είναι πολλά. Αν υπάρχει σε max διάσταση 20 cm.

Ρωτα στο μαγαζί που θα πας.

Πάντως από ότι γνωρίζω βγαίνουν σε δυο εκδόσεις 1,5 Μ και 3 μετρά για πιο μικρό δεν έχω δει..

Από την άλλη αφού θες τόσο λίγο μήκος μπορείς να το φτιάξεις και μονος σου αν είσαι λίγο "εξερευνητικός και πιάνουν τα χεριά σου"..

Δημοσ.

Εξερευνητικός είμαι για το δευτερο σκέλος δεν είμαι σίγουρος. Στο υπάρχον καλώδιο δεν μπορώ να κάνω καμια επέμβαση για να αφαιρέσω τον φωτισμό?

Δημοσ.
Pedia malon avrio to proi tha pao sto e-shop na to parageilo!!!

Τι λέει; Ακόμα δεν το πήρες; Άντε πες εντυπώσεις αν είναι να το παραγγείλω κι εγώ.

Δημοσ.
Καλορίζικο :)

Εχει ξεχωριστό τροφοδοτικό ή παίρνει από την usb;

An milame gia Case gia 3.5 hdd , kanoniko desktop disko diladi kai oxi 2.5 laptop hdd, tote autoi oi diskoi panta xriazontai eksoteriko trofodotiko.

Δημοσ.

pedia oloi oi diskoi 3.5 theloun ksexoristi trofodosia!!! Eno oi 2.5 pernoun apo usb pantos pedia eine poli oreo ta mona led pou exei eine bosta kai eine otan tropopoieis ton disko vgazei kokino fos kai ota eine sindedemenos mov!!! Mou arese poli o diskos autos!!!!

Δημοσ.

nai telios!!! Proton den yparxoun pouthena led ektos tin prosopsi tou koutiou gia auto sas eipa na pate stin selida tou kai tha to deite se pio kali eikona!!!

http://www.akasa.com.tw/ --->Products--->Storage Devices--->External enclosures--->P2 Series--->AK-ENP2USB-BK *NEW* Deite to eine poli oreo ke kenourio modelo!!!

Δημοσ.

Μπήκα κι εγώ σήμερα στο eshop για να το παραγγείλω και δεν το έβρισκα. Τελικά κάνοντας κλικ στο link της πρώτης σελίδας βλέπω "Εξαντλημένο. Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο για αγορά". Με μια πρόχειρη ματιά στο skroutz δεν το βρήκα αλλού. Ωραία. Ας πρόσεχα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...