Tom_Bombadill Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 +13.95 $ kathe mhna (+1 $ gia kathe extra xarakthra). LOL!! Diladi poios perimenoun na to paiksei....? exei toulaxiston game card opos to WoW??
nzeppos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Final Fantasy VII, πολύ ωραία το είπε ο Marcos_Aurilius : "το καλύτερο της σειράς και ένα από τα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών" (με εντελώς -> απίστευτο <- σενάριο!) Αξίζει όμως και το VIII γιατί έχουν αλλάξει εντελώς τη λογική της μάχης και δεν το βαριέσαι με τίποτα ακόμα κι αν έχεις τελειώσει το VII πολλές φορές.
christos_0b Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Το VII εχει βγει σε PC σιγουρα?Σε Playstation emulator για το pc ναι μπορεις να το παιξεις αλλα ξεχωριστη εκδοση?Αν ναι τρεχω να το βρω διοτι τα CD για το pS ειναι χαλια.
nzeppos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Ναι, έχει βγει σε PC. Είναι 4-5 cd, δεν θυμάμαι ακριβώς, το θέμα είναι πώς θα το έβρεις...
christos_0b Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Ναι, έχει βγει σε PC. Είναι 4-5 cd, δεν θυμάμαι ακριβώς, το θέμα είναι πώς θα το έβρεις... 4 CD ηταν στο PSX. Δεν εχω δει ποτε εκδοση για PC,αλλα αν υπαρχει θα την βρω Εστω και για το PSX να το βρω θα το τρεχω η στο PSX η στο PC μεσω καποιου emulator. Αν θυμαμαι καλα ειναι του 1997 οποτε ναι ειναι παλιο αλλα ΚΟΡΥΦΑΙΟ και σιγουρα το καλυτερο της σειρας(και αυτο που αλαξε τον χωρο των turn based RPG οσο κανενα αλλο).
Greg7vas Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Μαγκες τι λετε? Το παιχνιδι ειναι 3 cd και στο pc 4 γιατι το ενα ειναι το install cd.
Arioch79 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Το παιχνιδι ειναι 3 cd και στο pc 4 γιατι το ενα ειναι το install cd. Έτσι είναι. Είχα τερματήσει το 7 μετά από απίστευτο λιώσιμο (το οποίο btw είναι το αγαπημένο μου παιχνίδι όλων των εποχών, και παίζω video games από την εποχή του spectrum 48k), αλλά ουσιαστικά δεν είχα παίξει ούτε το 50% του παιχνιδιού! Θυμάμαι ακόμα την απάτη που είχε κυκλοφορήσει ένας τύπος αλλάζοντας ορισμένα screenshots του παιχνιδιού με photoshop για να πείσει τον κόσμο ότι υπάρχει τρόπος να αναστήσεις την Aeris. Η κόλαση υπάρχει για τύπους σαν κι αυτόν...
Eddy_Gordo Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 To FF7 einai 3cd sto playstation to FF8 einai 4 cd sto playstation gia pc den ksero ta psaxno...
Axelfc Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Οτι και να πεις για το FF VII ειναι λιγο. Απιστευτες ωρες λιωσιματος... Τη φημη οτι μπορεις να παρεις το Sephiroth που την πατε? Τουλαχιστον εγω δεν το καταφερα. Ακομα εχω απορια παντως αν κατι αντικειμενα οπως το tissue, 1/14 soldier και το dio's autograph χρησιμοποιουνται καπου..
Marcos_Aurilius Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Αν θέλετε να θυμηθούμε τα παλιά, μπορώ να ανεβάσω μια λίστα με τα Myths of Final Fantasy VII...
Dark_son20 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 gia asous psaxnoun to FF7 psaxte to FF7 ultima edition gia pc exei kai ta patchakia gia xp mesa kai ola kai den tou lipei tpt me ligo google tha to vrite panefkola
electroasd Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Παιδια επειδη μολις προχτες εγκατεστησα το FF VIII και τωρα θα εχω και το VII , να σας ενημερωσω οτι για να παιξει σε XP το μονο που θελει ειναι αλλαγη σε ενα κλειδι στο μητρωο!!!!!!! Παντως το παιχνιδι ειναι φανταστικο!!!!!!! Πραγματικα ετσι μουρχεται να παω να παρω PS2 για να παιξω και τα αλλα που εχουν βγει!!!!!
^DiMioN^ Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Για πες την αλλαγη στο key της Registry γιατι θέλω να το παιξω εδω και χρονια και δεν τα καταφερα ποτε στο pc οσο εχω XP. Οι εκδοσείς για pc είναι παντα ενα Cd παραπανω απο τις εκδοσεις για κονσολες γιατι εχουν και το Install disk. Επισης το FF7 βγηκε για PC 31 Μαιου του 1998 και το FF8 31 Δεκεμβριου 1999. Το Final Fantasy 8 λογω καποιων bug και της επιτυχιας του FF7 χαρακτηριστηκε ως αποτυχια και δεν μπορεσε να περασεί το βαθμο "7" (με αριστα το 10) σε καμια απο τις βαθμολογιες περιοδικών του χωρου. Ενημερωτικα ετοιμαζω μια δυναμικη σελιδα πληρες αφιερωμενη στο FF κι ευχομαι να μπορουν να την χαρουν οι fun της σειρας μεχρι το τελος του μηνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.