caveneo Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Λοιπόν έχω έναν υπολογιστή 1,3Ghz Celeron τον οποίο τον έχω αφήσει στο πατρικό μου και τον χρησιμοποιεί η μάνα μου που είναι νηπιαγωγός. Μια μέρα με πέρνει τηλέγωνο και μου λέει ότι πάει ο υπολογιστής, παρέδωσε το πνεύμα του. Γυρνάω στο πατρικό μου και είδα ότι έδειχνε κατεστραμένο τον σκληρό. Ο σκληρός είναι της MAXTOR 6L040J2 40 GB. Πρίν 4 χρόνια που τον είχα εγώ ήταν σφαίρα και είχα και 256ΜΒ RAM. Μετά που το έφερα στο πατρικό μου παρ' όλο που του έβαλα 768 ΜΒ RAM είχα παρατηρήσει ότι ο σκληρός δούλευε πολύ, υπερβολικά πολύ. Το NOD32 πάω να κάνω update και αρχίζει και "οργώνει" ο σκληρός. Μετά τρώει εκείνο το κόλλημα. Χάνει η μάνα μου όλα τα πράγματα για το νηπιαγωγείο που είχε μέσα. Αρχίζει ρίχνει καντήλια για τους υπολογιστές. Προσωπικά βλέπω ότι θα τα παίξει πάλι. Τί λέτε εσείς σαν πιο είδικοί; Να αλλάξω τον σκληρό;
kyriakos425 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δεν νομίζω ότι φταίει η παραπάνωo μνήμη που του έβαλες! Κάτι άλλο συνέβη! Ο δίσκος δουλεύει τώρα?
giorgos th. Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 pithanotata meta apo tosa xronia na paredose pneuma. ton exeis tsekarei me kana programmataki na deis ti akrivos sou vgazei?
caveneo Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Ο δίσκος δουλεύει τώρα, αλλά το θέμα είναι για πόσο ακόμη. Πάλι φορτώνει συνέχεια. Από θερμοκρασίες είναι κανονικά ο υπολογιστής. Με ποιό πρόγραμμα λέτε να το τσεκάρω. Έχω ένα της O&O το DriveLed. Ξέρετε κάποιο καλύτερο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.