stef-dim Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Καλημέρα. Εφτιαξα πρόσφατα μια ιστοσελίδα και με ενδιαφέρει να μπορεί κάποιος να την βρίσκει μέσα από μηχανές αναζήτησης. Πως μπορεί να γίνει αυτό??? Με ενδιαφέρουν τόσο τσαμπέ όσο και επί πληρωμή λύσεις.
Cue Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Quick answer: Google για SEO (Search Engine Optimization) και ρίξε μια ματιά στο adwords
panosru Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 SEO kai ksero psomi! tsekare ayth thn toolbar: http://www.rankquest.com/
ArchangelX Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Για κάτι καλό και γρηγορο, επισκέψου το http://www.powerup.gr το οποίο ειναι και ελληνικό, γίνε μέλος και αυτο σου την προωθει. Θα την βρείς την άκρη απο εκει
stef-dim Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Στο powerup για παράδειγμα πρεπει να καταχωρήσω τη διεύθυνση του site ή και τις λέξεις με τις οποίες θέλω να βρίσκουν το site μου οι ενδιαφερόμενοι??
kalliopi Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 epilegeis kataxorisi se mixanes anazitiseis prota dineis to onoma pou theleis na exei o logariasmos sou (mono mikra grammata kai pano apo 5 xaraktires) kai dineis kai to e-mail sou ekei tha sou erthei ena mail kai tha zitaei energopoiisi tou logariasmou prepei na to kaneis entos 7 imeron e kai meta sinexeis den einai tipota.
panosru Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 den ksero, exo thn entyposh omos pos exoun mplokarei thn methodo tou dynamic submit.. :roll: nomizo pos mono xeirokeinhta mporeis na kaneis submit.. apla den eimai apolyta sigouros alla an ysxhei ayto pou leo tote den kanoun douleia ta sites style powerup... xoris na thelo na thikso kanenan
ArchangelX Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Panosru, παίζει άγρια να γίνεται τέτοιο πραγμα... Υπάρχουν πολλές μηχανες αναζήτησης ακόμα που δέχονται dynamic submit. Εγω όμως σαν φρόνιμος νέος, στον γούγλη, το add μου το κάνω χειροκίνητα...
stef-dim Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Για τη δωρεάν καταχώρηση που προσφέρει το in.gr ξέρει καείς? Αν και άνοιξα ένα λογαριασμό, δεν με βγάζει στον κατάλογο που ζήτησα. Δεν ξέρω μήπως πρέπει να περιμένω κάποιο χρονικό διάστημα να περάσουν τα δεδομένα από τους administrators της εταρίας.
ArchangelX Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Εγω τα έχω παρατήσει εδω και καιρό με το in.gr... forthnet directory rulez. (ασε που εχει και πολύ πιο καλές σχέσεις με τον γούγλη...
Dr_Michael Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Πάντως η καλύτερη διαφήμιση να ξέρεις, είναι το ίδιο το περιεχόμενό σου.
alexako_kalam Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 kalispera.. egw douleyw se mia etairia stin opoia kanw site to domain to pairnoume apo tin hol kai mas kanoune ayti kataxorisi se mixanes anazitisis!!!
tbill Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Η μαγική λέξη είναι SEO, όπως είπαν και οι άλλοι. Πρώτα θα δεις που εμφανίζεται η σελίδα σου στα φυσικά αποτελέσματα χωρίς πληρωμή και μετά θα δεις λύσεις πληρωμένης διαφήμισης. Στο blog μου (το πρώτο link στην υπογραφή) έχω ένα μικρό tutorial για το πως κάνεις SEO.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.