ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Υπάρχει διαθέσιμο ένα πελατολόγιο στο outlook το οποίο αποτελείται απο 2000 και πλεον διευθύνσεις Mail. Επειδή δεν έχει γίνει έλεγχος στις διευθύνσεις εδω και αρκετό καιρο υπάρχει κανένας τρόπος ( εκτός απο την αποστολή mail ) να ελέγξω εαν οι διευθύνσεις υπάρχουν και είναι ενεργές?Εστω και μια προς μια.Δεν ειναι απαραίτητο να τις ελέγξω όλες μαζί
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 ASP.Net Email Address Validator Control finds invalid email addresses without actually sending an email, in your mailing list or in your website form! EmailValidator 9.0 Εχει 49$, δεν νομιζω να βρεις καποιο δωρεαν για τετοια δουλεια.
markospap Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Στείλε σε όλα ένα email με ένα θέμα γενικό που θέλεις και όσα δεν υπάρχουν θα σου γυρίσουν ένα μήνυμα Error.
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Φιλε markos αυτο δεν θέλω να το κανω γιατι το ειχα κάνει την αλλη φορα και αρχισαν και γυρναγαν σωρηδον πισω απο mail που δεν υπήρχαν Ασε που ενα βραδυ απο το σπιτι εστελνα σε ολους τους λογαριασμους test message και με βριζαν την αλλη μερα. Θα προτιμησω την λυση του EXSARXEIA .Ευχαριστω παντως
random Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 EmailValidator 9.0 .... Εχει 49$ πηγα να δω τι κάνει αυτο το EmailValidator: α. δεν ειναι πρόγραμμα, αλλα component, δηλαδή μια βιβλιοθήκη ας πουμε, που μπορείς να ενσωματώσεις σε δικό σου πρόγραμμα για να μη γράψεις εσυ τον κώδικα. και συγκεκριμένα για κώδικα Ms .net βασιζόμενος στο Demo ( http://www.dimplesoftwares.com/EmailValidatorLiveDemo.aspx )... β. δεν κάνει ακριβώς αυτό που θα ήθελες. δηλ. δεν το κάνει τέλεια, απέχει πολύ απο την "επαλήθευση email". δηλ, κανει έλεγχο μεχρι το επίπεδο του σερβερ. Αν υπάρχει ο σέρβερ, δεν μπορεί να ελένξει οτι υπάρχει αυτος ο χρήστης/mailbox. Στο FAQ γραφουν οτι ανάλογα τον τύπο του σερβερ, αλλα εγώ ελενξα 3 συνηθισμενους για Ελλάδα σερβερ, και απέτυχε και στα 3 ( forthnet.gr, yahoo.gr, mycosmos.gr ). δηλ. αν του δώσεις να ελένξει το mail [email protected] θα στο βγάλει OK, απλα επειδη υπάρχει ενας smtp server sto yahoo.gr. Δεν μπορει να ελενξει αν υπάρχει και το συγκεκριμενο mailbox. ΑΥΤΟ μπορεις να το κάνεις κι εσυ ο ιδιος με το Telnet, απο τη γραμμη εντολών. αν ειναι παρα πολλές οι διευθυνσεις, τοτε πράγματι θελεις καποιο πρόγραμμα για να αυτοματοποιήσει τη διαδικασία, οποτε ΑΝ μπορεις να το γράψεις, το EmailValidator μπορει να ειναι χρήσιμο. δηλ, εστω οτι εχεις στη λιστα σου τις διευθύνσεις, το EmailValidator: 1. "ole [email protected]" "ΟΛΕ@yahoo.gr" "ole.yahoo.gr" θα τις απορρίψει λογω bad syntax. απο τα κενά, τα ελληνικά, και την έλλειψη @ αντίστοιχα. 2. "[email protected]" "[email protected]" θα τις απορρίψει λογω ανυπαρκτων σερβερς 3. "[email protected]" θα την χαρακτηρίσει valid, ενω δεν υπάρχει.
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Βρηκα το παρακατω προγραμματακι και το δουλεψα σημερα στην εταιρεια μου Επειδη καποια mail ηξερα οτι ειχαν προβλημα απο παλιοτερα μου τα εβγαλε οντως προβληματικα .Το κατεβασα trial για 14 μέρες αλλα μου εκανε δουλεια σημερα http://www.nehuenmultimedia.com.ar/html/evalidate.html Καλο προγραμματακι.Για ριξε του μια ματια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.