Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με HDD?

caveneo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν έχω έναν υπολογιστή 1,3Ghz Celeron τον οποίο τον έχω αφήσει στο πατρικό μου και τον χρησιμοποιεί η μάνα μου που είναι νηπιαγωγός. Μια μέρα με πέρνει τηλέγωνο και μου λέει ότι πάει ο υπολογιστής, παρέδωσε το πνεύμα του. Γυρνάω στο πατρικό μου και είδα ότι έδειχνε κατεστραμένο τον σκληρό.

Ο σκληρός είναι της MAXTOR 6L040J2 40 GB. Πρίν 4 χρόνια που τον είχα εγώ ήταν σφαίρα και είχα και 256ΜΒ RAM. Μετά που το έφερα στο πατρικό μου παρ' όλο που του έβαλα 768 ΜΒ RAM είχα παρατηρήσει ότι ο σκληρός δούλευε πολύ, υπερβολικά πολύ. Το NOD32 πάω να κάνω update και αρχίζει και "οργώνει" ο σκληρός. Μετά τρώει εκείνο το κόλλημα. Χάνει η μάνα μου όλα τα πράγματα για το νηπιαγωγείο που είχε μέσα. Αρχίζει ρίχνει καντήλια για τους υπολογιστές.

Προσωπικά βλέπω ότι θα τα παίξει πάλι. Τί λέτε εσείς σαν πιο είδικοί; Να αλλάξω τον σκληρό;

Δημοσ.

Ο δίσκος δουλεύει τώρα, αλλά το θέμα είναι για πόσο ακόμη. Πάλι φορτώνει συνέχεια. Από θερμοκρασίες είναι κανονικά ο υπολογιστής. Με ποιό πρόγραμμα λέτε να το τσεκάρω. Έχω ένα της O&O το DriveLed. Ξέρετε κάποιο καλύτερο;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...