Προς το περιεχόμενο

Για την προσφορά Creative Muvo V200 1Gb

froulis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απο multirama? Το δίνει με 69Ε? Το έχει αγοράσει κανείς? Μήπως γνωρίζει κανείς αν μπορεί μαζί με τη μουσική να κουβαλάει και δεδομένα? Κάπου άκουσα ότι κολλανε τα windows στη μεταφορά των δεδομένων... Με αυτά τα λεφτά δίνει καμιά εταιρία κάτι καλύτερο? Ευχαριστώ.....

Δημοσ.

den ksero file mou poia einai auti ti stigmi ta kalitera (sigoura uparxoun polla giati to v200 einai palio modelo), alla mono kala logia tha sou po. fisika kai mporeis na exeis kai data mesa. mporeis na to xrismopoieis kai apokleistika san flashaki afou einai apospomeno. i timi tou mou fainetai kali an isxuei. den exei kanena provlima me tin metafora dedomenon. kai pano apo ola einai creative. prosopika, den exo dei kalitero after sales services apo etaireia. kai na to xalaseis tha sou to allaksoun.

Δημοσ.

Ευχαριστώ ρε παιδιά γιατί ένας πωλητής μου είπε ότι όταν έχει και data μέσα μπορεί να "κολλήσει" το και κάτι τέτοια που μου φάνηκαν λίγο άκυρα... Γι' αυτό ρώτησα αλλά αφου έχει δοκιμαστεί και είναι αξιόπιστο μάλλον αξίζει τα λεφτά του (που αν ειναι όσα λέει η προσφορα δεν είναι και πολλά γι΄αυτα που προσφέρει).

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

psinomai kai egw gia auto.einai odws palio modelo alla kai pali sta 69 eurw oti prosfato uparxei tha einai 512 ram.opote kai logw xwritikothtas einai poli kali epilogh kaih eteria gnwsth giathn piothta hxou stis suskeues ths.xereis poso tha diarkesei h prosfora?an to exeis tsimpisei idi,kane ena review:)

Δημοσ.

Εγω το εχω εναμιση χρονο δε παρατηρησα ουτε κολληματα με τα win ουτε τπτ και δεδομενα ειχα μεσα και mp3.

Ειδικα με την τιμη που εχει τωρα ειναι αψογο πιστευω.

Εγω το πηρα οταν βγηκε κ για αυτο μου πιασαν λιγο και το προστατη...κατι λιγοτερο απο 150...

Δημοσ.
den ksero file mou poia einai auti ti stigmi ta kalitera (sigoura uparxoun polla giati to v200 einai palio modelo), alla mono kala logia tha sou po. fisika kai mporeis na exeis kai data mesa. mporeis na to xrismopoieis kai apokleistika san flashaki afou einai apospomeno. i timi tou mou fainetai kali an isxuei. den exei kanena provlima me tin metafora dedomenon. kai pano apo ola einai creative. prosopika, den exo dei kalitero after sales services apo etaireia. kai na to xalaseis tha sou to allaksoun.

Το συγκεκριμένο το πήρα από multirama όπως λέει και το πρώτο παλικάρι...

Δεν έχει κανένα πρόβλημα στην μεταφορά δεδομένων, η οποία είναι ταχύτατη...

Επίσης, η αλκαλική μπαταρία κρατάει 15+ ώρες... Μία, έτσι; :mrgreen:

Γνωστά προβλήματα: Ελληνικά tracks, μόνο άσπρο χρώμα...

Αν δεν σε πειράζουν αυτά, πάρτο ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...