Προς το περιεχόμενο

Επιστολή διαμαρτυρίας για τη Rainbow

sotirisl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 μήνες μετά...
  • Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Δεν ξερω ποση σχεση εχει με το υφος του τοπικ, αλλα:

Εχω ενα προβλημα με το ipod mini που εχω. Μαλλον εχει χαλασει η υποδοχη για τα ακουστικα και δεν κανει καλη επαφη(διακοπες). Ετσι λοιπον αφου ημουν στη στουρναρη, λεω να περασω και απο το Applestore(η οπως σκατα λεγεται) να ρωτησω:

Κακη εντυπωση πρωτη:Ενω εχεις παει απο το ιδιο το μαγαζι, σου λενε παρε τηλεφωνο στο service. Εγω δεν γουσταρω ρε παιδια να παιρνω τηλεφωνα για τετοια πραγματα, δεν θελω να δινω φραγκο για αυτα. Ακομα και το eshop σου εχει να πας απο κει και να αφησεις κατι για σερβις.

Κακη εντυπωση 2h: Πηρα σημερα στο service 3 φορες και ηταν ολοι απασχολημενοι. Σιγα ρε παιδια, λες και ολη η Ελλαδα εχει απλ να πουμε. Ημαρτον. Και καλα αφησα τηλ και ονομα για να με παρουν αυτοι, αλλα οσο σας πηραν εσας, αλλο τοσο με πηραν και μενα.

Συμπερασμα: Aνετα την επομενη φορα που θα ειμαι κεντρο, θα περασω απο κει και θα ζητησω να παρω τηλεφωνο απο το μαγαζι τους. Ανετα ομως. \

Ρε μπας και εχουν βαλει hotline κι ετσι?:-P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε μπας και εχουν βαλει hotline κι ετσι?:-P

εσύ για πλάκα το λές αλλά έτσι είναι... με μεγάλη χρέωση... η καρτούλα με τα τηλέφωνα που μου έδωσαν οταν πηρα το macbook έλεγε τηλέφωνα με χρεώσεις.... Έλεος

Και σκατά εξυπηρέτηση και τα ρέστα απο πάνω....

Eχει 3 τηλεφωνα η καρτουλα:1 για τηλεφωνικη υποστηριξη, 1 για υποστηριξη σοφτγουεαρ στο χωρο σας, 1 για επισκευη βλαβων χαρντγουερ και ενα για σεμιναριακη εκπαιδευση, Το πρωτο, εχει χρεωση 0.30/15''!!! Φυσικα δεν παιζει να παιρνα σε αυτο και αν μου ελεγα να παρω σε αυτο, απλα θα πηγαινα απο το μαγαζι και θα τους ελουζα. Ανετα παλι.Μετα απο τις εμπειριες μου με το eshop, δεν μου φαινεται οτι μπορω να κολλησω καπου σε αυτα.

Καλα ρε, σοβαρα μιλατε? Τεχνικη υποστηριξη με χρεωσεις ροζ τηλεφωνου? Ε οχι! Αυτο παει πολυ!

Εδω αλλες εταιριες εχουν 0800 και αυτοι κανουν τετοια αισχη? Παει, δεν θα κοιμηθω με αυτα που ακουω.

• 3 μήνες μετά...
  • Super Moderators

Ξεθάβω αυτό το ταλαίπωρο topic για να σας επιστήσω την προσοχή σε είδηση που γράφτηκε και πέρασε απαρατήρητη.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα MacosΧrumors (την οποία διατηρεί ο ελληνικής καταγωγής Alexandros Roussos - α ρε πατρίδααα! :)), η Apple σκέφτεται σοβαρά να αποσύρει την "ευλογία" της από την Rainbow και να συνεργαστεί με τον Όμιλο Γερμανού.

Δεν είναι ξεκάθαρο εάν θα χρησιμοποιηθεί το δίκτυο των καταστημάτων του Γερμανού για την μεταπώληση των προϊόντων της Apple, Inc στην Ελλάδα ή αν θα δημιουργηθεί θυγατρική της Apple, Inc στην Ελλάδα με τη συμμετοχή του Ομίλου.

Επίσης αναφέρεται ότι ως πιθανός "service provider" για το iPhone είναι η Cosmote (και το άρθρο το "δένει" με τη συμφωνία Apple-Γερμανού, δεδομένου ότι η Cosmote κατέχει πλειοψηφικό πακέτο στον Όμιλο Γερμανού).

Η είδηση δημοσιεύθηκε βέβαια 1η Απριλίου αλλά τελειώνει με την σημείωση "Δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο".

Λέτε; :?

Πηγή: MacosΧrumors

• Super Moderators
Λέτε να υπάρχει τελικά θεός; :-) :-)

[...]

Αν είναι να βγάζεις τέτοια συμπεράσματα, να μην σώσω να ξαναγράψω είδηση! :P

:-P Καλά καλά...

Πάντως Steve Jobs υπάρχει έτσι δεν είναι; Μη μου πείτε ότι είναι κι αυτός παραμύθι- μία δημιουργία της ανάγκης μας να εξηγήσουμε τα μυστήρια της ζωής...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...