Panathinaikara Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 εκτός από το nero που είναι σχετικά βαρύ και εγκαθιστά κι ένα σωρό άλλες χαζομάρες,έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο; ή είναι το nero κι από κει και πέρα χάος;
flik Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Protimo to Ashampoo Burning Studio 6. kata pollous einai kalutero apo to nero
asmilon Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Βαλε το Νero 6, πιο ελαφρυ απο το 7 και πολυ αξιοπιστο. Υπαρχει λογος που ακομα η Ahead το υποστηριζει ακομα ενω εχει βγαλει το 7 ενα χρονο τωρα ;-)
antreaslam Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 για RECODE υπαρχει κατι καλυτερο απο το nero? γιατι πραγματικα,οταν κανω recode dvd, ψιλογονατιζω.
fits13 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Loipon filtate tha soy pw ti kanw egw. xrisimopoiw to anydvd(slysoft.com) gia na xekleidwnw ta dvd efoson to sigegrimeno programma xekleidwnei ta dvd xwris na pernaei tipota sto disko kai simperiferontai san xekleidwta dvd se ola ta programmata. kai meta xrisimopoiw to clonedvd (http://www.slysoft.com) gia na kanw ena dvd9 se dvd5 arketa grigoro(peripoy 15-20) kai kalo. otidipote apories exeis steile minima.
Eusebius Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 εκτός από το nero που είναι σχετικά βαρύ και εγκαθιστά κι ένα σωρό άλλες χαζομάρες,έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο; ή είναι το nero κι από κει και πέρα χάος; Τί ακριβώς χρειάζεσαι να κάνει;
Nightfall_2003 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Protimo to Ashampoo Burning Studio 6. kata pollous einai kalutero apo to nero san kati aplo k elafri pou na kanei mia xara tin douleia tou, ki egw psifizw ton Ashampoo Burning Studio 6. Apo tote pou to evala to Nero pige sta skoupidia! Gia pio diskoles katastaseis voleuomai me clonedvd!
antreaslam Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 fits13 ,to anydvd, τρεχει παντα στον υπολογιστη μου... απλα, θελω να μετατρεπω αρχεια avi,mpeg,mpg κλπ,σε μορφη dvd (vob k iso),για να τα καιω σε δισκακια
fits13 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Re pedes to ashambo ti akrivws programma einai? programma egrafis cd/dvd programma metatropis kai epexergasias tainiwn dvd ti akrivws programma einai kai leei san programma se sxesi me ta nero kai clonedvd???? kai an nai giati?
greeneye Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 fits13 ' date='to anydvd, τρεχει παντα στον υπολογιστη μου...απλα, θελω να μετατρεπω αρχεια avi,mpeg,mpg κλπ,σε μορφη dvd (vob k iso),για να τα καιω σε δισκακια[/quote'] dokimase to vso etsi legetai!
antreaslam Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 greeneye, το ξερω το convertxtodvd. απλα τα αρχεια που φτιαχνω με αυτο, τα περναω απο το recode toy nero, για να τα καψω,δεν εχω εμπιστοσυνη στο τι ποιοτητα θα μου δωσει το convert. και απλα ρωτησα αν υπαρχει καποιο αλλο,που να δινει τη δυνατοτητα κ την ποιοτητα του nero recode, αλλα οχι τοσο βαρυ οσο αυτο....
accipio Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 εκτός από το nero που είναι σχετικά βαρύ και εγκαθιστά κι ένα σωρό άλλες χαζομάρες,έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο; ή είναι το nero κι από κει και πέρα χάος; Δες το ONES. Πολύ ελαφρύ και πολύ καλό.
fits13 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 telika to ashamboo einai ena poli aplo kai elafti programma egrafis cd/dvd kai den metatrepei kanena tipo video se kapoion allo. toylaxiston to ashamboo studio 9.10 poy katevasa exw apo to episimo site mono gia na grafei cd/dvd einai. malakia gia emena to programma poy merikoi lene oti einai gamato.
Bougas Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 το νερο το σιχαθηκα! χρησιμοποιω το ΝΤΙ CD%DVD Maker 7,για iso,και το alcohol 120%.
Hlapatsas Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Υπάρχει κανείς που να χρησιμοποιεί Plextools?!Δεν είναι μόνο για Plextor.Εγώ με αυτό γράφω μόνο που δεν είναι όσο από είναι το Nero.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.