johnny81 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Γεια σας χτες αγορασα ενα modem router USR9108.ενω το συνδεσα και το ρυθμισα μετα απο λιγο διαστημα δεν δειχνει σημα στη γραμμη adsl και πρεπει να το ξανακλεισω για να ξαναπιασει σημα. Δοκιμασα το τελευταιο firmware αλλα δεν ειδα καποια ιδιαιτερη βελτιωση.Ξεχασα να αναφερω οτι προκειται για adsl over pstn γραμμη και isp ειναι forthnet.επιπλεον το usb μοντεμ που δινει forthnet δουλευει κανονικα.Προκειται για βλαβη στο μοντεμ η καποιο αλλο προβλημα υπαρχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 dokimase na to kaneis pali ena reset sta default.i to pas gia elegxo se kapoion filo sou i ama den ginetai tote dosto piso na sou dosoun allo afou to kanoun elegxo.isos asimbatotita isos kati allo alla mono me test tha katalaveis. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonis4 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Σου το κανει πολλες φορες την ημερα? Σε ρωταω γιατι εχουν παρατηρηθει πολλες περιπτωσεις αποσυνδεσεων λογων θερμοκρασιας του router....εμενα μου τα ξεκινησε αυτα τα κολπα προσφατα μετα απο 9 μηνες.... Ειδικα τωρα το καλοκαιρι τηγανιζεις αυγο ανετα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnny81 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 τελικα το γυρισα πισω για ελεγχο απο εκει που το αγορασα.πριν φτασω εκει δοκιμασα διαφορα κολπα απο reset μεχρι αλλαγες σε διαφορες ρυθμισεις .Η θερμοκρασια ισως να παιζει καποιο ρολο γιατι κρυο δουλευει περιπου μια ωρα μεχρι να αποσυνδεθει και μετα καθε 5 λεπτα τα ιδια.το ελεγξα και σε αλλη γραμμη τα ιδια εκανε. προς το παρον θα περιμενω νεα απο το σερβις το αστειο θα ειναι εκει να δουλευει κανονικα και να μην θελουν να μου το αλλαξουν με αλλο.παντως απο οτι καταλαβα το συγκεκριμενο εχει προκυψει προβληματικο γενικοτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 ama to kanei kai se alli grammi tha sto allaxoun Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonis4 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Eιναι τελικα πολυ ευαισθητα στην θερμοκρασια..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 gia akoma mia fora ta zyxel rules eno ta usr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnny81 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 συμφωνω με τη προηγουμενη διαπιστωση αλλα δυστυχως οταν αγοραζα εκανα το δεν ηξερες δεν ρωταγες.οποτε μενω με αυτο ελπιζω να μου το αλλαξουν με κανα που να δουλευει τουλαχιστον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 συμφωνω με τη προηγουμενη διαπιστωση αλλα δυστυχως οταν αγοραζα εκανα το δεν ηξερες δεν ρωταγες.οποτε μενω με αυτο ελπιζω να μου το αλλαξουν με κανα που να δουλευει τουλαχιστον an sto allaxoun epidi exei provlima tote mporeis na zitiseis na sto allaxoun me alli marka. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billypan Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 συμφωνω με τη προηγουμενη διαπιστωση αλλα δυστυχως οταν αγοραζα εκανα το δεν ηξερες δεν ρωταγες.οποτε μενω με αυτο ελπιζω να μου το αλλαξουν με κανα που να δουλευει τουλαχιστον Egw to exw panw apo xrono kai mou leitourgei teleia...Idika meta to firmware update pou tou ekana...Pantws na to ksereis exei poly idiaiteres rithmiseis gia thn forthnet(ayth exw kai egw)...kane kan thlefwno sto support... endeiktika se emena einai Press Add, Edit, or Remove to configure WAN interfaces. Press Finish to apply the changes and reboot the system. VPI/VCI ID Category PPPoE Service name Interface name Protocol Encapsulation IGMP QoS VLAN ID State 8/35 1 UBR ppp_8_35_1 PPPoA VC/MUX Disabled Disabled N/A Enabled Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnny81 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 θα το εχω υποψιν μου οταν ξαναφτασει στα χερια μου. Αν και η ιδεα να το αλλαξω για αλλο αν οντως ειναι χαλασμενο μου ακουγεται προτιμοτερη.με τις ρυθμισεις επαιξα αρκετα παντως και δεν νομιζω να φταινε αυτες, βεβαια για τιποτα δεν μπορει να ειναι σιγουρος κανεις οταν εχει να κανει με τετοια πραγματα. θα περιμενω νεοτερα σε καμια εβδομαδα και βλεπουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnny81 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Τελικά όντως το συγκεκριμένο ειχε προβλημα και θα μου στειλουν καινουριο οποτε ειμαι στην αναμονη.Ελπιζω παντως να τελειωσει εδω η ιστορια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.