Προς το περιεχόμενο

Δίλημμα σε new cpu!!! PLZ Look

eon.s60

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ήρθε επιτέλους ο καιρός να πετάξω τον 1.5 P4 που έχω και να πάρw κανένα σοβαρό σύστημα! Εγώ είμαι Intelakias παιδιά, αλλα βλέπω ότι ξέφυγαν οι AMD πλέον και θέλω να κάνω 3 ερώτησης και σας παρακαλώ να απαντήσετε!

No1

Ποια cpu μου προτείνεται από αυτές τις 2?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.558212

(INTEL PENTIUM D 940 3.2 GHZ - LGA775 - 800 FSB - BOX)

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.559920

(AMD ATHLON 64 X2 4200+ DUAL CORE BOX)

No2

Όταν λένε και οι AMD και ο Intel Dual core δεν είναι 2x2200 που έχει ο AMD ποιο πάνω πχ έτσι?

No3

Αξίζει να περιμένω λίγο καιρό ακόμα για τους Encore? θα είναι πολύ καλύτερη από ένα σύστημα που θέλω να κάνω τώρα από τους παραπάνω? Και αν ναι ποσο θα περιμένω περίπου? Δεν πάει άλλο με το τωρινό σύστημα :)

Tnks να είστε καλά!

Δημοσ.

Και εγώ που θέλω να αλλάξω σύστημα περιμένω τους Conroe και συγκεκριμένα τον E6600 ο οποίο φημολογείτε ότι θα καστίζει γύρο στα 300 ευρώ. Τα τεστ δείχνουν ότι αρκετά πιο γρήγοροι απο τους σημερινούς επεξεργαστές. 27 Ιούλη θα βγουν στην κυκλοφορία. Πάντως οι τιμές θα πέσουν στους παλιούς αρκετά όταν βγουν οι conroe οπότε αξίζει να περιμένεισ... κατά την γνώμη μου

Δημοσ.

Δες και εδω:

http://www23.tomshardware.com/cpu.html?modelx=33&model1=235&chart=58&model2=321

Οποτε όπως βλέπεις σημαντική είναι η χρήση για την οποία τον προορίζεις..

Βέβαια μετράνε και άλλα όπως κατανάλωση ρεύματος, θερμοκρασίες κτλ στα οποία γενικά οι AMD υπερτερούν...

πάντως αν δεν επείγεσαι πολύ αξίζει η αναμονή....Αν τσιμπήσεις conroe θαναι απλά ότι καλύτερο...Αν πάλι όχι, θα πέσουν οι τιμές στα υπόλοιπα...

Δημοσ.

Gnomi mou na perimenis ligo giati otan protoemfanistoun mallon tha echoun kai paidikes arrosties i akoma ean den antexeis allo epelexe mia mitriki pou na dechete argotera tous conroe pare kapoion epexergasti tora pou argotera ton dinis alla tha echis omos kai ligo chasoura

Δημοσ.

Είπαμε ότι οι conroe βγένουν στις 27 Ιούλη. Ένας μήνας για την πτώση των τιμών. Για αγορά conroe και καμιά καλή υλοποίηση μητρικής δύο μήνες max.

Δημοσ.

Θα πάμε τις διακοπές μας, θα γράψουμε στις εξεταστικές μας (εμείς οι φοιτητες...) και μετά θα σπάσουμε τον Pig-Bank κουμπαρά μας για να πάρουμε καινούργιο pc!!!!! :):):):):)

Είδες πόσο εύκολα περνάει ο καιρός;;;;

Δημοσ.

να πω μια γνωμη ρε παιδια!

δεν γνωριζω πολλα πραγματα,κ ουτε ξερω τις δυνατοτητες των amd καθολου.

απλα ο eon.s60 , δινει για συγκριση 2 επεξεργαστες με πανω απο 100 ευρω διαφορα στην τιμη. θεωρω οτι δεν ειναι συγκρισιμα μεγεθη λοιπον αυτοι οι 2.

νομιζω οτι ειναι πιο δικαιες οι συγκρισεις, οταν αναφερονται σε προιοντα με ιδιο κοστος!

(οσο για τους κονροε,αντε να ερθουν...να παρουμε κ εμεις κανα διπυρηνο!!!!)

Δημοσ.

I gnwmi mou einai na perimeneis ligo na kseka8arisei to topio giati briskomaste se mia periodo allagwn ena 2mino max , to 8ema einai oti me auti ti logiki 8a sou poun oloi to septembri perimene ligo akoma giati apo genari bgainoun oi quad core kai paei legontas. Auto pou nomizw oti prepei na kaneis einai na deis ti anagkes exeis pragmatika kai na estiaseis se auto opote antistoixa perneis kai epeksergasti, kalo einai se auti tin perptwsi na perimeneis mexri septemvri gia na petuxeis kaluteri timi i na pareis conroe

Δημοσ.

pados perimene mexri telos toulaxiston tou mina afou etoimazontai ptoseis stis times .opote tha pareis kati kalytero .20 meroules akoma :-).

2 mines einai poloi eidika ean exeis ta xrimata kai eisai psimenos gia agora ! (Kai oi 20 meres polles einai !!!!):-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...