tsakaloutis82 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Apo oti fainetai den exei kaneis orexi gia tin epistoli.. Mallon den exeis piasei to noima... to forum apoteleitai kyriws apo dio eidwn members: autous pou postaroun erwtiseis nomizwntas oti edw einai proswpiki mixani anazitisis. p.x. peite mou poio pc na parw me 1200 euros. Opws katalavaineis variountai na diavasoun panw apo 2 seires poso mallon na sintaxoun mia epistoli diamartirias,e... to allo eidos einai autoi pou asxolountai gia kapoio kairo me kati kai eite psaxnoun allous omoeideis gia na proxwrisoun se vathos tis gnwseis tous, eite apolamvanoun na dinoun apantiseis se kainourious me ifos epaionta. Opote an exoun kapoio provlima tha skistoun na vroun lisi monoi tous san swstoi freaks. Logiko den einai na min poliendiaferthoun gia mia epistoli diamartirias? Afou tha ti vroun tin akri tous.... Auta ta dio eidi iparxoun se diafores diavathmiseis. Poli sixna ksekinas apo to prwto eidos kai siga siga ekselisesai sto deutero. Egw ksekinisa apo to prwto kai "prospathw" na mpw sto deutero:? Opws kai na exei, na ksekouvalisei kapoios gia na sintaksei mia tetoia epistoli nomizw pws mporei na ginei an 2-3 meli apo edw gnwrizontai proswpika kai dia zwsis kai apofasisoun na asxolithoun 2-3 wres gia na tin grapsoun perissotero gia tin "istoria tis pareas" para gia to koino kalo... PS: iparxoun kai autoi pou den emfanizontai pote,e! parakolouthoun ta topics siwpila kai einai members mono kai mono gia na exoun prosvasi se ola ta topics
LordArthas Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 afinw ton filo lordathas na eksigisei apo prwto xeri...! Ασε tsakaloutis82, μη μου θυμιζεις τους tifosi! Ειδικα το πως κερδισαν σημερα... Εσκασα γμτ!!! Και ειχαν και το θρασος να βγουν στο δρομο να πανηγυρισουν! Ελπιζω η Ουκρανια να κανει το θαυμα της, αν και πολυ αμφιβαλω... :-|
Steven Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Ego den tha eixa provlima na tin grapso, alla mou parousiazontai ta eksis provlimata: 1. Pote den eixa pare-dose me tin rainbow. Koinos den exo prosopiki empeiria 2. Den mporo na po oti exo ton apleto xrono auti tin periodo.. Parola auta steilte mou (PM) ama einai 2-3 atoma peristatika (pou na exoun mia kapoia sovarotita) kai isos katafero na grapso kati.. (den yposxomai tipota)... Episis xreiazomai sigoura ta AKRIVI stoixeia kai tous orous tis symfonias synergasias pou exei i Rainbow me tin Apple. Na min leme mlkies stin epistoli kai mas tin mpoune kiolas apo pano... Apo tin alli an prothymopoiithei kapoios allos pou na ikanopoiei kalytera apo mena to 1. kai 2. euxaristos paradido ti skytali!! Y.G. Axxxx tha thymitho tis endokses palies stigmes tou Proficiency kai ton formal letters....
PlaStiK Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δεν είμαι χρήστης Mac, οπότε δεν ξέρω το χώρο, όμως αν κατάλαβα καλά μπορείς να αγοράσεις και απο αλλού εκτός απο Rainbow? Αν ισχύει αυτό, τότε "ψηφίστε με το πορτοφόλι σας" που λένε, μην αγοράζετε απο όσους σας δημιουργούν προβλήματα και αφήστε τους να καταλάβουν μόνοι τους τι δεν πάει καλά. Όποιος δεν προσαρμόζεται εκλείπει. Άν βέβαια είναι αποκλειστικοί αντιπρόσωποι, τότε αλλάζει το πράγμα και θέλουν κυνήγι.
Steven Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Apo oti exo katalvei kai ego... Mporeis na agoraseis apo allou, vlepe Systemgraph, Fnac, ALLA oloi autoi pairoun ta mixanimata tous apo tin Rainbow, i opoia an exo kai pali katalavei sosta den einai akrivos antiprosopos tis Apple... Gia auto to logo zitao pio pano tou akriveis orous synergasias ton 2 etaireion...
sotirisl Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 η fnac, το πλαίσιο, το multirama, καθώς και κάποια άλλα καταστήματα παίρνουν τα μηχανήματα τους από την rainbow και ονομάζονται μεταπωλητές. systemgraph και κάποιoi άλλoi που έχουν ανaφερθεί, εισάγωγουν μόνοι τους από το εξωτερικό (κυρίως Γερμανία).
nobleman Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Καταρχήν, τα greeklish μπορεί ως τρόπος γραφής να είναι ανεκτός αλλά από κει και πέρα ως νήμα που φέρει τίτλο «επιστολή διαμαρτυρίας» και που για να το διαβάσει κάποιος «χρειάζεται προσπάθεια», νομίζω ότι είναι τουλάχιστον ατυχής... άποψή μου φυσικά χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν... Επίσης, υπάρχει ένα άλλο νήμα που νομίζω ότι χρειάζεται μεταφορά και αυτό εδώ και αφορά το service της rainbow...
boredmind Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 re paidia giati na kanete epistoli diamartirias apla min agorasete auto tous peirazei perissotero
tsakaloutis82 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Καταρχήν' date=' τα greeklish μπορεί ως τρόπος γραφής να είναι ανεκτός αλλά από κει και πέρα ως νήμα που φέρει τίτλο «επιστολή διαμαρτυρίας» και που για να το διαβάσει κάποιος «χρειάζεται προσπάθεια», νομίζω ότι είναι τουλάχιστον ατυχής... άποψή μου φυσικά χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν... Επίσης, υπάρχει ένα άλλο νήμα που νομίζω ότι χρειάζεται μεταφορά και αυτό εδώ και αφορά το service της rainbow...[/quote'] mallon gia mena kai ton steven thelei na pei kati alla egw proswpika den to katalava..mporeis na gineis ligo pio safis?
tsakaloutis82 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 re paidia giati na kanete epistoli diamartirias apla min agorasete auto tous peirazei perissotero kai an xalasei kati kai einai entos eggyisis pou tha to pas?
georgeadams Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Εδώ και λίγα χρόνια υπάρχει οργανωμένος Όμιλος Ελλήνων Χρηστών Macintosh (HelMUG). Γιατί δεν απευθύνεστε σε εκείνους για την επιστολή διαμαρτυρίας? Φαίνονται αρκετά οργανωμένοι...
assaya Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Μα η βασική ιδέα ήταν να το ξεκινήσουμε εμείς και μετά να ενημερώσουμε όλους τους χρήστες Mac στην Ελλάδα - λέμε τώρα - για να μαζέψουμε τις υπογραφές. Πάντως άσχετα με το τι θα κάνουμε εν τέλει εγώ το τηλεφωνάκι μου την apple θα την πάρω. Πέρασα σήμερα από τα fnac και 1. Έμεινα με το macbook, για μία ώρα έμεινα και έπαιζα μαζί του 2. Μίλησα με το παιδί εκεί και μου έιπε ότι αν ζητήσεις την αγγλική έκδοση σου το καθυστερεί η Rainbow κανά 3 μήνες με το έτσι θέλω. Σε αναγκάζει δλδ να πάρεις την ελληνική έκδοση, να τους σκάσεις 100 ευρώ και σου αλλάζουν και το πληκτρολόγιο με ελληνικό. Επειδή μάλλον την άλλη εβδομάδα θα κάνω την παραγγελία - μάλλον για το αγγλικό - έτσι και παιχτεί τίποτα τέτοιο θα τους κυνηγήσω. Αν το πάρεις από systemgraph έχεις εγγύηση? Αν το πάρεις από εξωτερικό? Πρέπει να έχει ξανααπαντηθεί αυτό και sorry που το ξαναρωτάω αλλά το έχουμε παρακάνει στις σελίδες και ποιος κάθεται να ψάξει -τις έχω διαβάσει σχεδόν όλες αλλά δεν θυμάμαι..
nobleman Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Συνέχεια προβλημάτων με rainbow: Σήμερα πήγα το apple στο τοπικό κατάστημα Documents για το πρόβλημα της μπαταρίας... δεν επιλύθηκε, μου συνεστήθη η αποστολή του στην rainbow ενώ από rainbow μου είχαν πει ότι πρέπει να απευθυνθώ στην Documnets και μόνο σε αυτή!!! Άγνωστο τι ισχύει τελικά... αύριο ενδεχομένως ξεκινήσω με δικαστική αγωγή!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.