Arxon Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Εχω το jetspeed thompson 530i και σκεφτομαι να παρω ενα καινουργιο modem. Πειτε μου ρε παιδια την γνωμη σας για ασυρματα μοντεμ η οχι και ποιο προτεινετε. Ευχαριστω εκ των προτερων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_Slump Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Έχω το ZyXEL 660HW και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Εχω το jetspeed thompson 530i και σκεφτομαι να παρω ενα καινουργιο modem. Πειτε μου ρε παιδια την γνωμη σας για ασυρματα μοντεμ η οχι και ποιο προτεινετε. Ευχαριστω εκ των προτερων. me kanes na gelaso.i exeis to alcatel thmopson speedtouch 530i i exeis to jetspeed 520 tis intracom.zyxel 660hw gia asirmato psifizo kai ego. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arxon Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 εχεις δικιο φιλε μου το alcatel speedtouch 530i exo.Και να σκεφτεις οτι απτην αρχη τα μπερδευα αυτα τα 2.χεχε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 to ena ine mia patata tis intracom kai to allo ine ena poli oraio routeraki tis alcatel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakos425 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Opos eipe kai o filos Dr_Slump to Zyxel einai kalo alla koita kai ta Linksys einai para poli kala kai dokimasmena!!! www.linksys.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp3GR Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Διαφωνω! ΟΛΑ κανουν την δουλεια τους αφου τηρουνται οι προδιαγραφες. Ειχα το Intracom Jetspeed: σε πληροφορω δουλεψε ΑΨΟΓΑ για οσο διαστημα το ειχα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakos425 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Μα ο ανθρωπος δεν ειπε αν ειναι καλο αυτο που εχει! Ειπε οτι θελει να το αλλαξει! Συμφωνω μαζι σου mp3GR ειναι καλο αλλα υπαρχουν καλυτερα και με περισσοτερες δυνατοτητες. Οσο αναφορα για ασυρματο ή ενσυρματο και οι δυο κατηγοριες δουλευουν πολυ καλα, αν και εχω δει μερικα κολυμματα σε ασυρματα. Ειναι αναλογα τι θες να κανεις εσυ Αrxon... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Διαφωνω! ΟΛΑ κανουν την δουλεια τους αφου τηρουνται οι προδιαγραφες. Ειχα το Intracom Jetspeed: σε πληροφορω δουλεψε ΑΨΟΓΑ για οσο διαστημα το ειχα... sosta diladi ama esi thes na stiseis vpn tha to stiseis me jetspeed i me crypto??????????????ama thes pola connection tha to kaneis me usb modem????idika gia ta usb modem min po kalitera.an thes custom firewall tha to kaneis me crypto f320?gia na katalavo kai ego giati to cisco kanei 400 kai giati to crypto den kanei oute 40. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
em_seven Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Παιδια εγω σκεφτομαι να παρω αυτο εδω το router, τι λετε, να προχωρησω??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 zyxel korifi auto tha sou poune oloi;)kalos irthes sto forum episis. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
em_seven Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Ενταξει τοτε θα το παρω! ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 genikos polis kosmos protinei zyxel kai ego zyxel os tora 4 xronia sxedon 2montela kai ola mia xara.den exo akousei parapona. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.