assaya Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Καινούργια ιδέα λοιπόν για να τελειώνουμε. Καινούργιο topic στο οποίο γράφουμε μόνο τα κουλά που έχουμε ακούσει μέχρι τώρα - ή συνεχίζουμε σε αυτό. Γράφουμε μόνο στα αγγλικά, εκτός και εάν κάποιος δεν γνωρίζει καλά, του οποίου την ιστορία την μεταφράζουμε μετά στα αγγλικά. Ενημερώνουμε τους υπόλοιπους χρήστες mac στα άλλα site για να έρθουν και αυτοί να πουν την ιστορία τους. Μετά έχει συγκέντρωση των ιστορίων, γράψιμο μιας σύντομης επιστολής και αποστολή στην apple. Τα αναλαμβάνω εγώ εκτός εάν θέλει κάποιος άλλος. Όσοι συμφωνουν απαντήστε λίαν συντόμως. Όσο για το προηγούμενο μου μνμ -> Τελικά διάβασα και τα προηγούμενα post και αυτό που κατάλαβα είναι ότι όντως δεν ξέρει κανένας τι γίνεται.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nobleman Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Μίλησα με τον Διευθυντή της Documents, ευγενικός πάνω απ' όλα και εξυπηρετικός ανέλαβε να κάνει αυτός όλη την συναλλαγή με την rainbow για αντικατάσταση/επισκευή χωρίς την δική μου την παρέμβαση!!! Προς το παρόν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, έστω και χωρίς το μηλαράκι μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakaloutis82 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 lol!! πανω που είπαμε να γράψουμε επιστολή διαμαρτυρίας αρχίζουν να λύνονται τα προβλήματα από ότι φαίνεται! είδες τι κάνει η θετική ενέργεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
assaya Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Sorry, αλλά ποιά είναι η Documents? Αυτό που φημολογήται, ότι δλδ δεν υπ'αρχουν ετοιμοπαράδοτα macbook ισχύει? Γιατί θέλω να το παραγγήλω την επόμενη εβδομάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nobleman Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Sorry' date=' αλλά ποιά είναι η Documents?Αυτό που φημολογήται, ότι δλδ δεν υπ'αρχουν ετοιμοπαράδοτα macbook ισχύει? Γιατί θέλω να το παραγγήλω την επόμενη εβδομάδα.[/quote'] Μεταπωλητής της rainbow... Δεν γνωρίζω αν έχει αλλά κάνε επαφή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sugoruyo Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Παιδιά δεν ξεκινάμε ένα site για τη δουλειά αυτή; Σίγουρα κάποιος θα μπορεί να το στήσει. Όσο για hosting/domain πιστεύω θα βρουμε κάτι καλό σε free. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
assaya Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Εγώ κάτι είπα και κανείς δεν απάντησε. Τέσπα, ακολουθώ το τι λέτε πάνω στο θέμα και βλέπουμε - γιατί νομίζω πως δεν είστε και πολύ ενεργητικοί όπως μου είχε και πει ένα παλικάρι μερικά μην. νωρίτερα. Όσο για το macbook: Είπα σε ένα φίλο να το παραγγείλει σήμερα μέσω εταιρείας, μπας και δεν μπω στην λίστα αναμονής της Rainbow. Κανένα νέο για διαθεσιμότητα ακόμη εε;; Εγώ μπορεί να ξέρω το μεσημέρι.. Υο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
worldcitizen Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Το ζήτημα δεν είναι τα κουλά, αλλά όλη η πολιτική της εταιρίας (η οποία θα μπορούσε να έχει πολύ μεγαλύτερο μερίδιο της ελληνικής αγοράς).. Εγώ στηρίζω την πρόταση του sugoruyo για το site και εκεί μέσα να μπεί κι ένα κάτιτις σαν forum για Παθήματα/Μαθήματα, Αγορές από αλλού κι έξω, Mac συζητήσεις κτλ.. Το ζήτημα είναι ποιος θα συντάξει την επιστολή διαμαρτηρίας.. Πρέπει βέβαια να είμαστε προσεκτικοί γιατί μπορεί να φανούμε σαν αντι-Rainbow και να προωθούμε άλλους πωλητές,κάτι που δεν πρέπει να γίνει.. Εγώ προτείνω να κανονίσουμε μια live συζήτηση κάποια ώρα και μέρα που κανονίζεται σε κανένα IRC ή messenger να ανταλάξουμε απόψεις πιο σύντομα.. Ας πει ο καθένας πότε μπορεί και να πέσουν μερικές ημερομηνίες στο τραπέζι.. Εγώ ας πούμε προτείνω Παρασκευή πρωί κατά τις 12 στο IRC.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
assaya Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Kanena provlima apo mena. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poromenos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 diavaste ligo edw--> http://adslgr.com/forum/showthread.php?t=42147 please diavaste olo to topic! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
assaya Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Molis teleiosa to diavasma.. Na doume pou tha katalixei. Pantos kai i italia konta den einai gia na petaxtoume na agorasoume? Ti sto kalo tin theloume tin rainbow? Se kana 6oro an eisai konta vlepeis kai Italy kai exeis kai to lap sou - to opoio to skizeis ston gyrismo! Yo! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mjmj Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Τι εγινε με την επιστολη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Εσένα περιμένουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakaloutis82 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 lol! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nobleman Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Εσένα περιμένουμε Κακέ, τι ρώτησε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.