Προς το περιεχόμενο

2x 7900gt

overdrivehome

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντως εγω δοκιμασα το Oblivion 1280x1024 ολα full και τρεχει εξαιρετικα.Παντως δεν εχει και φοβερα γραφικα για να απαιτει τοσα πολλα...

Δημοσ.

τι δεν έχει?? :lol:

απίστευτα γραφικά έχει ^^

με την 7900gtx θα το δοκίμασες, όχι με gt που είπε το παληκάρι πιο πάνω.

Ακόμα κ με την gtx με hdr και με το QUARL'S TEXTURE PACK 2, θα σου πέφτει σε κάποια σημεία κάτω απο 20 σίγουρα.

Δημοσ.

Nαι ρε συ, για την 7900GTX μιλαω.Τα γραφικα δε μου λενε και τιποτα...τουλαχιστον σε τετοιο σημειο ωστε να πω οτι ειναι λογικο να γονατιζει μια 7900GT....

Δημοσ.

δε το χεις δει όπως πρέπει να είναι κανονικά λογικά, γι αυτο το λες ^^

επειδή το έτρεχα και με 7900gt k την άλλαξα με X1900XT, ήταν η μέρα με τη νύχτα η διαφορά (!)

Αμα δεις φώτο απο ta textures pack που λέω πιο πάνω κ κάποια άλλα mods, θα πάθεις πλάκα...!

Δημοσ.
Όλο φήμες εσύ να ακούς, ούτε παρέα με το Fudo να έκανες :mrgreen:

Mε τόσα που απαιτεί το D3D10 είναι μια λογική υπόθεση για το επίπεδο επιδόσεων όλων των πρώτων σχετικών καρτών.

Δημοσ.
Ailoure an kai den amfisvito ta logia sou' date=' tha ithela ena link pou na ta epivevaiwnei parakalo. Kserw oti to SLI sou dinei perisotera oso aneveneis se AA kai analisei. Omos oso aneveneis toso xirotera pas sigritika me oxi kai toso varia analisi.

Opote an to 80% anaferete se analisi 1920x1200 kai AAx16 kai anti gia 5fps perneis 9fps mipos auto to 80% stin ousia einai mono arithmitiko?[/quote']

Τόνισα ότι είναι μέχρι και 85%, γιατί όπως είναι αυτονόητο δεν θα υπάρξουν τέτοια ποσοστά σε όλες τις περιπτώσεις. Ωστόσο:

fear.gif

http://www.techreport.com/reviews/2006q2/geforce-7950-gx2/index.x?pg=5

Πριν το πεις η GX2 είναι χρονισμένη στα 500 και η 7900GT στα 400MHz. Είναι 1600*1200 με εξομάλυνση και ανισοτροπικό και η διαφορά επιδόσεων στα 86%.

Αν ωστόσο δεν σε βοηθάνε τα ποσοστά αν θεωρείς ότι δεν θα δεις διαφορά σε πραγματικό χρόνο μεταξύ 36fps μέσο όρο και 67.3 είναι άλλη ιστορία, όπως φυσικά και μεταξύ των 20 και 35 fps στις ελάχιστες επιδόσεις.

Πιάσε και τα άλλα παιχνίδια αν θέλεις ή και πλείστα άλλα reviews και αναλύσεις που υπάρχουν στο δίκτυο.

Αν τώρα μου πεις ότι τα 1600 είναι μεγάλη ανάλυση για ένα σύστημα SLi ή μια GX2 πες μου προς ποιό τοίχο να πάρω φόρα και να σπάσω το κεφάλι μου ακριβώς.

***edit: εντελώς πληροφοριακά αν μιλάγαμε έστω και για 8xS που έχει μόνο δύο δείγματα Supersampling οι άνοδος των επιδόσεων για SLi αγγίζει ενίοτε και το 100%. Ο λόγος που δεν το συμπεριλαμβάνω στις προηγούμενες γενικεύσεις είναι ότι η χρησιμότητά είναι αρκετά περιορισμένη σε σημερινά παιχνίδια.

Δημοσ.
Συμφωνω σε οσα λες.Και τωρα μια αλλη ερωτηση.Πιστευεις οτι θα συνεχισουν να βγαινουν πολλα games στα XP στα επομενα 2-3 χρονια?Για να δω αν αξιζει δλδ η 7900GTX που εχω και αν ειναι να μαζεψω χρηματα για να παρω και μια 2η σε μισο χρονο.

Γιατί δεν το αποφασίζεις σε μισό χρόνο που θα είσαι και πιο σίγουρος για την κατάσταση; Ρώτα πρώτιστα αν θα βάλεις windows Vista μόλις κυκλοφορήσει και μετά βλέπουμε ;)

Δημοσ.

΄Οσων αφορά το Oblivion στα 1280 τρέχει μια χαρά στις μεγάλες σημερινές κάρτες. Ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί χρειάζονται υψηλές επιδόσεις για το συγκεκριμένο παιχνίδι για να το καταλάβω. Kαλύτερα strafe jumps; Τστστστσ....:Ρ

Δημοσ.
δε το χεις δει όπως πρέπει να είναι κανονικά λογικά' date=' γι αυτο το λες ^^

επειδή το έτρεχα και με 7900gt k την άλλαξα με X1900XT, ήταν η μέρα με τη νύχτα η διαφορά (!)

Αμα δεις φώτο απο ta textures pack που λέω πιο πάνω κ κάποια άλλα mods, θα πάθεις πλάκα...![/quote']

Παω πασο, ειναι πιθανο να ειναι και ετσι.Ασε που κολλησα στα πρωτα 20 λεπτα του παιχνιδιου και τωρα ειμαι εκτος Αθηνων οποτε και δεν παιζω...

Δημοσ.
΄Οσων αφορά το Oblivion στα 1280 τρέχει μια χαρά στις μεγάλες σημερινές κάρτες. Ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί χρειάζονται υψηλές επιδόσεις για το συγκεκριμένο παιχνίδι για να το καταλάβω. Kαλύτερα strafe jumps; Τστστστσ....:Ρ

Exeis dikio.Den kserw ti egine oso kairo den asxoliomoun me to sli alla afou eixe vgei ta apotelesmata itan apogoiteutika.

Oso gia to blivion, theleis fps mbas kai petixeis tpta me spell.

Δημοσ.
Exeis dikio.Den kserw ti egine oso kairo den asxoliomoun me to sli alla afou eixe vgei ta apotelesmata itan apogoiteutika.

Οι εφαρμογές που χρησιμοποιούσαν τότε δεν δουλεύανε όλες με ΑFR, αλλά υπήρχαν και τότε παραδείγματα όπου υπήρχε αισθητή διαφορά:

Φεβρουάριος 2005

http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/gf6800u-sli_22.html

http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/gf6800u-sli_16.html

http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/gf6800u-sli_19.html

http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/gf6800u-sli_27.html

΄Οταν τόσα παιχνίδια ήταν τόσο τραγικά CPU limited ήταν φυσικό και επόμενο να μην υπάρχουν πάντα αισθητές διαφορές.

Oso gia to blivion, theleis fps mbas kai petixeis tpta me spell.

Αν δεν φτάνουν τα fps με μια 7900/Χ1900-οτιδήποτε στα 1280, τότε όχι μόνο αναρωτιέμαι πως παίζουν τα παιδιά με σαφώς πιο αδύναμες κάρτες και αν είναι περισσότερο θέμα ικανοτήτων παρά οτιδήποτε άλλο.

Ερώτηση: ένα γρηγορότερο αυτοκίνητο σε κάνει καλύτερο οδηγό;

Δημοσ.

Koita paizw me 6600GT kai 1280x1024 AAx2 kai ola high kai to fps output einai kirile gia na min exeis provlima akoma kai se anoiktous xorous. Se antithesi me mia 5950FX pou ola low kai no AA kai 640x480 kai pali se klistous horous den kaneis tpta.

Pote den xriastike na pw oti i karta den mou kanei gia to oblivion. Etc ki allios den paratirousa megales diafores me to AAx4 oute me to makrinotero drawing.

Se ena action/fps/otidipote isos game den exeis xrono/diathesi na paratireis to pouli pou petaei sta 10km apo esena.Ta trela details einai gia screenshot mono imho.

Oso gia to an ένα γρηγορότερο αυτοκίνητο σε κάνει καλύτερο οδηγό, mou thimises tin epoxi pou epeza CS.Oloi pigenan kai pernane panakriva mouse kai mousepad gia kalitero gaming kai kala, kai den kseran ta vasika tou idiou tou game, eksou kai oi dikaiologies "60fps,mou petane flash oi dikoi mou,glistraei to mouse ktl :) "

Δημοσ.
Oso gia to an ένα γρηγορότερο αυτοκίνητο σε κάνει καλύτερο οδηγό, mou thimises tin epoxi pou epeza CS.Oloi pigenan kai pernane panakriva mouse kai mousepad gia kalitero gaming kai kala, kai den kseran ta vasika tou idiou tou game, eksou kai oi dikaiologies "60fps,mou petane flash oi dikoi mou,glistraei to mouse ktl :) "

Aχ τι μου θυμιζεις...Εχω ακουσει τα απιστευτα απο ατομα που απλα ειναι απολυτως ανικανα να προσαρμοστουν στις απαιτησεις του CS...Κολλαει το mouse, κανει κολληματα ο ηχος, ειναι χαλια τα χρωματα, ο στοχος μετακινειται(!), υπαρχουν bug(μονο στο συγκεκριμενο pc...), το framerate ειναι χαμηλο...

ΕΛΕΟΣ!!!

Δημοσ.
Koita paizw me 6600GT kai 1280x1024 AAx2 kai ola high kai to fps output einai kirile gia na min exeis provlima akoma kai se anoiktous xorous. Se antithesi me mia 5950FX pou ola low kai no AA kai 640x480 kai pali se klistous horous den kaneis tpta.

Τι μου θύμισες τώρα την NV3x; Για να μου χαλάσεις την μέρα; LOL :D

Pote den xriastike na pw oti i karta den mou kanei gia to oblivion. Etc ki allios den paratirousa megales diafores me to AAx4 oute me to makrinotero drawing.

Se ena action/fps/otidipote isos game den exeis xrono/diathesi na paratireis to pouli pou petaei sta 10km apo esena.Ta trela details einai gia screenshot mono imho.

Εμ είδες που καταλαβαινόμαστε; Πες τα Χρυσόστομε ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...