internet_gr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Είχα το nero 6 σε 2 υπολογιστές, όταν έγραφα cd μουσικής τα περισσότερα τραγούδια "πηδούσαν", Το έβαζα σε άλλα cd-players και "πηδούσαν" στο ίδιο σημείο.. Άρα συμπέρανα ότι το πρόβλημα είναι στην εγραφή και όχι στην αναπαραγωγή.. και αφού οι εγγραφές γίνονται σε 2 διαφορετικά pc με διαφορετικά DVD-r το πρόβλημα το έχει το NERO! Έβαλα το NERO 7 και πάλι τα ίδια!!!!! Τι μπορεί να φταίει??
asmilon Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Τι CDακια δοκιμασες? Μπορει να φταινε αυτο, επειδη το Nero λιγο χλωμο το κοβω... Δοκιμασε να τα γραφεις σε 8Χ-12Χ και δε θα εχεις αυτο το προβλημα.
asmilon Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Tα TDK τα εχω σε εκτιμηση οποτε δε νομιζω και εγω να φταινε τα δισκακια...Tα CD πηδουσαν και στο μηχανημα που γραφτηκαν? Με χαμηλοτερη ταχυτητα εγγραφης φανταζομαι δε σου κανει προβλημα ετσι δε ειναι? Προσωπικα τα Audio CD μου τα γραφω παντα σε χαμηλοτερες ταχυτητες επειδη μπορει να χρειαστει να τα παιξω σε καποιο player που δε ειναι τοσο καλο ή ειναι παλιο, οποτε σε καλυπτουν οι χαμηλοτερες ταχυτητες σε αυτες τις περιπτωσεις...
neofix Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Γραφε με Easy CD-DA Extractor! Nero sucks για audio cds! Το ιδιο προβλημα εχω οπως και πολλοι αλλοι με το ξεNERO.
d1m1tr1s Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δεν φταίνε τα δισκάκια αλλά τα μηχανήματα που γράφεις. Κατέβασε την ταχύτητα, σε 24Χ ή ακόμα καλύτερα σε 12Χ ή 8Χ και δε θα "ξαναπηδήσει".
Hlapatsas Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Φίλε μου αυτό που περιγράφεις είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα του Νero!Σίγουρα αυτό φταίει.Εγώ που το πάθαινα είχα δοκιμάσει και στις πιο χαμηλές ταχύτητες και πάλι τα ίδια.Αν δεν θες να χρησιμοποιήσεις εναλλακτηκό πρόγραμμα όπως το Easy CD-DA Extractor που είναι κορυφαίο να πάρεις το Nero της έκδοσης 7.2.0.3 και όχι κάποιο της σεράς 7.0.x.x.
internet_gr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Το πρόβλημα τελικά είναι του nero γιατί και πριν την εγγραφη όταν κάνω αναπαραγωγή των επιλεγμένων mp3 για γράψημο πάλι πηδάνε στα ίδια σημεία!! Με άλλον μπ3player δεν γίνεται αυτό!! και μη μου πείτε ότι φταίνε τα mp3 γιατι γίνεται σε πάρα πολλά!! οπότε Easy CD-DA Extractor που είχα και παλιότερα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.