Προς το περιεχόμενο

Γνωμη για Modem

Arxon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω το jetspeed thompson 530i και σκεφτομαι να παρω ενα καινουργιο modem.

Πειτε μου ρε παιδια την γνωμη σας για ασυρματα μοντεμ η οχι και ποιο προτεινετε. Ευχαριστω εκ των προτερων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχω το jetspeed thompson 530i και σκεφτομαι να παρω ενα καινουργιο modem.

Πειτε μου ρε παιδια την γνωμη σας για ασυρματα μοντεμ η οχι και ποιο προτεινετε. Ευχαριστω εκ των προτερων.

me kanes na gelaso.i exeis to alcatel thmopson speedtouch 530i i exeis to jetspeed 520 tis intracom.zyxel 660hw gia asirmato psifizo kai ego.

Διαφωνω! ΟΛΑ κανουν την δουλεια τους αφου τηρουνται οι προδιαγραφες. Ειχα το Intracom Jetspeed: σε πληροφορω δουλεψε ΑΨΟΓΑ για οσο διαστημα το ειχα...

Μα ο ανθρωπος δεν ειπε αν ειναι καλο αυτο που εχει! Ειπε οτι θελει να το αλλαξει! Συμφωνω μαζι σου mp3GR ειναι καλο αλλα υπαρχουν καλυτερα και με περισσοτερες δυνατοτητες. Οσο αναφορα για ασυρματο ή ενσυρματο και οι δυο κατηγοριες δουλευουν πολυ καλα, αν και εχω δει μερικα κολυμματα σε ασυρματα. Ειναι αναλογα τι θες να κανεις εσυ Αrxon... :)

Διαφωνω! ΟΛΑ κανουν την δουλεια τους αφου τηρουνται οι προδιαγραφες. Ειχα το Intracom Jetspeed: σε πληροφορω δουλεψε ΑΨΟΓΑ για οσο διαστημα το ειχα...

sosta diladi ama esi thes na stiseis vpn tha to stiseis me jetspeed i me crypto??????????????ama thes pola connection tha to kaneis me usb modem????idika gia ta usb modem min po kalitera.an thes custom firewall tha to kaneis me crypto f320?gia na katalavo kai ego giati to cisco kanei 400 kai giati to crypto den kanei oute 40.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...