Προς το περιεχόμενο

Exei agorasei kaneis to hdd case 3.5 tis AKASA???

Dark-Shadow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν είναι άλλο μοντέλο. Στην φωτογραφία που έχεις εσύ δεν φαίνονται τα LED που έχει το δικό μου αλλά το αναφέρει στα χαρακτηριστικά.

"Άλλα χαρακτηριστικά: Μπλε LED τροφοδοσίας, αναγνωσης /εγγραφής δίσκου."

Σου βάζω και μερικές φωτογραφίες από το κινητό μου. Ο σκληρός δεν κουνίεται μέσα.

post-4052-129062934423_thumb.jpg

post-4052-129062934424_thumb.jpg

Δημοσ.

Από μπροστά δεν έχει τίποτα. Μόνο εξαερισμό. Κοίταξέ το όμως μήπως το eshop τώρα έχει άλλο μοντέλο. Το δικό μου το πήρα από εκεί πριν κανένα μήνα.

post-4052-129062934426_thumb.jpg

Δημοσ.

Που είναι η οθονούλα; Εγώ μόνο ένα αυτοκόλητο βλέπω. Κι εγώ το σκέφτομαι πάντως το συγκεκριμένο case αν και η φωτογραφία του JohnnyB με ψιλοχάλασε. Συμφωνώ μαζί του ότι κι εμένα τα μπλε ledάκια δεν μου πολυαρέσουνε.

Δημοσ.

Το καλώδιο που συνδεει την θήκη με την usb θύρα του υπολογιστή μπορεί να αντικατασταθεί με κάποιο που να μην είναι φωτιζόμενο? Πως ακριβώς θα πρέπει να το ζητήσω?

Δημοσ.
Το καλώδιο που συνδεει την θήκη με την usb θύρα του υπολογιστή μπορεί να αντικατασταθεί με κάποιο που να μην είναι φωτιζόμενο? Πως ακριβώς θα πρέπει να το ζητήσω?

Σαφώς και μπορείς!!!!

Απλα συνήθως οι εταιρίες βάζουν εφετζιδικο καλώδιο για να κάνει περισσότερη αίσθηση στο μάτι.Θα το ζητήσεις ως καλώδιο USB 2.0

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.750304

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...